درود مجدد به همه دوستان
بنا نداشتم در مورد موردی که پیش اومده بود در قسمت عمومی چیزی بنویسم، اما متاسفانه دوستان وقاحت رو از حد گذروندن! این رو هم بگم که اگر فقط به من یا امیرمحسن چیزی میگفتند، باز هم من اعتراضی نمیکردم اما با پستی که محمد و مهرداد در اون فروم گذاشتن باید چند مورد رو به اطلاع همه برسونم، اول چند مورد:
1- نه من، نه امیرمحسن، نه محمد و نه مهرداد "صاحب" این فروم یا اون فروم نیستم، اینجا و پی تی یک محلی هست که به "رایگان" برای فعالیت در اختیار ما قرار گرفته، این که طوری صحبت کنیم که کسی فکر کنه ما "مالک" اینجا هستیم کاملا اشتباهه، فعالیت ما هم در اینجا یک زمانی داره، یک روزی میرسه که یکی دیگه باید مسئولیت من نوعی رو قبول کنه و من باید برم کنار.
2- به شخصه در زندگیم همیشه سعی کردم رعایت انصاف رو بکنم، همیشه معتدل باشم و تا حد ممکن به اطرافیانم، بدون داشتن چشمداشتی کمک کنم، اگر کاری از دستم برمیومده دریغ نمیکردم، ادعا نمیکنم همیشه هم اینطور بودم چون من هم انسان هستم و جایز الخطا، ولی این راه و روشی هست که در زندگی داشتم و سعی میکنم ادامه اش بدم.
3- از روزی که اینجا مسئولیت به عهده گرفتم سعی کردم همون منش و روش زندگی ام رو در اینجا هم پیاده کنم، مبنا و اساس رو هم قوانین فروم قرار دادم.
اما بریم سر بحث اصلی:
از وقتی که در پی تی اون داستان پیش اومد و قرار شد بریم جای دیگه فعالیت کنیم سعی کردم تابع جمع باشم، قبل از اومدن به ایران انجمن جای دیگه هم بودیم اما در نهایت اومدیم اینجا، قبول دارم که برای اسباب کشی کمی عجله کردیم و در این بین بعضی از دوستان رو دیگه در کنار خودمون نداریم اما داستان خیلی سریع جلو رفت و این دیگه دست من یا کس دیگه نبود. اما متاسفانه مدیر اون فروم افتاده بود دنبال ما و فعالیت ما رو در فروم های دیگه رصد میکرد! من هنوز تصویری که ایشون از پست من در یک فروم دیگه گرفتن رو نگه داشتم! ایشون به قول معروف پاش رو از گلیم خودش درازتر کرده بود و رسما جاسوسی ما رو میکرد! حتما تصدیق میفرمائید اگر این اتفاق برای شما هم افتاده بود، وقتی میگن برگردیم اون فروم فعالیت کنیم، کمی تامل میکینید و طرز رفتار مدیران اون فروم رو دوباره مرور میکنید. یکی از دلائل اصلی عدم فعالیت من در پی تی شخص خانم آمادئا هست که تا این حد در امور یوزرهاشون، رسما جاسوسی میکنند!
2- عین عجله ای که برای رفتن از پی تی صورت گرفت، برای رفتن از ایران انجمن هم اتفاق افتاد، دوستان که ادعای اعتدال و احترام به نظر دیگران رو میکنند و به زبان میگن مطیع جمع هستند (این اولین و ساده ترین اصل دموکراسی هست) برعکس صحبت خودشون عمل میکنند! شما اگر به نحوه مدیریت مثلا ایران انجمن اعتراض دارید خیلی راحت میتونستید یک نظرسنجی بگذارید، نتیجه رو هم باید قبول میکردید، حداکثرش این بود که شما فروم رو ترک میکردید و یا برعکس.
3- محمد از تهران در یک پیام خصوصی برای من نوشتن (نمیخواستم پیام خصوصی رو اینجا منعکس کنم اما متاسفانه ایشون راهی دیگه ای نگذاشتن):
"
سلام ارش جان
خواستم بگم اگر امکانش هست اون یکی فروم هم بیاید فعالیت کنید . خانم امادیا کلا از وقتی رفتیم 1 دونه پست بیشتر ندادن و به اسپم ها هم هیچ کاری ندارن . خود مهرداد رسیدگی میکنه . اینجا اصلا تهرانی وجود نداره . همه دوستان اونور هستن .
در کل ما کوچکترین مشکلی در اون فروم ندیدیدم . اگر بیاید اونور خوشحال میشیم .
من دیگه جایی برای فعالیت در این فروم ندارم . اینجا همه به دید دشمن با من و سایر کاربرای اونور برخورد میکنند ."
من بعلت مشغله کاری و فکری تصمیم گرفته بودم جواب ایشون رو بعدا بدم اما ایشون در کمال ناباوری این پست رو در پی تی ارسال کردن:
"
در اون فروم برای arashz و amir mohsen پیام خصوصی زدم ولی هیچ جوابی دریافت نکردم . متاسفم برای این اقایون که بعد از این همه فعالیت در اون فروم و گذاشتن کلی عکس و از در و دیوار تهران حتی یک جواب خشک و خالی هم ندادن . بالاخره با گذشت زمان افراد روی واقعی خودشون و نشون میدن . درخواست کرده بودم لطفا اگر میشه این فروم هم بیان خیلی محترمانه و دوستانه . الان 95 درصد کاربرای اون فروم مشهدی 4 درصد شمالی . نیم درصد تهرانی و نیم درصد هم سایر شهر ها هستن . "
قبل از اینکه جواب این پست رو بدم میخوام در مورد بن شدن محمد صحبت کنم، محمد، به دلیل تخلف و رعایت نکردن قوانین فروم بن شده بود، من پادرمیانی کردم و سعی کردم مشکلش رفع بشه، پس از پیگیری های زیاد مشکل محمد رفع شد و رفع بن شد، فکر میکردم محمد حداقل رعایت سن بیشتر من رو میکنه و فعالیت عادی اش رو شروع میکنه اما متاسفانه ایشون نسبت به من خیلی کم لطفی کردن! این رو گفتم تا یادش بیاد من اون همه برای رفع مشکلش سعی و تلاش کردم اما ایشون در یک پست در پی تی ادعاهایی مثل این پستشون رو تکرار کرده بودن.
اما جواب بنده به محمد:
محمد عزیز!
اولا شما حداقل 2-3 روز صبر میکردید، بعد بنده و امیر محسن رو مورد لطف خودتون قرار میدادید! اشاره کردم که من مشغله کاری و فکری زیادی دارم، فکر نمیکنم نگرفتن جواب پیام خصوصی، این معانی رو داشته باشه!
دوما، اگر در این بین کسی خودش رو نشون داده باشه، اون شخص شما هستید نه من! شما نمک رو خوردی اما نمکدان رو شکستی! شما رعایت احترام من رو بعنوان کسی که شما رو برادر کوچکتر خودش میدونست نکردی! بعد از این که رفع بن شدید باز در پی تی پشت سر من صحبت کردید، اون زمان چیزی نگفتم اما حالا میگم چون شما حد خودت رو رعایت نمیکنی!
سوما، شما فرمودین "
اینجا اصلا تهرانی وجود نداره . همه دوستان اونور هستن" مگر قراره تهرانی ها یکجا جمع بشن؟! مگر "شما" مشخص میکنید که کی، کجا فعالیت کنه؟ من دوست دارم توی این فروم فعالیت کنم، شما دوست داری توی اون فروم فعالیت کنی، مگر من اومدم به شما بگم چون اینجا تهرانی کم داریم شما هم بیا این طرف؟! چرا فکر میکنید شما "مالک" فروم هواشناسی هستید؟!
چهارما، شما فرمودین"متاسفم برای این اقایون که بعد از این همه فعالیت در اون فروم و گذاشتن کلی عکس و از در و دیوار تهران حتی یک جواب خشک و خالی هم ندادن . بالاخره با گذشت زمان افراد روی واقعی خودشون و نشون میدن"
مگر من به شما گفتم از در و دیوار تهران عکس بگیرید؟! مگر من گفتن در اینجا یا پی تی فعالیت کنید؟! اصلا چطور به خودتون اجازه میدید با این ادبیات در مورد دیگرانی که حتی یک بار از نزدیک ملاقاتشون نکردید اظهار فضل و نظر کنید؟! این رو گفتم تا بدونید شما در جایگاهی نیستید که در مورد من اظهار نظر کنید!
پنجما، فرمودین"درخواست کرده بودم لطفا اگر میشه این فروم هم بیان خیلی محترمانه و دوستانه . الان 95 درصد کاربرای اون فروم مشهدی 4 درصد شمالی . نیم درصد تهرانی و نیم درصد هم سایر شهر ها هستن"
متاسفانه همون لحن طلبکارانه رو در اینجا هم ادامه میدید! مگر من به شما جواب رد دادم که اینطور صحبت میکنید؟! ضمنا معیار و متر شما برای سنجش افراد محل اقامت اونهاست که اینطوری دسته بندی میکنید؟! یعنی اگر کسی تهرونی نباشه داخل آدم نیست؟! اون هم تهرانی که مشکلاتش اظهر من الشمس هست؟! معیار و متر شما برای این درصدها که گفتید چیه؟ چرا مرزبندی درست میکنید؟! چرا فکر میکنید ایران فقط تهرانه؟!
اما در مورد مهرداد، جواب ایشون هم خیلی جالب و در عین حال تاسف برانگیز هست!
"بعضي ادم ها از ادم بعنوان پل استفاده مي كنن وقتي خرشون از پل بگذره پشت سرشون هم نگاه نمي كنن
بد نيست آدم گاهي به گذشته ش نگاه كنه و ببينه از كجا اومده !
حالا محمد اينجا محيط مجازي ما بايد توي زندگي واقعي مون با ديدن اين وقايع ياد بگيريم كه در ارتباط با انسان هايي كه دور و برمون هستن چطور بايد رفتار كنيم !
اينها درس هاي روزگار هست"
اما در مورد ایشون هم باید بگم که حس "مالکیت" متاسفانه در ایشون هم زیاد هست و فکر میکنند "مالک" تاپیک هواشناسی هستند! بند به بند به ایشون جواب میدم:
"بعضي ادم ها از ادم بعنوان پل استفاده مي كنن وقتي خرشون از پل بگذره پشت سرشون هم نگاه نمي كنن"
خیلی خیلی خوشحال میشم بدونم من "کی" و "کجا" از شما بعنوان"پل" استفاده کردم؟! به قول خودتون من فقط با شما یک بار تلفنی صحبت کردم و بس! این ادبیات از فردی که ادعای فضل میکنه و دانشگاه رفته این مملکت حساب میشه واقعا بعیده!
"بد نيست آدم گاهي به گذشته ش نگاه كنه و ببينه از كجا اومده !"
شما از کجا اومدی؟! چه کسی این اجازه رو به شما داده که اینقدر راحت در مورد دیگران اظهار نظر کنید؟! از قدیم گفتن یک سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به دیگران!!
"حالا محمد اينجا محيط مجازي ما بايد توي زندگي واقعي مون با ديدن اين وقايع ياد بگيريم كه در ارتباط با انسان هايي كه دور و برمون هستن چطور بايد رفتار كنيم ! "
از دو پاراگراف قبلی پست شما که اصلا چنین چیزی رو نمیشه استنباط کرد! یعنی واقعا به این موضوع اعتقاد دارید؟ پس دو پاراگراف قبلی چه معنی میده؟!
"اينها درس هاي روزگار هست"
اگر یک حرف درست زده باشید همین یک جمله هست که کاملا باهاش موافق هستم!
شرمنده که سرتون رو درد آوردم اما باید بعضی مسائل روشن میشد، متاسفانه دوستان فکر میکنند مالک بخش هواشناسی هستند و طلبکارانه با مسائل برخورد میکنند! در همینجا اعلام میکنم هر کسی، حق داره، هر جایی که دوست داره و احساس راحتی میکنه فعالیت کنه، هیچ احدالناسی هم نمیتونه کسی رو مجبور کنه در یک فروم فعالیت بکنه یا نکنه، همه ما عاشق بحث هواشناسی هستیم، بعضا از خواب و استراحت خودمون میزنیم، تا دیروقت بیدار میمونیم، غر غر های خانم خونه رو به جون میخریم:خنده2: اما فعالیتمون رو ادامه میدیم و با یک نقشه خوب شاد میشیم و با یک نقشه بد غمگین، نمیدونم چرا، ولی ما مثل بقیه نیستم که سرشون رو انداختن پائین و فقط زمانی آسمون رو نگاه میکنند که روی زمین طاق باز خوابیدن! ماها کلا سر به هوا هستیم!
شاد باشید:گل: