• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
b-7-8-92----11-------.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس تا 192 ساعت آینده:

13110600_2_2900.gif

هواشناسی کانادا تا 144 ساعت آینده:

13110400_2_2900.gif

نیروی دریایی تا 66 ساعت آینده:

13103118_2_2900.gif

الیاس 92

New member
سلام روز زیبای پاییزی همگی بخیر منتظر گزارش بارش برف توسط امیر محسن عزیز از گردنه گوجگی هستیم.:گل::گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
هرچند به نظرم باز هم تقویت میشه این شرایط طبق مطالعه ای که کردم و رطوبت خوبی همراه سیستمه ولی باز اون حفره ها تو ذوق می زنه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام روز زیبای پاییزی همگی بخیر منتظر گزارش بارش برف توسط امیر محسن عزیز از گردنه گوجگی هستیم.:گل::گل:

سلام الیاس جان

به امید خدا بعدازظهر که برمیگردم اگه بارش ادامه داشت و به شکل برف بود حتما عکس میگیرم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان مشهدی عزیز

اگه وسیله دارید امروز حتما به سمت دهبار سر بزنید چون قاعدتا باید برف خوبی اونجا باریده باشه.

دوربین فراموش نشه و چند تا عکس هم بگیرید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان نقشه های CFSv2 رو تا ماه فوریه چک کردم و خدا رو شکر وضع ما که خیلی امیدوار کننده است.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارشهای ماه مارچ هم عالی خواهد بود .

در ماه آپریل رکود بارش داریم.

در ماه می( اردیبهشت ) بارشها در کشور غالب و در نواحی مرکزی و شمال شرق ایران سنگین پیش بینی شده!!

در ژوئن ( خرداد) بارشها مافوق تصور سنگین برای منطقه ما پیش بینی شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های آنومالی دمای سطح زمین هم وضعیت دمایی منطقه ما رو نرمال با تمایل به سردتر از نرمال در ماههای نوامبر و دسامبر در نظر گرفته و البته ژانویه هم ظاهرا با هوای سردی در غالب نقاط کشور مواجه خواهیم بود:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا بارش نسبتا شدید هست وضع مشهد رو نمیدونم ولی با این متوگرام اونجا هم باید شدید باشه:

meteogram_celcius.cgi

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

بارش های خوب در خراسان رو به دوستان تبریک میگم، ابرها برای تهران جا خالی دادن اما شکر که اونطرف حسابی باریده.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دیشب من منتظر بارش خوب در تهران بودم اما متاسفانه ابرها تا به تهران میرسیدن از بین میرفتن و دوباره در شرق و شمال شرق شهر تشکیل میشدن، واگرایی شدیدی در تهران بود، بعد از عبور توده های ابر هم دما به شدت کاهش پیدا کرد و سوز سردی میومد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
در تراز 500 میشه هسته سیستم بارشی هفته آینده رو دید که دقیقا روی شهر قاهره مصر قرار گرفته.

13102903_2900.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تراز 300

13102903_2900.gif

تراز 200:

13102903_2900.gif

در تمام ترازها حضور داره! جنب حاره ای رو هم میتونید ببینید.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من بارش بسیار شدیدی رو برای مرکز و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کوهکیلویه و بویر احمد میبینم، باید هشدار صادر بشه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
فرارفت هوای گرم در بخش جبهه سرد سیستم حتی به تهران هم میرسه! بارش تهران رگباری و با رعد وبرق خواهد بود.

babak2006

کاربر ويژه
من بارش بسیار شدیدی رو برای مرکز و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کوهکیلویه و بویر احمد میبینم، باید هشدار صادر بشه!

امیدوارم اولین برف زمستانی کوهرنگ زیبا رو سفید پوش کنه واحتمالا ارتباط دهستان موگویی هم قطع شه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا