• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تیما جان هستی؟
مشهد الان هوا چجوریه؟

سلام محسن جان و صبح بخیر

هوای مشهد امروز سرد و البته خیلی گرفته است.

این هم تصویری از آسمان مشهد در همین لحظه!

qywqi9pyx7t998agp8q8.jpg

میشه نوع ابر و بارش شون رو در صورتیکه امکان وقوع داشته باشه توضیح بدید:گل:

ممنون

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
meteogram_celcius.cgi

[h=2]Time: 09:16 (05:46 UTC)[h=4]Current weather observation
The report was made 18 minutes ago, at 05:28 UTC
Wind 15 km/h from east
Temperature 9°C
Humidity 81%
Pressure 1028 hPa
Visibility 6000 m
Broken clouds at a height of 457 m
Overcast at a height of 2743 m

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.
اقا امیرمحسن من یک سوال داشتم.
از 1 تا 9 نوامبر اینطوری که من دیدم باید مشهد بارش های خوبی داشته باشد ولی از نظر دمایی در این زمان هوا در شمال الشرق چطوری خواهد بود؟:گل:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

qywqi9pyx7t998agp8q8.jpg

ممنون

سلام و صبح همگی بخیر
امروز ابرهای آلتواستراتوس آسمان مشهد رو پوشش داده اند. ولی آسمان منطقه ما در شرق مشهد به اندازه غرب مشهد (عکس بالا) تیره و تار نیست. ظاهرا اونجا به دلیل نزدیک بودن به ارتفاعات ابرهای استراتوس هم در ارتفاعات پایینی جو تشکیل شده اند. این داستان غرب و شرق مشهد هم در نوع خودش جالبه!
بعید است که این ابرهای آلتواستراتوسی بتوانند به اندازه کافی رشد کنند و به نیمبواستراتوس های بارشزا و گردن کلفت تبدیل شوند. ولی خوب امیدوارم امروز شاهد بارش باشیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و صبح همگی بخیر
امروز ابرهای آلتواستراتوس آسمان مشهد رو پوشش داده اند. ولی آسمان منطقه ما در شرق مشهد به اندازه غرب مشهد (عکس بالا) تیره و تار نیست. ظاهرا اونجا به دلیل نزدیک بودن به ارتفاعات ابرهای استراتوس هم در ارتفاعات پایینی جو تشکیل شده اند. این داستان غرب و شرق مشهد هم در نوع خودش جالبه!
بعید است که این ابرهای آلتواستراتوسی بتوانند به اندازه کافی رشد کنند و به نیمبواستراتوس های بارشزا و گردن کلفت تبدیل شوند. ولی خوب امیدوارم امروز شاهد بارش باشیم.

سلام مهدی جان

خیلی ممنون از توضیحات خوبتون. من هم امیدوار که امروز در مشهد بارش داشتیم و لو اندک:گل:

آخرین آپدیت وضعیت جوی در منطقه ما:

u022qpzr5km7bmouqrfa.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
از لحاظ دمایی وضعیت مشهد مثل همین روزها خواهد بود ، با اندکی افزایش دما

سلام.
اقا امیرمحسن من یک سوال داشتم.
از 1 تا 9 نوامبر اینطوری که من دیدم باید مشهد بارش های خوبی داشته باشد ولی از نظر دمایی در این زمان هوا در شمال الشرق چطوری خواهد بود؟:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین مشاهدات دیده بان مشهد هم با توضیحاتی که مهدی عزیز ارائه دادند کاملا انطباق داره:

8362/Total low clouds cover, genera Stratocumulus, Stratus, Cumulus and Cumulonimbus : 3 oktas
8362/Clouds of the genera Stratocumulus, Stratus, Cumulus and Cumulonimbus : Stratus in a more or less continuous sheet or layer, or in ragged shreds, or both, but no Stratus fractus of bad weather
8362/Clouds of the genera Altocumulus, Altostratus and Nimbostratus : Altostratus, the greater part of which is sufficiently dense to hide the sun or moon, or Nimbostratus
8362/Clouds of the genera Cirrus, Cirrocumulus and Cirrostratus : Cirrus, Cirrocumulus and Cirrostratus invisible owing to darkness, fog, blowing dust or sand, or other similar phenomena, or more often because of the presence of a continuous layer of lower clouds

سیبری

کاربر ويژه

سلام محسن جان و صبح بخیر

qywqi9pyx7t998agp8q8.jpg

ممنون

سلام امیر جان و صبح شما هم بخیر

این هم تصویر ابرهای اهورایی و البته مع الاسف عقیم قوچان در همین لحظه!
اینها آبستن و باردار نیستن ! شاید فلشی شاید پیکانی شاید.... :خنده1:

zx4sbdkjkdj253ral1i.jpg

سیبری

کاربر ويژه
سلام محسن جان ممنون از اطلاعات ارزشمندی که بیان کردید مشهد الان هوای ابری و سردی داره و به نظر میرسه در ارتفاعات بارش داشته باشیم .

سلام تیمای عزیز
از ما که گذشت اما امیدوارم مشهد بارش داشته باشه هرچند اندک

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر جان و صبح شما هم بخیر

این هم تصویر ابرهای اهورایی و البته مع الاسف عقیم قوچان در همین لحظه!
اینها آبستن و باردار نیستن ! شاید فلشی شاید پیکانی شاید.... :خنده1:

zx4sbdkjkdj253ral1i.jpg

سلام محسن جان

ابرها در هر دو شهر با هم شباهت دارند ولی احتمال بارش بنظر اندک بنظر میرسه چون بخش بارشی این سیستم در منطقه تجن ترکمنستان در حال حاضر فعال هست و با توجه به حرکت چرخند و سوی جریانات بعیده که خبری بشه متاسفانه.

باز خوبه که دوشنبه و سه شنبه شرایط مساعدتر ی در راه شمال شرق ایران هست و ما همچنان امیدوار:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینهم نقشه پیش دما در تراز 850 میلی بار برای بامداد شنبه- و همانطوریکه حاج محسن به خوبی اشاره کرد اوج سرما در دامنه های شرقی هزار مسجد خواهد بود.

4c2iu6lkdhvkiu3bn20x.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر امروز شانس شرق مشهد برای بارش خوبه چون در حال حاضر در باند شرقی مشهد از شمال تا جنوب شرق ابرهای نیمبواستراتوس در حال تراکم و صعود هستند:

qdaa8swnxyds7aflur2y.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز همکارام از گلول شیروان واسم چندتا عکس زیبا سوغاتی آوردند که به محض اینکه از روی سرور شرکت دانلود کردم واستون به اشتراک میذارم:گل:

mehdi.

New member
با سلام خدمت همه ی عزیزان
مهدی هستم از اصفهان
از امروز منم در جمع دوستانه خودتون پذیرا باشید
امیدوارم سال پرباری از نظر بارشی در جای جای ایران عزیزمان داشته باشیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فرودگاه مشهد دیگه فاصله چندانی تا آغاز بارش نداره برابر با متئوگرام بالا!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با سلام خدمت همه ی عزیزان
مهدی هستم از اصفهان
از امروز منم در جمع دوستانه خودتون پذیرا باشید
امیدوارم سال پرباری از نظر بارشی در جای جای ایران عزیزمان داشته باشیم

سلام مهدی عزیز

خیلی خوش اومدید و امیدوارم که در کنار هم روزها و لحظات خوب و خوشی رو تجربه کنیم و شما هم خبرهای خوب بارش در اصفهان رو بهمراه عکس در اینجا به اشتراک بذارید:گل:

mehdi.

New member

سلام مهدی عزیز

خیلی خوش اومدید و امیدوارم که در کنار هم روزها و لحظات خوب و خوشی رو تجربه کنیم و شما هم خبرهای خوب بارش در اصفهان رو بهمراه عکس در اینجا به اشتراک بذارید:گل:

ممنون از شما
چشم ، سعی می کنم در مورد وضعیت شهر و استان پهناور اصفهان با آب و هوای متفاوتش اطلاعات لازمو در اختیار دوستان بگذارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا