• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
انشاالله روزای خاطره انگیزی برا کل کشور علی الخصوص شمال خوزستان و نیمه جنوبی استان ایلام.از اشناییتون خوشحال شدم.
ایشالا...امید بهترن چیزه هرچند خودمم بعضی وقتا از دست نقشه ها عصبانی میشم ;)
بنده هم همینطور...موفق باشید ایشالا :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مهدی جان من واقعا بعضی سایتها واسم باز نمیشه و جدی گفتم چون با موبایل هستم . من در مورد ecmwf صحبت کردم چون با هزار و یک بدبختی واسم باز میشه. اگه جی اف اس این پیش بینی رو ارائه داده پس میشه به وقوع این بارشها در نواحی مذکور امیدوار شد. امیدوارم که روزهای خوبی در انتظار شما و سایر هموطنان عزیزم در سایر نقاط کشور باشه.

ali.doosti

کاربر ويژه
امیر جان شما لینک بدید من نقشه هاشو اینجا براتون قرار بدم تو زحمت نیفتید خب...
نمی دونم نقشه خام میخاید یا بارش!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ولی اینو بدونید وقتی قرار هست که یک سامانه رو تحلیل کنید ، بار کردن نقشه ها بارش به تنهایی مفید نیست! تراز 300- تراز 500- رطوبت در تراز 700- رطوبت در تراز 800- فشار سطح دریا- آبهای قابل بارش- صعود در ترازهای 500- 700-850- واگرایی ترازهایی 300 و همگرایی سطح زمین و خیلی فاکتورهایی دیگه ، نقشه هایی هست که من همیشه به ترتیب به اونا استناد میکنم و ودر اخرین مرحله نقشه های مربوط به بارش رو چک میکنم. الان هم واقعا ( در ماموریت شهرستان هستم)در شرایطی نیستم که تمام اینا رو بررسی کنم تا به یک جمع بندی دقیق برسم.ای کاش میشد تا بهتر شرایط رو در کنار هم تحلیل میکردیم.

mehdi.

New member
مهدی جان من واقعا بعضی سایتها واسم باز نمیشه و جدی گفتم چون با موبایل هستم . من در مورد ecmwf صحبت کردم چون با هزار و یک بدبختی واسم باز میشه. اگه جی اف اس این پیش بینی رو ارائه داده پس میشه به وقوع این بارشها در نواحی مذکور امیدوار شد. امیدوارم که روزهای خوبی در انتظار شما و سایر هموطنان عزیزم در سایر نقاط کشور باشه.

امیرمحسن عزیز متوجه شدم که درباره ecmwf نوشتید منتها چون تو متنتون نوشته بودید که : نمیدونم که آیا نقشه های جی اف اس هم همین نظر رو دارند یانه!!!!!!
گفتم GFS آپ امشبم بگذارم که ببینید که کمکی کرده باشم بهتون البته با توضیحاتی که دادید در مورد لزوم بررسی بقیه نقشه ها ، به نظر میرسه این حداقل کمکی بوده که یمشد انجام بدم
خوشبختانه حداقل با آپ بارشیش ، جای امیدواری زیاده خصوصا برای ما اصفهانیها که به بارشهای کوهرنگ و منطقه چهارمحال به شدت نیازمندیم برای رودخانه ، امیدوارم سرما هم کمک کنه که در کوهستانها برف خوبی داشته باشیم به ویژه کوهرنگ

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی از مواردیکه که چک میشه لینکش در وب سایت هوای مشهد در قسمت لینکهای مفید و یا پیوندیهای روزانه موجود هست. الان هم آپدیت ساعت 18:00 UTC سامانه Eumetrain آپدیت شدند و خوشبختانه این یکی واسه من باز میشه.

ali.doosti

کاربر ويژه
soi تقریبا خنثی شد! با همون شیبی ه رفت بالا سقوط کرد! یکی دو هفته آینده النینو دور از ذهن نیست!

soi30.thumb.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
melight00.gif

کلات نادر آسمون کاملا صافه و باد نسبتا سرد وشدیدی میوزه!

آخرین وضعیت مشهد و شب همه دوستان عزیز خوش و آرام

meteogram_celcius.cgi

[h=2]Time: 23:34 (20:04 UTC)[h=4]Current weather observation
The report was made 4 minutes ago, at 20:00 UTC
Wind 7 km/h from northeast
Temperature 8°C
Humidity 66%
Pressure 1018 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آسمان تماما ابری و قرمز شده و رگبار باران هم 2دقیقه ای هست که شروع شده!!با توجه به ابرهایی که پشت ابرهای فعلی میبینم؛فکرکنم بارش خوبی داشته باشیم!!!هوا هم کاملا شبه زمستانی شده!!! بزنه و امشب برف بیاد!!:خنده1::خنده1:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
واقعا سوز بدی داره هوا!!!چون وزش باد از سمت شرق هم شده..واسه همین دمای حسی 5 شده..

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+8 °C
w270.gif
4 m/s

Overcast and light rain
Feels Like: +5°
Barometer: 1019.0 hPa
Dewpoint: +5°
Humidity: 81.3%
Visibility: 10 km

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بصورت پراکنده و گه گاه قطرات بارونی به اندازه ی گردو به زمین میخوره!!!بنظرم فردا با منظره ی سفید شدن کوه های اسدلی روبرو بشم...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح بخیر

امروز در کلات نادر آسمان تمام ابری ( ابرهای تیره) و من با صدای بارش شدید بارون از خواب بیدار شدم.

جای همگی خالی ،عالی بارون میباره.

tima ir

کاربر ويژه
سلام دوستان عزیز و صبح بخیر

امروز در کلات نادر آسمان تمام ابری ( ابرهای تیره) و من با صدای بارش شدید بارون از خواب بیدار شدم.

جای همگی خالی ،عالی بارون میباره.

سلام امیر محسن جان مشهد بارش باران شروع شده دیشب هم بارندگی به همراه رگبار و رعد برق داشتیم ولی بعد از چند ساعت از قطع بارندگی دوباره بارندگی ها به لطف خدا شروع شده . و یک نکته دیگه اینکه بیشتر سایتها بارش های مشهد ضعیف نشون میدانند که خوشبختانه این طور نشد .
m75qczbgqprlxhveizf.bmp
[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا