• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdi.

New member
هم اکنون ابرهای سیروس در آسمان شهر اصفهان ظاهر شدن که نوید بخش شروع فصل بارش در شهرمون هستن

این هم گراف وضعیت دمایی 8 روز اخیر ایستگاه فرودگاه شهر اصفهان

کمینه 1 - هم ثبت شده در بامداد 5 شنبه

22299161066848486256.png

البته ایستگاه فرودگاه اصفهان فاصله زیادی با شهر داره و در منطقه ای بیابانی و عمدتا سرد قرار داره، دمای داخل شهر معمولا دو تا 4 درجه گرمتره از ایستگاه فرودگاه

46884200781111763461.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم تحلیل بنده از وضعیت جوی منطقه

دوستان و اساتید عزیز

اگه رسم نقشه فرانت و ترافش ایرادی داره حتما بگن تا اصلاحش کنم:

3qt3zu1i2hot87y2vc9v.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]NCAR-RAP Real-Time Weather Data Output produced by METARs form (25 October 2013 07:36 UTC)

Conditions at: OIMM observed 25 October 2013 07:30 UTC
Temperature: 8.0°C (46°F)
Dewpoint: 7.0°C (45°F) [RH = 93%]
Pressure (altimeter): 30.32 inches Hg (1027.0 mb)
Winds: from the E (90 degrees) at 9 MPH (8 knots; 4.2 m/s)
Visibility: 1.86 miles (2.99 km)
Ceiling: 1000 feet AGL
Clouds: overcast cloud deck at 1000 feet AGL
Present Weather: BR (mist)
OIMM 250730Z 09008KT 3000 BR OVC010 08/07 Q1027 A3034

rainrain

New member
سلام دوستان.ایا استان ایلام و شمال خوزستان برا فردا و پس فردا بارون دارن؟متاسفانه سایتaccuweatherهیچ بارشی تا یکماه اینده متصور نشده.خواهشا جوابمو بدین.ممنون.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

با سلام
امیر محسن عزیز، یک بررسی انجام دادم گویا تمام وبلاگ هایی که در بلاگفا به دامین متصل شده اند با این مشکل مواجه هستندف بنابراین مشکل سیستمی بلاگفا هست و نه شما.
موفق باشید
خیلی عجیبه هوای مشهد با ادرس بلاگفا باز میشه ولی با آدرس www.mashhadmeteo.ir این پیام رو میده ، دوستان میدونند علتش چیه؟

Server Error in '/' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

@Ali Ahmadzadeh

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با سلام
امیر محسن عزیز، یک بررسی انجام دادم گویا تمام وبلاگ هایی که در بلاگفا به دامین متصل شده اند با این مشکل مواجه هستندف بنابراین مشکل سیستمی بلاگفا هست و نه شما.
موفق باشید

سلام آقای احمدزاده عزیز

خیلی ممنون از پیگیری و اطلاع رسانی خوب شما دوست عزیزم:احترام::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آنالیز وضعیت وزش باد ، تراز 250 میلی بار در منطقه اقیانوس هند و دریای سرخ ظرف 30 روز گذشته:

vv.py

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان.ایا استان ایلام و شمال خوزستان برا فردا و پس فردا بارون دارن؟متاسفانه سایتaccuweatherهیچ بارشی تا یکماه اینده متصور نشده.خواهشا جوابمو بدین.ممنون.

سلام دوست عزیز

صبور باشید تا نقشه ها بروز بشن و اونوقت در خدمت تون هستیم در این خصوص

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
اینهم تحلیل بنده از وضعیت جوی منطقه

دوستان و اساتید عزیز

اگه رسم نقشه فرانت و ترافش ایرادی داره حتما بگن تا اصلاحش کنم:

3qt3zu1i2hot87y2vc9v.gif
به علت عدم فرارفت هوای گرم و مرطوب جنوبی شرایط جبهه ای ضعیفی در منطقه وجود دارد. در حقیقت اختلاف دما و رطوبت توده های هوا بسیار ضعیف است در نتیجه به سختی می توان جبهه ای را در روی نقشه تشخیص داد. اما با توجه به اطلاعات رادیو سوند و باند ابر قابل مشاهده در تصویر ماهواره با کمی اغماض شاید بتوان جبهه هایی را به شکل زیر متصور شد.

این هم رادیوسوند دیشب:

در رسم جبهه ها توجه داشته باشید که نیمدایره های قرمز و مثلثهای آبی جهت حرکت جبهه و توده های هوای همراه آنها را نشان میدهند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به علت عدم فرارفت هوای گرم و مرطوب جنوبی شرایط جبهه ای ضعیفی در منطقه وجود دارد. در حقیقت اختلاف دما و رطوبت توده های هوا بسیار ضعیف است در نتیجه به سختی می توان جبهه ای را در روی نقشه تشخیص داد. اما با توجه به اطلاعات رادیو سوند و باند ابر قابل مشاهده در تصویر ماهواره با کمی اغماض شاید بتوان جبهه هایی را به شکل زیر متصور شد.

این هم رادیوسوند دیشب:

در رسم جبهه ها توجه داشته باشید که نیمدایره های قرمز و مثلثهای آبی جهت حرکت جبهه و توده های هوای همراه آنها را نشان میدهند.

درود مهدی جان

خیلی ممنون از توضیحات خوبتون

پس با این حساب شکلش رو من اینطوری اصلاح کردم:

93770613191975510008.jpg

اگه بشه یک روز وقت بذارید و این رسم دقیق جبهه ها رو به من آموزش بدید خیلی ممنون میشم استاد گرامی:گل:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

درود مهدی جان

خیلی ممنون از توضیحات خوبتون

پس با این حساب شکلش رو من اینطوری اصلاح کردم:

93770613191975510008.jpg

اگه بشه یک روز وقت بذارید و این رسم دقیق جبهه ها رو به من آموزش بدید خیلی ممنون میشم استاد گرامی:گل:

ما در خدمتیم. از شما و همه دوستان خواهشمندم این واژه ثقیل "استاد" را از ادبیات حاکم در فروم به طور کامل حذف بفرمایید. ما همه اینجا با هم دوست هستیم و لاغیر.

mehdi.

New member
امیرمحسن عزیز یه سوال داشتم

با توجه به اینکه ارتفاع شهر اصفهان از سطح دریا 1542 متر هستش ، چه کانتری باید به اصفهان نفوذ کنه که شاهد بارش برف باشیم خصوصا برای شروع بارش برف در روز ؟؟ (دمای بیشینه هم خیلی پایین بره چون اختلاف بیشینه و کمینه در یک روز اصفهان زیاده)

و امسال زمستان حدس میزنید چه کانترهایی تا مناطق مرکزی نفوذ کنن؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن عزیز یه سوال داشتم

با توجه به اینکه ارتفاع شهر اصفهان از سطح دریا 1542 متر هستش ، چه کانتری باید به اصفهان نفوذ کنه که شاهد بارش برف باشیم خصوصا برای شروع بارش برف در روز ؟؟ (دمای بیشینه هم خیلی پایین بره چون اختلاف بیشینه و کمینه در یک روز اصفهان زیاده)

و امسال زمستان حدس میزنید چه کانترهایی تا مناطق مرکزی نفوذ کنن؟

خواهش میکنم مهدی جان

معمولا از کانتر 540 دکامتر بعنوان خط بارش برف در نقشه ها یاد میشه.

اصولا در ضخامت لایه 500-1000 میلی بار (سطح زمین) وقتی این کانتر نفوذ پیدا کنه و شرایط بارندگی هم مهیا باشه مسلما بارشها غالبا با بارش برف همراه هست ولی خوب شانس ارتفاع از سطح دریا و البته عرض جغرافیایی هم احتمال بارش برف با کانتر های بالاتر در سطح زمین رو افزایش میدن.

شهر اصفهان با همون کانتر 540 دکامتر با پدیده بارش به شکل برف مواجه هست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دقیقا از مشهد 100 کیلومتر که به سمت شمال بریم در همین لحظه به بخش فعال سامانه میرسیم ولی اینجا فقط ابرناکی و کاهش دما!!!

78885265782761467879.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا