• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

به دوستان عزیزم در استان گیلان بخصوص دکتربهزاد عزیز؛استاد محمود عزیز و علی و سینای گل از صمیم قلب تبریک میگم...توروخدا واسه ما هم دعا کنید..وضع استان خراسان شمالی و بجنورد بشدت خرابه..:ناراحت:

از زحمات استاد امیرمحسن عزیز هم ک با پست های جامع و علمیشون فروم رو سرپا نگه میدارن؛کمال تقدیر و تشکر دارم...انشاالله بزودی با رویت سرمای زمهریز و برف های سنگین در مشهد مقدس؛زحمات ایشون هم جبران بشه..:گل:

آبدیت جدید تا چهارشنبه بعدازظهر به وقت ایران...

13112012_2_1612.gif

سلام فراوان خدمت محمد عزیز.
انشاالله بزودی در منطقه شما هم بارش های زیبای باران و برف شروع میشه.
من تا حدود 5 صبح امروز نا امیدانه فکر می کردم این سیستم توی رشت فعالیت خاصی نخواهد داشت ولی ناگهان همه چیز تغییر کرد. مطمئنم به زودی برای شما هم بارش های بسیار خوبی رخ خواهد داد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اقا امیر محسن لطفا جواب منو بده در مشهد کی یک بارون خوب میاد یا یک برف خوب؟

فعلا چشم انداز مناسبی برای یک بارش خوب در مشهد درنقشه ها دید نمیشه.
شاید فردا یک نمه بارونی بزنه و شاید هم چهارشنبه.
تا خواست خدا چی باشه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

aliwinter

Banned
کارشناس هواشناسی استان در خبر شبکه استانی، مقادیر بارش رو تا چند ساعت پیش این طوری اعلام کرد:
آستارا: 95 میلیمتر
رشت و انزلی: 84 میلیمتر
همچنین گفت شب گذشته در برخی از ساعت سرعت وزش باد به 80 کیلومتر در ساعت رسید.

سرعت باد رو سازمان رو پیش رشت صبح تا 105km/hهک کرده بود .

mohammad80

New member
یا اینکه که نشون دهنده وضعیت سطح زمین بامداد 24 نوامبر هست!!!!!!!!!!!!!!

ای بینید سدچال با مرکز 528 دکامتر رو که چطور چشمک میزنه!

یعنی با این شرایط هر بارشی در نیمه شمالی رخ بده به شکل برف هست و بیخود نیست که مدلها خصوصا برای منطقه ما یخبندان در نظر گرفته اند:

12716168654077394177.jpg
داداش گلم....شمال شرقو با شمال مقایسه نکن....!! زمانی که مرکز کانتر 528 تو شمال بیاد.. تازه تو مناطق مستعد احتمال برف وجود داره..چه برسه بالاش چشمک بزنه....شمالو معمولا با گیلان..گلستان.مازندران و....میشناسن..اگه منظورت اردبیله که اون الانم برف داره....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aliwinter

Banned
درود بر دوستان عزیز

به دوستان عزیزم در استان گیلان بخصوص دکتربهزاد عزیز؛استاد محمود عزیز و علی و سینای گل از صمیم قلب تبریک میگم...توروخدا واسه ما هم دعا کنید..وضع استان خراسان شمالی و بجنورد بشدت خرابه..:ناراحت:

از زحمات استاد امیرمحسن عزیز هم ک با پست های جامع و علمیشون فروم رو سرپا نگه میدارن؛کمال تقدیر و تشکر دارم...انشاالله بزودی با رویت سرمای زمهریز و برف های سنگین در مشهد مقدس؛زحمات ایشون هم جبران بشه..:گل:

آبدیت جدید تا چهارشنبه بعدازظهر به وقت ایران...

13112012_2_1612.gif

خوبی اقا محمد بجنورد بلامیسر عزیز منتظر باش اون موقع خودت به من میگفتی بی تابی نکن حالا خودت داری بیتابی میکنی به قول معروف اندکی صبر برف نزدیک است.:گل:
ما هم توقع این همه بارش رو توخواب هم نداشتیم.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
داداش گلم....شمال شرقو با شمال مقایسه نکن....!! زمانی که مرکز کانتر 528 تو شمال بیاد.. تازه تو مناطق مستعد احتمال برف وجود داره..چه برسه بالاش چشمک بزنه....شمالو معمولا با گیلان..گلستان.مازندران و....میشناسن..اگه منظورت اردبیله که اون الانم برف داره....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما هم فکرکنم انشا و املات خوب نیست!!! اونجا نوشته نیمه شمالی!!!
یعنی 1/2 شمالی ایران
البته به احتمال زیاد بعضی شهرها که خیلی گرم شدن و گرمن برف نیاد

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام فراوان خدمت محمد عزیز.
انشاالله بزودی در منطقه شما هم بارش های زیبای باران و برف شروع میشه.
من تا حدود 5 صبح امروز نا امیدانه فکر می کردم این سیستم توی رشت فعالیت خاصی نخواهد داشت ولی ناگهان همه چیز تغییر کرد. مطمئنم به زودی برای شما هم بارش های بسیار خوبی رخ خواهد داد.

درود بر دکتر بهزاد عزیز

خیلی مخلصیم دکترجان...خدا از دهنت بشنوه دکترجان:گل:،انشاالله ک ما هم بزودی به زمره ی لذت بردگان از پاییز 92 بپیوندیم!!!

خوبی اقا محمد بجنورد بلامیسر عزیز منتظر باش اون موقع خودت به من میگفتی بی تابی نکن حالا خودت داری بیتابی میکنی به قول معروف اندکی صبر برف نزدیک است.:گل:
ما هم توقع این همه بارش رو توخواب هم نداشتیم.

به به!!چاکر علیرضا جان هم هستم من...

آقا سلام،خوبی بلامیسر؟؟؟؟!!!والا من آنچنان بی تابی نکردم؛اگه اومد ک خوش آمد..اگرم ک نیومد فدای سرت عزیزم...من به این شرایط بی بارشی و بد در بجنورد عادت کردم و به اندازه ی کافی جوش این شرایط رو زدم{سال های گذشته}،ولی خداوکیلی جان محمد یه نگاه به این آمار بنداز داداشی:
http://nkhmet.ir/Dorsapax/userfiles/file/z7.pdf

بنظرت من باید الان چکا کنم؟؟؟!!!:خنده1:

sinaet

متخصص بخش فوتبال

فعلا چشم انداز مناسبی برای یک بارش خوب در مشهد درنقشه ها دید نمیشه.
شاید فردا یک نمه بارونی بزنه و شاید هم چهارشنبه.
تا خواست خدا چی باشه

سلام.
آقا امیر محسن وضعیت شمالشرق دقیقا از کی بهتر می شود و وضعیت شمالشرق در ماه اذر را چگونه پیش بینی می کنید؟
مخصوصا شهر مشهد.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

وقتی میگم اطلاعاتت کمه قبول کن .در اواخر آذر سال 1391 با یک همچین الگویی برف بارید

http://8pic.ir/images/4xtk9ekcbwh76eczm09v.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آسمان بجنورد به یکباره ابری و درحال قرمز شدن است....به راستی آسمان را چه می شود؟؟؟!!!آیا سورپرایز و رستگاری در راه است؟؟؟!!!:خنده1::زبون:

یاد این ضرب المثل افتادم!!!:محمد در خواب بیند پنبه دانه!!!:خنده1:

mohammad80

New member

منظورم مشخصاداستان گیلان و شهر رشت هست

زدی تو هدف..اولا ما خودمون تو همین استان زندگی می کنیم..دوما.اطلاعات دقیقتو رو شهر خودت پیاده کن...ثانیا تو اواخر اذر 91هیچ گونه برف تو استان نیامد حالا شاد تو ارتفاعات 1000 متر به بالا ....شادم اذر90 که یه برف باحال تو رشت اومدو اشتبا گرفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Dr.ben

کاربر ويژه
زدی تو هدف..اولا ما خودمون تو همین استان زندگی می کنیم..دوما.اطلاعات دقیقتو رو شهر خودت پیاده کن...ثانیا تو اواخر اذر 91هیچ گونه برف تو استان نیامد حالا شاد تو ارتفاعات 1000 متر به بالا ....شادم اذر90 که یه برف باحال تو رشت اومدو اشتبا گرفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

اواخر آذر 91 (اگه اشتباه نکنم حدود 24- 25 آذر برابر با 15 دسامبر 2012) رشت برای ساعتی در غروب و یک ساعتی در صبح روز بعدش برف بارید. البته جایی ننشست. دقیقا میشه هم زمان با شروع فعالیت بچه ها در این انجمن. ما اون موقع یه انجمن دیگه بودیم که همش قطع و وصل میشد و تقریبا در همون روزها اومدیم اینجا.
اینم بگم که خودم زیر بارش برف قدم زدم و با وجود کوتاهی بارش کلی خوشحال هم بودم!
همین حدود بود:

16-12-2012, 12:42 AM
وضعیت فعلی رشت
==================================================
ICAO : OIGG
Station Name : Rasht
Temperature : 3.0°C
Weather : Light Drizzle And Rain
Wind : Variable at 4 km/h
Time : 16 / 00:30
Pressure : 1031.2 mb
Visibility : 3000m