• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دکتر جان

من از ودرآندرگراند نقل قول کردم، جالبه که امیرمحسن میگن مشهد ابریه اما فرودگاه مشهد هوای صاف گزارش کرده!

مخلصیم آرش جان

محله ما نیمه ابریه و ابرها گذرا هستند ولی فرودگاه صافه:خنده2:

Dr.ben

کاربر ويژه
رفتم توی حیاط چند تایی عکس گرفتم.
برگ بعضی از درخت ها زرد شدن و ریختن:

s0sgtncc47yrlhpjzfcw.jpg

caiaba5wykhbikdk3bdx.jpg

پرتقال ها دارن میرسن:

f9lmdl6jc59q1paw7ixx.jpg

درخت های ازگیل ژاپونی (یا انبه محلی) گل دادن:

f2dxsg22y0mn96fvrrci.jpg

oumx48u83n7jarq19jaf.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
درود دکتر جان

من از ودرآندرگراند نقل قول کردم، جالبه که امیرمحسن میگن مشهد ابریه اما فرودگاه مشهد هوای صاف گزارش کرده!

سلام خدمت جناب آرش عزیز.
یه نیم ساعتی میشه بارون لایت میباره. جالبه که توی فاصله های کوتاه گاهی اوقات وضعیت خیلی فرق میکنه. چند هفته پیش بارش فرودگاه حدود 25 میلیمتر از ظرف من بیشتر بود. اما این دفعه ظرف من یه 7 میلیمتری بیشتر بارون ثبت کرده.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نمیدونم چرا این بغض تهران نمیشکنه! هوا بسیار آلوده و کثیف هست!

دکتر جان بلاخره گهی فرودگاه جلو و گهی شما جلو:گل:

هادی...

New member
شاهین دژ
19آبان
ساعت 15

آسمان: ابری بابارش باران

دما: 10

رطوبت: 85%

دیدافقی: 4کیلومتر

سرعت باد: 1متربرثانیه

جهت باد: غربی

حداقل دمای دیشب: 5

حداکثردمای دیروز: 15.6

میزان بارش 24ساعته گذشته: 7.8

هادی...

New member
بیشترین بارش های 24ساعته گذشته کشور:

سردشت: 54.3

آستارا: 43.5

پیرانشهر: 40.9

کیاشهر: 40.3

بانه: 39.6

کهریز: 32.2

انزلی: 31.3

اشنویه: 30.9

رودسر: 30

لاهیجان: 29.7

مهاباد: 28.5

قصرشیرین: 26.6

میاندوآب: 23.7

ملکان: 23.5

مریوان: 22.3

عجب شیر: 21.1

رشت: 21

نقده: 20.9

AFSORDE

کاربر ويژه
حوض یخزده - دیماه 91

عکس ها با گوشی ای گرفته شدن که دوربین vga داره، ضمن اینکه همگی هم تقریبا از یک زاویه هستن (داشتم کیفیت دوربین vga رو از اون زاویه امتحان میکردم) - به هر حال شرمنده :خجالت2:

02vzzxwoucpvma6louw.jpg

6vgfg2g0ftm4ywagh60.jpg

ag64qtyjcbbx9lay158.jpg

wxta7c21u592l4rbtm71.jpg

اصفهان - تیران و کرون - منطقه قمیشلو - نزدیک تنگ دربند - حوض گرد.
موقعیت: http://wikimapia.org/#lang=fa&lat=32.751247&lon=51.202246&z=19&m=b

آخرین ویرایش:

aznavar

کاربر ويژه
ساعتی هست که بارش لایت داریم
از ابتدای سال آبی جدید این چند سیستم برای اینجا آش دهنسوزی نبوده!بیشترین بارشها متعلق به شهر های مرزی هست.
اگه این رویه باشه امسال هم نرمال رو کسب نمیکنیم و وارد 7 مین سال خشکی میشیم

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

ایام رو به تمامی دوستان و بخصوص عزاداران حسینی تسلیت میگم..:ناراحت::گل:

امروز آسمان بجنورد آسمانی همانند آسمان دیروز و شاید امروز تهران داشت..ابری بود ولی ابرهای ارتفاع بالا..خورشید کاملا دیده میشد..من ک چشم دوختم ب هفته ی آینده و هفته های بعد اون...

چون اکیوودر روزهای بسیار خوب و البته برفی و سردی رو واسه بجنورد در نظر گرفته...به حق این شب های عزیز شاهد بارش و سرمای خوبی در سرتاسر میهن عزیزمون طی هفته های آتی باشیم..انشاالله..:گل:

راستی برام سواله ک در روز عاشورای حسینی کدام مناطق بارش خواهند داشت؟؟آخه نقشه ها خیلی تغییر میکنن..ولی اون چیزی ک من برای گرگان فهمیدم{آخه اون روز اونجام} طی این روز بارش خواهد داشت ک هرچه ب بعدازظهر و شب نزدیک میشیم بر شدت بارش ها افزوده میشه ک برای شام غریبان بارندگی نسبتا شدیدی رو خواهد داشت گرگان..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
توصیه مهم در خصوص قرار دادن نقشه ها و تصاویر در انجمن هواشناسی

دوستان عزیز

یک خواهشی از همه شما همراهان عزیز داشتم»

اخیر از طریق دوستانی که در انجمن های دیگر هواشناسی هم عضو هستند شنیدم که متاسفانه خیلی از مطالبی که در اینجا منتشر میشه بدون ذکر شدن نام منبع، مطالب رو کپی برداری میکنند و الباقی ماجرا!

من تا امروز سعی میکردم که تصاویر و نقشه ها رو در آپلود سنتر انجمن : http://www.up.iranjoman.com/index.php قرار بدم تا اینکه دوستان عزیزی که قبلا در این انجمن عضو بودند و بنا به دلایلی نقل مکان کردند و همه شون رو هم دوست دارم بتونند استفاده کنند ولی متاسفانه از امروز تصمیم گرفتم نحوه فعالیت رو در این خصوص در این انجمن تغییر بدم تا اینکه بعضی از کاربران که با عنوان مهمان در اینجا در خدمت شون هستیم ولی مطالب رو سرقت میکنند و با نام خودشون در انجمن های غیر منتشر میکنند ، دیگه موفق به این کار نشن.:تعجب2:

هر چند که دوستان عزیزی که قبلا در اینجا در خدمت شون بودیم دیگه بدون login شدن قادر به دیدن مطالب نیستند و من از این بابت افسوس میخورم ولی چاره ای برای من نیست و به دوستان عزیز هم توصیه میکنم از این پس همین روش رو دنبال کنند:

روش شماره 1

آپلود مستقیم عکس از کامپیوتر- لب تاب یا موبایل:

z28cj2yt2b2a0nyeop2s.jpg

68vwo4233drmxyana293.jpg

روش دوم :

در این روش شما می تونید لینک فایل آپلود شده در آپلود سنتر انجمن و یا هر اپلود سنتر دیگه ای رو قرار بدید و یا مثلا یک نقشه هواشناسی رو که باز میکنید و قصد دارید مستقیما در انجمن قرار بدید رو با استفاده از این روش برای استفاده اختصصاصی از کاربران عضو این انجمن قرار بدید:

lemkg8xuwrrgn3sf0toj.jpg

از حسن توجه و همراهی دوستان عزیز بینهایت قدردان و سپاسگذارم.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر استاد امیرمحسن عزیز

ای بابا با این کارتون کار بعضی از دوستان مهمان رو ک تخته میکنید و جلوی پیشرفتشون رو هم میگیرید!!!:خنده2::خنده1:

سپاسگزارم..کار بسیار خوبی رو انجام می دهید...:احترام::گل:

وضعیت چطوره؟؟منظورم نقشه هاست...تا ظهر ک ظاهرا خوب بوده..آبدیت های جدید هم فکرکنم الان اومده باشه...ممنون میشم اگه توضیح مختصری از وضعیت روزها و هفته های پیشرو بدید:گل::احترام:

راستی علت اینکه اکیوودر روزهای نسبتا خوبی رو واسه بجنورد و قوچان پیش بینی کرده چیه؟؟؟بر چه مبنایی یه؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا