• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اشکالی نداره که مشهد رو نداره ، دیدن همین سبزوارش هم واسه من کفایت میکنه!!

این ایکون ها چون بصورت انیمیشن هستند زمان پریینت اسکرین شدت بارش لحاظ نشده ولی بنظر میرسه از 17 -18 نوامبر به بعد وضعیت شمال شرق خیلی خوب میشه

ms19mil83n1t7svmwik.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

تهران متاسفانه هوا بسیار آلوده و سنگین شده، باورش مشکله اما صبح هوا خیلی بهتر بود اما الان وضعیت جالب نیست!

هر بار که عکسی از خورشید گرفتگی میبینم، ناخودآگاه میرم به سال 1999 و آخرین گرفت قرن بیستم و 1 دقیقه و 33 ثانیه طلایی که در اصفهان شاهد گرفت خورشید بودم، به جرئت میتونم بگم هیچ چیزی در دنیا زیباتر از دیدن خورشید گرفتگی نیست، دیدن افق که با انواع رنگها نقاشی شده به همراه ستاره هائی که در وسط روز در آسمان قابل مشاهده میشن و در وسط این تابلو زیبا و جادوئی، خورشید رو میبینید که مثل همیشه نیست، یعنی شبیه هیچ چیزی که تا اون موقع در طول زندگیتون دیدید نیست!

امیدوارم اونقدر عمر کنم تا گرفت روز دوشنبه 30 اسفند سال 1412 رو در کنار مقبره کوروش کبیر در شیراز رصد کنم.

نقشه گرفت آخرین روز سال 1412 هجری شمسی:

درود آرش جان

انشاء الله 120 سال زنده باشی و شاد و خرم:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود آرش جان

انشاء الله 120 سال زنده باشی و شاد و خرم:گل:

قربانت امیرمحسن عزیز، به همچنین:گل:

امیدوارم بتونیم با همدیگه این گرفت رو ببینم، مخصوصا که زمان گرفت در ایران کمی بیشتر از زمان گرفت قبلی هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قربانت امیرمحسن عزیز، به همچنین:گل:

امیدوارم بتونیم با همدیگه این گرفت رو ببینم، مخصوصا که زمان گرفت در ایران کمی بیشتر از زمان گرفت قبلی هست.

خواهش میکنم آرش جان
انشاء الله

راستی اصفهان هم ظاهرا در آخرین روزهای ماه دسامبر هم قرار هست بارش برف رو تجربه کنه و البته در ماه فوریه هم همینطور:گل:

ظاهرا یک سامانه پر فشار در اون ایام وارد ایران میشه که مرکز فشارش بیش از 1035 میلی بار هست

نیما 68

کاربر ويژه
مدير عامل "شرکت آب و فاضلاب استان تهران":
جيره بندي آب درتهران منتفي است/ "قطع آب" در انتظار مشترکين پر مصرف
پرورش در دومين روز از افتتاح نمايشگاه صنعت آب و برق گفت: جيره بندي آب در شهر تهران منتفي است ولي افت فشار خواهيم داشت.
به گزارش خبرنگارا اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ پرورش مدير عامل "شرکت آب و فاضلاب استان تهران" با بيان اينکه درحال حاضر 20 درصد ازمشترکين استان تهران با افت فشار روبرو هستند افزود: بيشتر اين افت فشار در سامانه دو محدوده شرق تهران، سامانه 1شمال شهر تهران و بخشي از سامانه 4 تهران روبرو است.

وي در ادامه تصريح کرد: با وجود هشدارها در خصوص صرفه جويي 20 درصدي تنها 5 درصد صرفه جويي اتفاق افتاد.

پرورش در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران درخصوص مشترکين قطع آب مشترکين پر مصرف گفت: اختیارهايي براي انشعابات پرمصرف صادر شده که در صورت عدم صرفه جويي با اطلاع رساني قطع آب آنها اتفاق خواهد افتاد.

وي در ادامه افزود: براي قطع آب به صورت متمرکز مديريت صورت مي گيردو به صورت موردي در مورد آنها تصميم گيري خواهدشد.

پرورش با بيان اينکه در خصوص افت فشار خارج از تعهد عمل نمي کنيم، گفت: فشار آب در مناطق حداقل 2 اتمسفر خواهد بود.

** بارندگي مطلوبي طي چند ماهه اخير اتفاق نيفتاده است

مدير عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در خصوص وضعيت بارندگي در تهران گفت: در پي ماههاي اخير بارندگي خاصي اتفاق نيفتاده است و بر اساس پيشبيني هواشناسي در سه ماهه آخر سال نيز بارندگي به صورت نرمال خواهد بود.

وي اظهار داشت: اميدواريم بارندگي سه ماهه به اندازه اي باشد که حالت پايدار برسيم.

پرورش در ادامه از کاهش 53 درصدي مخازن آبي نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در سد لتيان 65 درصد و سد لار 70 درصد کاهش مخازن آبي داشتيم.

پرورش در خصوص اقدامات صورت گرفته براي رفع وضعيت کم آبي اظهار داشت: با وجود پيش بيني بارش نرمال ريسگ نکرديم و ظرفيت برداشت از حوزه هاي آبي را به کمترين مقدار رسانديم.

** 34 حلقه چاه براي رفع مشکل خشکسالي حفر شده است

پرورش گفت: براي حل مشکل کم آبي قصد حفر60 حلقه چاه را داريم که از تعداد 34 حلقه چاه در ابتدا با استفاده از منابع جاري حفر شده است.

وي ادامه داد: اميدواریم که حفر اين چاهها 1200 تا 1500 میلیون ليتر به ظرفيت آبي استان تهران اضافه شود.

پرورش با اشاره به اينکه براي رفع مشکل کم آبي در تابستان به دنبال انتقال آب از "سد ماملو" به تهران هستيم افزود: تجهيزات انتقال آب آماده و اميدواريم تا پايان خرداد ماه خط انتقال آب از ماملو به تهران به مرحله بهره برداري برسد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی

خواهش میکنم آرش جان
انشاء الله

راستی اصفهان هم ظاهرا در آخرین روزهای ماه دسامبر هم قرار هست بارش برف رو تجربه کنه و البته در ماه فوریه هم همینطور:گل:

ظاهرا یک سامانه پر فشار در اون ایام وارد ایران میشه که مرکز فشارش بیش از 1035 میلی بار هست

امیرمحسن عزیز امیدوارم تماه ایران بارش سنگین داشته باشه، اوضاع در تهران واقعا داره بحرانی میشه، جیره بندی آب رو در پائیز ندیده بودیم که به مدد مدیریت جهانی دوستان دیدیم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرمحسن عزیز امیدوارم تماه ایران بارش سنگین داشته باشه، اوضاع در تهران واقعا داره بحرانی میشه، جیره بندی آب رو در پائیز ندیده بودیم که به مدد مدیریت جهانی دوستان دیدیم!

آرزوی همه ما دقیقا همینه که در جای جای ایران بارشهای خوبی رخ بده:گل:

مجموع بارش 6 ساعته گذشته:

eqzukoxvvx31jajqwpmw.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم به مناسب ایام محرم.

بنظر امروز هموطنانی که در عتبات عالیات بودند روز بارانی و مطبوعی رو سپری کردند . البته به همراه رعد و برق :

gszdgenx38fjidginvm.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به امید خدا امشب اولین موج سیستم به غرب کشور وارد خواهد شد.

دوستان فعلا:گل:

AFSORDE

کاربر ويژه
بقول دوست عزیزمون روستای نجف آباذ:

ii6sfd0t0szuzx7ejo91.jpg

6- ***** 12- !!!!!!!! :76: و عجب کاهش دمایی!!!!!! :138:

اگه واقعا بوقوع بپیونده که 86 دیگری در راه خواهد بود!!! سردترین کمینه ی روستا در سال 86،،، 14- درجه بود. ولی سال 86 فقط سرمای خشک بود، این پیش بینی، برف هم که داره! :فکر: و اگه چنین دماهایی ادامه پیدا کنه، برفها پایدار میمونن. :93:

آخرین برف اینجا مربوط میشه به زمستان سال 89 بود که روز بعدش همش آب شد .... :خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
6- ***** 12- !!!!!!!! :76: و عجب کاهش دمایی!!!!!! :138:

اگه واقعا بوقوع بپیونده که 86 دیگری در راه خواهد بود!!! سردترین کمینه ی روستا در سال 86،،، 14- درجه بود. ولی سال 86 فقط سرمای خشک بود....، این پیش بینی برف هم که داره! :فکر: و اگه چنین دماهایی ادامه پیدا کنه، برفها پایدار میمونن. :93:

آخرین برف اینجا مربوط میشه به زمستان سال 89 بود که روز بعدش همش آب شد .... :خنده1:

سلام اون منفی 12 ، دمای حسی هست دوست خوبم:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز.
آخیش چقدر پست لایک کردم! امروز توی کلاس به بچه ها یه تمرین دادم حل کنن خودم از فرصت استفاده کردم با گوشی اومدم پست ها رو خوندم :خنده2:
مدت بارش ما یخورده بیشتر شده. امیدوارم خوب بباره. یعنی میشه 70 - 80 تا بیاد؟! :شاد:

AFSORDE

کاربر ويژه

سلام اون منفی 12 ، دمای حسی هست دوست خوبم:گل:

آها... ..ببخشید، متوجه نشدم :خجالت2:

آخه اون 12- طوری توجهم رو به خودش جلب که دیگه متوجه چیز دیگه ای نشدم:خنده1: :گل:
ضمن اینکه تا بحال نیز از این سایت استفاده نکردم :بای:

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
این وضعیت فعلی وزش باد هست:

0fgpm03m15xbybjf2nm.jpg

اینم نخستین ساعات بامداد شنبه که باد شمالی از روی کاسپین عبور کرده و به منطقه ما میرسه:

6pqtd3su3gxbipwxwe1.jpg

aliwinter

Banned
دوستان کسی از جناب امیر کوروش خبری نداره خیلی دلتنگ شدم
خصوصی بهم گفت بود میام رشت پیدات میکنم میام استقبالت ولی تا الان نیومده
:ناراحت::52:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا