• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid_komperes

New member
سلام دوستان من بعد مدتها اومدم البته پستها رو میخومدم کم و بیش:خجالت2:
امروز هوای مشهد خیلی آلوده بود واقعا وحشتناک بود....من غرب مشهد میچرخیدم...از طرقبه که نپا میکردی یه هوای کثیف رو مشهد بود,امیدوارم به وضع تهران دچار نشیم

aghasina21

کاربر ويژه

سلام آقا سینای عزیز
نگران نباشید من صحبتی از اینکه وضع امسال خراب باشه نکردم.بر اساس نقشه های امروز که قرار دادنش هم خیلی زود بود ماه دسامبر چشم انداز خوبی نداره ولی این معنای مطلق بد بودن نداره. در هواشناسی و اقلیم همه چیز به یک تار موی باریکی متصل هست که با کوچکترین تلنگری ،همه چیز به ناگاه تغییر میکنه و اتفاقا دلیل جذابیتش هم دقیقا مطلب مذکور هست.پس در نتیجه هیچگاه امید خودتون رو ازز دست ندید، همیشه بعد از یک دوره پربارش یک دور کم بارشی و رکود در پیش هست و بالعکس.
به امید خدا زمستان و بهار و البته زودتر از اون ناه نوامبر شیرینی در راه هست.������

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
لطف کردی جواب دادی امیرمحسن عزیز
واقعیتش پارسال واقعا زمستون بدی داشتیم تو رشت
خیلی امید دارم امسال جبرانش کنه.
ایشالا که امسال چه تو شمال چه بقیه جاهای کشور خیلی بهتر از پارسال باشه
راستی خیلی خوب میشه اول آذر یه پیش بینی برای آذر و دی بکنی. البته اگه خودت صلاح دونستی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود مجدد به همه دوستان

بنا نداشتم در مورد موردی که پیش اومده بود در قسمت عمومی چیزی بنویسم، اما متاسفانه دوستان وقاحت رو از حد گذروندن! این رو هم بگم که اگر فقط به من یا امیرمحسن چیزی میگفتند، باز هم من اعتراضی نمیکردم اما با پستی که محمد و مهرداد در اون فروم گذاشتن باید چند مورد رو به اطلاع همه برسونم، اول چند مورد:

1- نه من، نه امیرمحسن، نه محمد و نه مهرداد "صاحب" این فروم یا اون فروم نیستم، اینجا و پی تی یک محلی هست که به "رایگان" برای فعالیت در اختیار ما قرار گرفته، این که طوری صحبت کنیم که کسی فکر کنه ما "مالک" اینجا هستیم کاملا اشتباهه، فعالیت ما هم در اینجا یک زمانی داره، یک روزی میرسه که یکی دیگه باید مسئولیت من نوعی رو قبول کنه و من باید برم کنار.

2- به شخصه در زندگیم همیشه سعی کردم رعایت انصاف رو بکنم، همیشه معتدل باشم و تا حد ممکن به اطرافیانم، بدون داشتن چشمداشتی کمک کنم، اگر کاری از دستم برمیومده دریغ نمیکردم، ادعا نمیکنم همیشه هم اینطور بودم چون من هم انسان هستم و جایز الخطا، ولی این راه و روشی هست که در زندگی داشتم و سعی میکنم ادامه اش بدم.

3- از روزی که اینجا مسئولیت به عهده گرفتم سعی کردم همون منش و روش زندگی ام رو در اینجا هم پیاده کنم، مبنا و اساس رو هم قوانین فروم قرار دادم.

اما بریم سر بحث اصلی:

از وقتی که در پی تی اون داستان پیش اومد و قرار شد بریم جای دیگه فعالیت کنیم سعی کردم تابع جمع باشم، قبل از اومدن به ایران انجمن جای دیگه هم بودیم اما در نهایت اومدیم اینجا، قبول دارم که برای اسباب کشی کمی عجله کردیم و در این بین بعضی از دوستان رو دیگه در کنار خودمون نداریم اما داستان خیلی سریع جلو رفت و این دیگه دست من یا کس دیگه نبود. اما متاسفانه مدیر اون فروم افتاده بود دنبال ما و فعالیت ما رو در فروم های دیگه رصد میکرد! من هنوز تصویری که ایشون از پست من در یک فروم دیگه گرفتن رو نگه داشتم! ایشون به قول معروف پاش رو از گلیم خودش درازتر کرده بود و رسما جاسوسی ما رو میکرد! حتما تصدیق میفرمائید اگر این اتفاق برای شما هم افتاده بود، وقتی میگن برگردیم اون فروم فعالیت کنیم، کمی تامل میکینید و طرز رفتار مدیران اون فروم رو دوباره مرور میکنید. یکی از دلائل اصلی عدم فعالیت من در پی تی شخص خانم آمادئا هست که تا این حد در امور یوزرهاشون، رسما جاسوسی میکنند!

2- عین عجله ای که برای رفتن از پی تی صورت گرفت، برای رفتن از ایران انجمن هم اتفاق افتاد، دوستان که ادعای اعتدال و احترام به نظر دیگران رو میکنند و به زبان میگن مطیع جمع هستند (این اولین و ساده ترین اصل دموکراسی هست) برعکس صحبت خودشون عمل میکنند! شما اگر به نحوه مدیریت مثلا ایران انجمن اعتراض دارید خیلی راحت میتونستید یک نظرسنجی بگذارید، نتیجه رو هم باید قبول میکردید، حداکثرش این بود که شما فروم رو ترک میکردید و یا برعکس.

3- محمد از تهران در یک پیام خصوصی برای من نوشتن (نمیخواستم پیام خصوصی رو اینجا منعکس کنم اما متاسفانه ایشون راهی دیگه ای نگذاشتن):
"
سلام ارش جان

خواستم بگم اگر امکانش هست اون یکی فروم هم بیاید فعالیت کنید . خانم امادیا کلا از وقتی رفتیم 1 دونه پست بیشتر ندادن و به اسپم ها هم هیچ کاری ندارن . خود مهرداد رسیدگی میکنه . اینجا اصلا تهرانی وجود نداره . همه دوستان اونور هستن .

در کل ما کوچکترین مشکلی در اون فروم ندیدیدم . اگر بیاید اونور خوشحال میشیم .

من دیگه جایی برای فعالیت در این فروم ندارم . اینجا همه به دید دشمن با من و سایر کاربرای اونور برخورد میکنند ."

من بعلت مشغله کاری و فکری تصمیم گرفته بودم جواب ایشون رو بعدا بدم اما ایشون در کمال ناباوری این پست رو در پی تی ارسال کردن:

"
در اون فروم برای arashz و amir mohsen پیام خصوصی زدم ولی هیچ جوابی دریافت نکردم . متاسفم برای این اقایون که بعد از این همه فعالیت در اون فروم و گذاشتن کلی عکس و از در و دیوار تهران حتی یک جواب خشک و خالی هم ندادن . بالاخره با گذشت زمان افراد روی واقعی خودشون و نشون میدن . درخواست کرده بودم لطفا اگر میشه این فروم هم بیان خیلی محترمانه و دوستانه . الان 95 درصد کاربرای اون فروم مشهدی 4 درصد شمالی . نیم درصد تهرانی و نیم درصد هم سایر شهر ها هستن . "

قبل از اینکه جواب این پست رو بدم میخوام در مورد بن شدن محمد صحبت کنم، محمد، به دلیل تخلف و رعایت نکردن قوانین فروم بن شده بود، من پادرمیانی کردم و سعی کردم مشکلش رفع بشه، پس از پیگیری های زیاد مشکل محمد رفع شد و رفع بن شد، فکر میکردم محمد حداقل رعایت سن بیشتر من رو میکنه و فعالیت عادی اش رو شروع میکنه اما متاسفانه ایشون نسبت به من خیلی کم لطفی کردن! این رو گفتم تا یادش بیاد من اون همه برای رفع مشکلش سعی و تلاش کردم اما ایشون در یک پست در پی تی ادعاهایی مثل این پستشون رو تکرار کرده بودن.

اما جواب بنده به محمد:

محمد عزیز!

اولا شما حداقل 2-3 روز صبر میکردید، بعد بنده و امیر محسن رو مورد لطف خودتون قرار میدادید! اشاره کردم که من مشغله کاری و فکری زیادی دارم، فکر نمیکنم نگرفتن جواب پیام خصوصی، این معانی رو داشته باشه!

دوما، اگر در این بین کسی خودش رو نشون داده باشه، اون شخص شما هستید نه من! شما نمک رو خوردی اما نمکدان رو شکستی! شما رعایت احترام من رو بعنوان کسی که شما رو برادر کوچکتر خودش میدونست نکردی! بعد از این که رفع بن شدید باز در پی تی پشت سر من صحبت کردید، اون زمان چیزی نگفتم اما حالا میگم چون شما حد خودت رو رعایت نمیکنی!

سوما، شما فرمودین "
اینجا اصلا تهرانی وجود نداره . همه دوستان اونور هستن" مگر قراره تهرانی ها یکجا جمع بشن؟! مگر "شما" مشخص میکنید که کی، کجا فعالیت کنه؟ من دوست دارم توی این فروم فعالیت کنم، شما دوست داری توی اون فروم فعالیت کنی، مگر من اومدم به شما بگم چون اینجا تهرانی کم داریم شما هم بیا این طرف؟! چرا فکر میکنید شما "مالک" فروم هواشناسی هستید؟!
چهارما، شما فرمودین"متاسفم برای این اقایون که بعد از این همه فعالیت در اون فروم و گذاشتن کلی عکس و از در و دیوار تهران حتی یک جواب خشک و خالی هم ندادن . بالاخره با گذشت زمان افراد روی واقعی خودشون و نشون میدن"
مگر من به شما گفتم از در و دیوار تهران عکس بگیرید؟! مگر من گفتن در اینجا یا پی تی فعالیت کنید؟! اصلا چطور به خودتون اجازه میدید با این ادبیات در مورد دیگرانی که حتی یک بار از نزدیک ملاقاتشون نکردید اظهار فضل و نظر کنید؟! این رو گفتم تا بدونید شما در جایگاهی نیستید که در مورد من اظهار نظر کنید!

پنجما، فرمودین"درخواست کرده بودم لطفا اگر میشه این فروم هم بیان خیلی محترمانه و دوستانه . الان 95 درصد کاربرای اون فروم مشهدی 4 درصد شمالی . نیم درصد تهرانی و نیم درصد هم سایر شهر ها هستن"

متاسفانه همون لحن طلبکارانه رو در اینجا هم ادامه میدید! مگر من به شما جواب رد دادم که اینطور صحبت میکنید؟! ضمنا معیار و متر شما برای سنجش افراد محل اقامت اونهاست که اینطوری دسته بندی میکنید؟! یعنی اگر کسی تهرونی نباشه داخل آدم نیست؟! اون هم تهرانی که مشکلاتش اظهر من الشمس هست؟! معیار و متر شما برای این درصدها که گفتید چیه؟ چرا مرزبندی درست میکنید؟! چرا فکر میکنید ایران فقط تهرانه؟!

اما در مورد مهرداد، جواب ایشون هم خیلی جالب و در عین حال تاسف برانگیز هست!

"بعضي ادم ها از ادم بعنوان پل استفاده مي كنن وقتي خرشون از پل بگذره پشت سرشون هم نگاه نمي كنن
بد نيست آدم گاهي به گذشته ش نگاه كنه و ببينه از كجا اومده !
حالا محمد اينجا محيط مجازي ما بايد توي زندگي واقعي مون با ديدن اين وقايع ياد بگيريم كه در ارتباط با انسان هايي كه دور و برمون هستن چطور بايد رفتار كنيم !
اينها درس هاي روزگار هست"

اما در مورد ایشون هم باید بگم که حس "مالکیت" متاسفانه در ایشون هم زیاد هست و فکر میکنند "مالک" تاپیک هواشناسی هستند! بند به بند به ایشون جواب میدم:

"بعضي ادم ها از ادم بعنوان پل استفاده مي كنن وقتي خرشون از پل بگذره پشت سرشون هم نگاه نمي كنن"
خیلی خیلی خوشحال میشم بدونم من "کی" و "کجا" از شما بعنوان"پل" استفاده کردم؟! به قول خودتون من فقط با شما یک بار تلفنی صحبت کردم و بس! این ادبیات از فردی که ادعای فضل میکنه و دانشگاه رفته این مملکت حساب میشه واقعا بعیده!

"بد نيست آدم گاهي به گذشته ش نگاه كنه و ببينه از كجا اومده !"
شما از کجا اومدی؟! چه کسی این اجازه رو به شما داده که اینقدر راحت در مورد دیگران اظهار نظر کنید؟! از قدیم گفتن یک سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به دیگران!!

"حالا محمد اينجا محيط مجازي ما بايد توي زندگي واقعي مون با ديدن اين وقايع ياد بگيريم كه در ارتباط با انسان هايي كه دور و برمون هستن چطور بايد رفتار كنيم ! "
از دو پاراگراف قبلی پست شما که اصلا چنین چیزی رو نمیشه استنباط کرد! یعنی واقعا به این موضوع اعتقاد دارید؟ پس دو پاراگراف قبلی چه معنی میده؟!

"اينها درس هاي روزگار هست"
اگر یک حرف درست زده باشید همین یک جمله هست که کاملا باهاش موافق هستم!

شرمنده که سرتون رو درد آوردم اما باید بعضی مسائل روشن میشد، متاسفانه دوستان فکر میکنند مالک بخش هواشناسی هستند و طلبکارانه با مسائل برخورد میکنند! در همینجا اعلام میکنم هر کسی، حق داره، هر جایی که دوست داره و احساس راحتی میکنه فعالیت کنه، هیچ احدالناسی هم نمیتونه کسی رو مجبور کنه در یک فروم فعالیت بکنه یا نکنه، همه ما عاشق بحث هواشناسی هستیم، بعضا از خواب و استراحت خودمون میزنیم، تا دیروقت بیدار میمونیم، غر غر های خانم خونه رو به جون میخریم:خنده2: اما فعالیتمون رو ادامه میدیم و با یک نقشه خوب شاد میشیم و با یک نقشه بد غمگین، نمیدونم چرا، ولی ما مثل بقیه نیستم که سرشون رو انداختن پائین و فقط زمانی آسمون رو نگاه میکنند که روی زمین طاق باز خوابیدن! ماها کلا سر به هوا هستیم!

شاد باشید:گل:

درود آرش جان

خیلی ممنون از زحماتی تحسین برانگیزی که میکشید ، خدا همیشه حفظتون کنه و این حرفها رو به دل نگیرید،مخاطب تمام اون حرفهای مطرح شده در اون انجمن اونطرفی شخص من هستم و خوب تصمیم من براین پایه استوار هست که وارد حاشیه هایی که ایجاد میشه نشم و بحثی با اون دوستان نداشته باشم و به موضوع اصلی خودمون یعنی هواشناسی در اینجا بپردازیم.
من هم اون عزیزان رو به خدا واگذارشون میکنم.

یک روزی فرا میرسه که حقیقت آشکار میشه .

به وجود بزرگوارتون افتخار میکنم

واقعا خسته نباشید و باز هم ممنون?

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سپاسگذارم امیر محسن عزیز
امیدوارم در کنار شما و دوستان محترم بتونم چیزی یاد بگیرم و از خدا میخوام که این جمع صمیمی همیشه پابرجا باشه.

شب همگی دوستان بخیر:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارشهای هفته سوم نوامبر وارد نقشه های ECMWF شده:گل:

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations%21216%21Africa%21msl%21pop%21od%21oper%21w_mslrain%212013110612%21%21chart.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل هواشناسی کانادا تا 144 ساعت آینده هم آپدیت شده و چه بارشهای سنگینی رو پیش بینی کرده:

13111212_2_0612.gif

13111212_2_0612.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برترین تصاویر روز دنیا:

hybrid-solar-eclipse-satellite.jpeg

1 of 4
[h=2]Rare solar eclipse Credit: NASA/NOAA
On Nov. 3, the moon passed in front of the sun, blocking its light in a rare celestial event known as a hybrid solar eclipse. The hybrid eclipse began as an annular, or "ring of fire," eclipse along the path of totality, then shifted to a total eclipse, as the sun became fully obscured by the moon.

The celestial event, which was visible from eastern North America to the Middle East, was also spotted by the Suomi NPP satellite in orbit. The satellite snapped this image of the moon's shadow over the Gulf of Guinea, extending into western Africa. Three orbits of the Suomi NPP satellite are displayed in this image, each separated by approximately 97 minutes. [Related: The 7 Most Famous Solar Eclipses in History]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
antarctica-ice-sheet-mountains.jpeg

2 of 4
[h=2]Eyes over Antarctica Credit: NASA/Christy Hansen
NASA scientists snapped this pristine shot while flying over Antarctica in December 2012. The researchers surveyed the ice sheet and mountains from a U.S. Air National Guard LC-130 aircraft.

Next week, NASA's Operation IceBridge will kick off a new season of monitoring ice sheets, glaciers and sea ice. This year, the mission will be stationed in Antarctica for the first time, enabling researchers to conduct more science on longer flights over the icy continent. Previously, Operation IceBridge flights took off from Punta Arenas in southern Chile. [Related Images: NASA's IceBridge in Action Over Antarctica]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
arches.jpg

3 of 4
[h=2]Oh, What A Night At Arches National Park Credit: National Park Service
The best thing about Arches National Park might be the nighttime sky above the famous stone arches.

Located near Moab, Utah, Arches is a landscape of contrasting colors, landforms and textures unlike any other in the world. The park has over 2,000 natural stone arches, not to mention hundreds of pinnacles, fins and massive balanced rocks.

Not only will this red rock wonderland amaze with its formations, but linger after the sun goes down for awe-inspiring star gazing. But bundle up, temperatures can swing as much as 50 degrees Fahrenheit (28 degrees Celsius) here. Arches is located in a high desert, where the elevation ranges from 4,085 to 5,653 feet (1,245 to 1,723 meters) above sea level. From this vantage point, observers will see the Milky Way, the cloud-like band in the above image.

As brilliant as the night sky appears in Arches National Park, the view is under threat from encroaching development. Light pollution from nearby towns has become evident in the last few years. To date there is no federal legislation mandating preservation of the night sky, according to the park's Web site.

vahidilam

New member
meir1900.jpg
ساعت 19 امروز
شب بخیر
سلام. شب همه ی دوستان و عاشقان هواشناسی و برف و باران و مه تگرگ و خلاصه... به خیر باشهبه دوست بزرگوار و قدیمی م آقا امیرحسین عزیزسلام و عرض ادب دارم . امیدوارم آسمون دل همتون صاف و آفتابی باشه. خدا رو شکر نقشه های پیش رو وقوع بارش های مناسبی رو برروی صحاری عراق و شمال عربستان نشون میده که پیامد این وضعیت برای کشورمان بسیار اهمییت خواهد داشت از آن جهت که برای مدت های طولانی کانون های شکلیگری ریزگردها تخریب خواهد شد و مناطق غربی و جنوبی کشورمان برای مدت ها از جوی پاک و سالم بهرمند خواهند شد.ظاهرا شارش های ناوه ای عمیق،، حاصل از چرخند مستقر برروی شرق مدیترانه از بامداد جمعه وارد کشورمون میشه و تا اواسط هفته ناپایداری های موثر و مفید رو در بیشتر شهرهای غربی و شمالغربی و شمالی کشورمان موجب خواهد شد. بدلیل قدرت نمایی پرفشار سرد شمالی در نواحی شرقی، عملکرد این سیستم در این نواحی بشکل وزش باد خواهد بود. ایشاالله فرصت بشه بازم میام خدمتتون.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام. شب همه ی دوستان و عاشقان هواشناسی و برف و باران و مه تگرگ و خلاصه... به خیر باشهبه دوست بزرگوار و قدیمی م آقا امیرحسین عزیزسلام و عرض ادب دارم . امیدوارم آسمون دل همتون صاف و آفتابی باشه. خدا رو شکر نقشه های پیش رو وقوع بارش های مناسبی رو برروی صحاری عراق و شمال عربستان نشون میده که پیامد این وضعیت برای کشورمان بسیار اهمییت خواهد داشت از آن جهت که برای مدت های طولانی کانون های شکلیگری ریزگردها تخریب خواهد شد و مناطق غربی و جنوبی کشورمان برای مدت ها از جوی پاک و سالم بهرمند خواهند شد.ظاهرا شارش های ناوه ای عمیق،، حاصل از چرخند مستقر برروی شرق مدیترانه از بامداد جمعه وارد کشورمون میشه و تا اواسط هفته ناپایداری های موثر و مفید رو در بیشتر شهرهای غربی و شمالغربی و شمالی کشورمان موجب خواهد شد. بدلیل قدرت نمایی پرفشار سرد شمالی در نواحی شرقی، عملکرد این سیستم در این نواحی بشکل وزش باد خواهد بود. ایشاالله فرصت بشه بازم میام خدمتتون.

سلام آقا وحید گل
خیلی وقت بود که از شما بیخبر بودیم.بارشهای زیبای پاییزی روزهای اخیر و روزهای پیشرو رو خدمت تون تبریک و شاد باش میگم.حضور سبزتون رو به فال نیک می گیریم و آرزوی بارشها مطلوب و روزهای زیبا رو در جای جای ایران عزیز دارم.
منطقه ما تا حالا بارشهای خوبی داشته و مطابق با آپدیتهای پی در پی نقشه های cfs v2 به امید خدا روزهای خوبی بعد از نیمه نوامبر در انتطار کشور هست و خدا رو شکر از تاریخ مذکور به بعد بارشهای خوبی به شکل فراگیر و سراسری کشور رو از غربرتا شرق و از شمال تا جنوب در بر خواهد گرفت☁⚡??

havashenas

کاربر ويژه
سلام عزیزان خیلی دلم برا انجمن تنگ شده بود.انشالله که حال همه خوبه؟
متاسفانه به اینترنت دسترسی چندانی ندارم.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر
پس از یک سفر 12.5 ساعته به تبریز، در خدمت شما هستم
دیروز صبح ساعت 10 از مشهد رفتم، دیشب ساعت 22.30 در آسمان مشهد بودم:خنده1:
دیشب که رسیدم مشهد هوا نسبتا سرد بود، خلبان دما رو 8 درجه اعلام کرد ولی دماسنج ماشینم 6 رو نشون میداد حالا بگذریم حتما 7 درجه بوده:خنده1:
یه سری عکس هم از فراز دریای کاسپین گرفتم که انشالله در اولین فرصت اینجا قرار میدم
اینم از سفرنامه ما!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

امروز نیروی دریایی اپدیت خوبی کرده و برای منطقه ما هم بارشهای خیلی خوبی رو در نظر گرفته.

در صورت تداوم این آپدیت از اواخر وقت چهارشنبه و در طول روزهای پنجشنبه و جمعه با پدیده وزش باد، کاهش دما، و بارش در غالب نقاط استانهای خراسان شمالی- رضوی و جنوبی مواجه خواهیم بود.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در سالهای قرن 18 میلادی ایران روزهای خیلی سردی رو تجربه کرده که در تابستون و زمستون آنومالی های خیلی عجیبی هم داشته.

این آنومالی دمای سطح زمین در ماه فوریه سال 1882 میلادی رو ببینید که دمای هوا 6 درجه سردتر از نرمال بوده!!!!!!

xy8mgoys8019sa5mnt3.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
CFS V2 آپدیت خوبی واسه ادامه ماه نوامبر کرده- هواشناسی کانادا هم که تا نیمه راه آپدیت شده خیلی امیدوار کننده است.:شاد:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا