Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
ازاستاد اصغری هم پرسیداقای امیر محسن؟
میدونم خیلی ایشون رو دوست دارید ولی ایشون هواشناسی نیست در واقع یک show man مسلط هست.
شرمنده شما هم هستم:خجالت2:
ازاستاد اصغری هم پرسیداقای امیر محسن؟
سلام:گل:آپ نروژ واسه مشهد فوق العادست جمعه و شنبه برف خوبی داریم با این حساب:شاد2:
مشاهده پیوست 46143
میدونم خیلی ایشون رو دوست دارید ولی ایشون هواشناسی نیست در واقع یک show man مسلط هست.
شرمنده شما هم هستم:خجالت2:
بلاخره بازم خیلی مهارت هست به قول معروف کار هر .... ایشون فیزیک تدریس میکردن:گل:
خواهش میکنم چرا شرمنده من:گل:,! من نه منم نه من منم من خودمم منم منم..خخخخخخخخخ:خنده2:
حالا جان ما ، مثل قدیما تو CF
یک تقلید صدای ایشون رو بیا ما یکم شارزژ بشیم.
صدات رو ضبط کن و اینجا آپلود کن:گل:
دوستان
هرکی تونست این مطلب رو ترجمه کنه یک جایزه پیش من داره:
Over most of the past century, the Arctic Oscillation alternated between its positive and negative phase. For a period during the 1970s to mid-1990s, the Arctic Oscillation tended to stay in its positive phase.
However, since then it has again alternated between positive and negative, with a record negative phase in the winter of 2009-2010.
The map of sea level pressure for October 1 to 30, 2010, shows a high-pressure system cenetered over the Beaufort and Chukchi sea and Greenland, and low pressure over the Kara and Barents seas. This pattern tends to bring warm air from lower latitudes into the Arctic. —Credit: National Snow and Ice Data Center courtesy NOAA/ESRL PSD
کارشه نگران نباش شما خیلی خوب میبارید ولی کاش اینقدر نداشتید...می دونم اهواز سیل خیزه!خسارت وارد می کنه...بچه ها چرا نروژ اینقدر ضد حال زد واسه اهواز تمام بارندگیشو پودر کرد رفت
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کارشه نگران نباش شما خیلی خوب میبارید ولی کاش اینقدر نداشتید...می دونم اهواز سیل خیزه!خسارت وارد می کنه...
خودم خوزستانیم اگه درست بگم یعقوب جان...منم واس همین تو سرم میزنم این همه بارش اونجا چیکار میکنه! همش هدر میره...آبادانو بگو!خودش یه پا ونیزه!اینقدر بباره ...........علی جان باورت میشه همون 4.8 میلی متری که سیستم قبل دشت کرده بودیم هم مشکلات زیادی رو برامون بوجود آورد اگه به بالای 20 برسه که دیگه واویلاست کلا ظرفیت بارندگی شهر اهواز 2 میلی متره به خدا جدی میگم.
خودم خوزستانیم اگه درست بگم یعقوب جان...منم واس همین تو سرم میزنم این همه بارش اونجا چیکار میکنه! همش هدر میره...آبادانو بگو!خودش یه پا ونیزه!اینقدر بباره ...........
اونجاه بد نمیباره خداروشکر...فقط امیدوارم بی خسارت تموم شه...همین! به آشناهاتون که فکر می کنی در خطرن هشدار بده... واقعا جدیه اگه خونشون آب گیره یا هرچی یه فکری به حالش کنن..آبادان رو که دیگه نگو با قاشق دو سانت بکنی به آب میرسی کاش این بارش تو سر شاخه های کارون دز یا کرخه رخ میداد یا حتی زاینده رود تا پر آب بشه بیخیال این کارون بد بخت ما بشن