• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
درود بر استاد سامان که با هر پستی که میزنه نوید سرما و بوران رو در گوش ما زمزمه میکنه

شما حاج محسنی نه خب حاج محسن مگه منطقه شما تا حالا وضعیت خوبی نداشته؟یه پرفشار پ سیبری دیدم اواخر اذرمیاد ایران برشما برف بیاره برا ما مخلوط برف بارون درسته حاجی؟!

havashenas

کاربر ويژه
سلام دوستان ایام محرم و عاشورا و تاسوعا بر همگی تسلیت باد.
عزیزان امروز رفته بودم روستای چهارطاق تکاب ارتفاعش حدود 2500 تا 2600 متر هستش و رسیدم روستا برف نازکی رو زمین بود که از سامانه گذشته بر جای مونده بود.
این بار سرتاسر شهرستان تکاب سفید پوش میشه حتی خود شهر(ارتفاع شهر تکاب حدود 1840 متر هست و در بین 4 استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و زنجان و کردستان قرار گرفته و برای آذربایجان غربیه) با توجه به نقشه پیشبینی بارش برف:

بارش برف و باران برای 3 تا 6 روز آینده:

iran.snow.next3to6days.cc23.jpg

aliwinter

Banned
سلام دوستان ایام محرم و عاشورا و تاسوعا بر همگی تسلیت باد.
عزیزان امروز رفته بودم روستای چهارطاق تکاب ارتفاعش حدود 2500 تا 2600 متر هستش و رسیدم روستا برف نازکی رو زمین بود که از سامانه گذشته بر جای مونده بود.
این بار سرتاسر شهرستان تکاب سفید پوش میشه حتی خود شهر(ارتفاع شهر تکاب حدود 1840 متر هست و در بین 4 استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و زنجان و کردستان قرار گرفته و برای آذربایجان غربیه) با توجه به نقشه پیشبینی بارش برف:

iran.snow.next3to6days.cc23.jpg

سلام بلامیسر کجا بودی ره دلم تر کید برات پیام خصوصی چیزی کجا بودی تا الان هواشناس جان؟؟:چشمک::دست:

ali.doosti

کاربر ويژه

عجب علامت واضحی گذاشتید:خنده2:

بهر روی داداش من که شما باشید ، بارش در منطقه شما بنظر از بامداد دوشنبه آغاز میشه ولی اینو بهتون بگم سه شنبه در منطقه شما از شدت بارش و رعد و برق غوغایی بر پا خواهد بود.

اصلا شما خجالت نمیکشید با اینهمه نقشه های خوب در آپدیتهای پی در پی اینقده نگران میزان بارش هستید!!!!!!!!!!:تعجب2:

والا.................:خجالت2:

ای بابا خوب بود علانتش چرا اینجور شد! ببخشید...
والا من امیدوارم این نقشه ها تو دلمونو خالی می کنن با این حفره هاشون :|

این پررنگ ترشه...

20323543339207974575.jpg

havashenas

کاربر ويژه

سلام بلامیسر کجا بودی ره دلم تر کید برات پیام خصوصی چیزی کجا بودی تا الان هواشناس جان؟؟:چشمک::دست:
سلام داداش جان فدات.
یکشنبه اومدم تکاب حدود 50 روز بود که رشت بودم و نمیتونستم انجمن بیام و دلم برا تکاب تنگ شده بود یه چند روزی اومدم هوای کم اکسیژن بکشم بالا و برگردم رشت.
:گل:

هادی...

New member
بانقشه های امشب،علاوه براینکه درهفته پیش رو کل نیمه غربی بارندگی خواهد داشت،بارش های خوبی راهم درجنوب ونواحی مرکزی شاهد خواهیم بود.

10007593943414581355.png

aliwinter

Banned
سلام داداش جان فدات.
یکشنبه اومدم تکاب حدود 50 روز بود که رشت بودم و نمیتونستم انجمن بیام و دلم برا تکاب تنگ شده بود یه چند روزی اومدم هوای کم اکسیژن بکشم بالا و برگردم رشت.
:گل:

بارون های رشت دیدی,:گل: چقدر عوض شده پاییزش با پاییز سال پیش .:گل:تکاب برف نیومده هنوز؟

سیبری

کاربر ويژه

شما حاج محسنی نه خب حاج محسن مگه منطقه شما تا حالا وضعیت خوبی نداشته؟یه پرفشار پ سیبری دیدم اواخر اذرمیاد ایران برشما برف بیاره برا ما مخلوط برف بارون درسته حاجی؟!
درود بر شما
آقای فورکستر من دقیقا متوچه نشدم الان شما در موضع سوالید یا جواب!:خنده2:
به هرحال اگه قراره پرفشار سیبری آخر آذر یه حالی به ما بده ممنون از خوش خبریت دادا

havashenas

کاربر ويژه

بارون های رشت دیدی,:گل: چقدر عوض شده پاییزش با پاییز سال پیش .:گل:تکاب برف نیومده هنوز؟

از سامانه پیش تا نزدیک شهر برف بارید اما خود شه نه.
بارون منطقه ما درشته اما اکثرا مال رشت ریز هستش هم جالبه هم خسته کننده.البته رشت رگبار های تندی هم داره اما بیشتر بارون ریزه.
سال پیش اولین برفمون تو شهر 24 آبان بارید البته اولش بارون بود آخرای سامانه برف شد.

راستی به نقشه ها اعتماد نکنید دقیقا حدود شنبه پیش بود نقشه ها برای تکاب 30 تا 40 میل برای 24 ساعت زده بودند اما بارش 24 ساعتش شد 0.1!!!
ولی روز تاسوعا نقشه ها حدود 0.5 تا 1 میل پیشبینی کرده بودند 10 تا بارید!!!

هادی...

New member
مشکل کار اینجاست که تو آپ جدید نقشه ها یه حفره تو شمال خوزستان دیده میشه متاسفانه:

prec9.png

بااین نقشه ها شمال خوزستان فقط یکی دومیلیمتر بارش خواهدداشت که مطمئنا اینطورنمیشه وشمال خوزستان بارش های بالای50میلیمتری خواهدداشت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا