• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید هواشناسی کانادا:
13112112_2_1512.gif

13112112_2_1512.gif

13112112_2_1512.gif

rainrain

New member
سلام خدمت استاد امیر محسن.اپ جدید GFSبارشهای غرب و شمال خوزستان رو تضعیف کرده.نظر شما چیه؟خیلی نگران شدم.مرسی از توضیحاتتون.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیر!

بلاکینگ و یا پشته حاصل از پر فشار جنب حاره ای ظاهرا ارجحیت داره نسبت به پر فشار سیبری:

rahnama

پدر ایران انجمن
درود بر عمو هوشنگ مهربان انجمن:گل:

هوای شیراز همانطور که استاد عزیز امیر محسن گفتن در روزهای آغازین ورود شما بارانی و البته سرده چون در هنگام بارش دما درحدود +10 هست و این یعنی انسان برای بیرون رفتن باید لبتاس ضخیم و کاپشن داشته باشه بعد از اتمام بارشها هم در روزهای بعد هم هوا خنکه و شبها سرده یعنی هوا آنقدر گرم نمیشه که از لباس ضخیم بی نیاز بشیم

ممنونم. از اینکه در بین شما عزیزان هستم بخودم افتخار میکنم.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام خدمت استاد امیر محسن.اپ جدید GFSبارشهای غرب و شمال خوزستان رو تضعیف کرده.نظر شما چیه؟خیلی نگران شدم.مرسی از توضیحاتتون.

خواهش میکنم .

والا نگران نباشید چون یک مطلب خیلی مهمی بنظر من در نقشه ها تحت هیچ عنوان لحاظ نشده و اون توپوگرافی سرزمین ایران هست!!!!!

امکان نداره که اونهمه بارش روی دریا رخ بده ! مگه چشم طوفان و یا هاریکین هست که اینطور بشه !

باور دارم که عمده بارشها در خاک ایران رخ میده خصوصا استانهای خوزستان- بوشهر- فارس و هرمزگان

الته کشور عراق هم شانس بسیار خوبی داره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این پیش بینی بنظر خیلی منطقی و معقول میاد

بارش در بازه زمانی 18 الی 22 نوامبر به نقل از هواشناسی کانادا:

ali.doosti

کاربر ويژه
البته پست بالاتونو خوندم فکر کنم باید نقشه های رطوبتو چک کنیم تا تکلیف حفره ها مشخص شه...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیرجان نظرتون راجع به نیرو دریایی چیه باز این حفره ها داره نگرانم می کنه :(

13112112_1512.gif

علی جان

نقشه های CFS V2 هم با نظر من موافق هستند. اینو ببینید:

بعد تازه یه چیزی دقیقا موقعیت شهرتون رو این نقشه زیر که گذاشتم مشخص کن تا بهت بگم که بارشتون خوبه یا نه:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینو دوست دارم خیلی زیاد.

یعنی یک پلقی از صفر پایین تر بره شمال شرق وضعش بهتر میشه از لحاظ بارش.

دقیقا هواشناسی کانادا به نوسان نینو در آپدیت امروز صبح و امشب استناد کرده که یه ذره بارشهای منطقه ما رو بهبود بخشیده:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان ما اینجاییم :)

عجب علامت واضحی گذاشتید:خنده2:

بهر روی داداش من که شما باشید ، بارش در منطقه شما بنظر از بامداد دوشنبه آغاز میشه ولی اینو بهتون بگم سه شنبه در منطقه شما از شدت بارش و رعد و برق غوغایی بر پا خواهد بود.

اصلا شما خجالت نمیکشید با اینهمه نقشه های خوب در آپدیتهای پی در پی اینقده نگران میزان بارش هستید!!!!!!!!!!:تعجب2:

والا.................:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا