• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned

میدونم خیلی ایشون رو دوست دارید ولی ایشون هواشناسی نیست در واقع یک show man مسلط هست.

شرمنده شما هم هستم:خجالت2:

بلاخره بازم خیلی مهارت هست به قول معروف کار هرکسی نیست .... ایشون فیزیک تدریس میکردن:گل:
خواهش میکنم چرا شرمنده من:گل:,! من نه منم نه من منم من خودمم منم منم..خخخخخخخخخ:خنده2:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

بلاخره بازم خیلی مهارت هست به قول معروف کار هر .... ایشون فیزیک تدریس میکردن:گل:
خواهش میکنم چرا شرمنده من:گل:,! من نه منم نه من منم من خودمم منم منم..خخخخخخخخخ:خنده2:

حالا جان ما ، مثل قدیما تو CF

یک تقلید صدای ایشون رو بیا ما یکم شارزژ بشیم.

صدات رو ضبط کن و اینجا آپلود کن:گل:

aliwinter

Banned

حالا جان ما ، مثل قدیما تو CF

یک تقلید صدای ایشون رو بیا ما یکم شارزژ بشیم.

صدات رو ضبط کن و اینجا آپلود کن:گل:

الان همه خوابیدن نمیشه خطرناک همسایه بقلیمون عصاب مصاب نداره من لبه پنجرشوناتاقم هست بگذارید فردا انشالله انشاالله اگه خدا بخواد .شرمنده:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

هرکی تونست این مطلب رو ترجمه کنه یک جایزه پیش من داره:

Over most of the past century, the Arctic Oscillation alternated between its positive and negative phase. For a period during the 1970s to mid-1990s, the Arctic Oscillation tended to stay in its positive phase.

However, since then it has again alternated between positive and negative, with a record negative phase in the winter of 2009-2010.

sea-level-pressure-beaufort-high.gif

The map of sea level pressure for October 1 to 30, 2010, shows a high-pressure system cenetered over the Beaufort and Chukchi sea and Greenland, and low pressure over the Kara and Barents seas. This pattern tends to bring warm air from lower latitudes into the Arctic. —Credit: National Snow and Ice Data Center courtesy NOAA/ESRL PSD

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان

هرکی تونست این مطلب رو ترجمه کنه یک جایزه پیش من داره:

Over most of the past century, the Arctic Oscillation alternated between its positive and negative phase. For a period during the 1970s to mid-1990s, the Arctic Oscillation tended to stay in its positive phase.

However, since then it has again alternated between positive and negative, with a record negative phase in the winter of 2009-2010.

sea-level-pressure-beaufort-high.gif

The map of sea level pressure for October 1 to 30, 2010, shows a high-pressure system cenetered over the Beaufort and Chukchi sea and Greenland, and low pressure over the Kara and Barents seas. This pattern tends to bring warm air from lower latitudes into the Arctic. —Credit: National Snow and Ice Data Center courtesy NOAA/ESRL PSD

راستش خیلی متن راحتیه امیر جان ولی اصلن حس تایپ کردن ندارم!در ضمن همش رو خوندم
شب بخیر دوستان:احترام:

ali.doosti

کاربر ويژه
فاز منفی در طول 2009 و 2010 باعث شده شمال کانادا پرفشار قرار بگیره و روسیه کم فشار که باعث شده هوای گرم از غرض های پایین به سمت قطب سرازیر شه.(اسم دریاهارو متوجه نمیشم!)
بعد با وجود نوسانی بودن ao در بازه هایی تمایل به بیشتر مثبت و یا بیشتر منفی شدن داشته...

Jacob7

New member
بچه ها چرا نروژ اینقدر ضد حال زد واسه اهواز تمام بارندگیشو پودر کرد رفت

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Jacob7

New member
کارشه نگران نباش شما خیلی خوب میبارید ولی کاش اینقدر نداشتید...می دونم اهواز سیل خیزه!خسارت وارد می کنه...

علی جان باورت میشه همون 4.8 میلی متری که سیستم قبل دشت کرده بودیم هم مشکلات زیادی رو برامون بوجود آورد اگه به بالای 20 برسه که دیگه واویلاست کلا ظرفیت بارندگی شهر اهواز 2 میلی متره به خدا جدی میگم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ترجمه اش اینطوری میشه:

در طی قرون گذشته ، فازهای مثبت و منفی نوسان شمالگان یا Ao دائم در حال تقابل با یک دیگر بوده اند.در فاصله زمانی بین دهه های 1970 الی 1990 میلادی این شاخص عموما در فاز مثبت خودش قرار داشته .

هر چند که پس از گذر از دهه های مذکور مجددا تقابل دو فاز مثبت و منفی این شاخص آغاز گردیده و در زمستان سال 2009-2010 رکورد قوی ترین فاز منفی این شاخص ثبت گردیده است!

ali.doosti

کاربر ويژه
علی جان باورت میشه همون 4.8 میلی متری که سیستم قبل دشت کرده بودیم هم مشکلات زیادی رو برامون بوجود آورد اگه به بالای 20 برسه که دیگه واویلاست کلا ظرفیت بارندگی شهر اهواز 2 میلی متره به خدا جدی میگم.

خودم خوزستانیم اگه درست بگم یعقوب جان...منم واس همین تو سرم میزنم این همه بارش اونجا چیکار میکنه! همش هدر میره...آبادانو بگو!خودش یه پا ونیزه!اینقدر بباره ...........

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خداییش آدم اسم دهه های 1970 تا 1990 میلادی رو که میشنوه و متوجه میشه که این شاخص در فاز مثبت قرار داشته مو بر اندام آدم سیخ میشه!!!!!!!!!

بهترین زمستان های اخیر قرن اخیر ایران دقیقا در همین بازه زمانی بوقوع پیوسته اند!

من که دهه 1970 به دنیا اومدم و اون زمستون های سرد و پر برف دهه 1360 خورشیدی رو هیچ وقت فراموش نمیکنم!

Jacob7

New member
خودم خوزستانیم اگه درست بگم یعقوب جان...منم واس همین تو سرم میزنم این همه بارش اونجا چیکار میکنه! همش هدر میره...آبادانو بگو!خودش یه پا ونیزه!اینقدر بباره ...........

آبادان رو که دیگه نگو با قاشق دو سانت بکنی به آب میرسی کاش این بارش تو سر شاخه های کارون دز یا کرخه رخ میداد یا حتی زاینده رود تا پر آب بشه بیخیال این کارون بد بخت ما بشن

ali.doosti

کاربر ويژه
آبادان رو که دیگه نگو با قاشق دو سانت بکنی به آب میرسی کاش این بارش تو سر شاخه های کارون دز یا کرخه رخ میداد یا حتی زاینده رود تا پر آب بشه بیخیال این کارون بد بخت ما بشن

اونجاه بد نمیباره خداروشکر...فقط امیدوارم بی خسارت تموم شه...همین! به آشناهاتون که فکر می کنی در خطرن هشدار بده... واقعا جدیه اگه خونشون آب گیره یا هرچی یه فکری به حالش کنن..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا