alirezamousavi
New member
اقا امیر محسن لطفا جواب منو بده در مشهد کی یک بارون خوب میاد یا یک برف خوب؟
درود بر دوستان عزیز
به دوستان عزیزم در استان گیلان بخصوص دکتربهزاد عزیز؛استاد محمود عزیز و علی و سینای گل از صمیم قلب تبریک میگم...توروخدا واسه ما هم دعا کنید..وضع استان خراسان شمالی و بجنورد بشدت خرابه..:ناراحت:
از زحمات استاد امیرمحسن عزیز هم ک با پست های جامع و علمیشون فروم رو سرپا نگه میدارن؛کمال تقدیر و تشکر دارم...انشاالله بزودی با رویت سرمای زمهریز و برف های سنگین در مشهد مقدس؛زحمات ایشون هم جبران بشه..:گل:
آبدیت جدید تا چهارشنبه بعدازظهر به وقت ایران...
اقا امیر محسن لطفا جواب منو بده در مشهد کی یک بارون خوب میاد یا یک برف خوب؟
کارشناس هواشناسی استان در خبر شبکه استانی، مقادیر بارش رو تا چند ساعت پیش این طوری اعلام کرد:
آستارا: 95 میلیمتر
رشت و انزلی: 84 میلیمتر
همچنین گفت شب گذشته در برخی از ساعت سرعت وزش باد به 80 کیلومتر در ساعت رسید.
داداش گلم....شمال شرقو با شمال مقایسه نکن....!! زمانی که مرکز کانتر 528 تو شمال بیاد.. تازه تو مناطق مستعد احتمال برف وجود داره..چه برسه بالاش چشمک بزنه....شمالو معمولا با گیلان..گلستان.مازندران و....میشناسن..اگه منظورت اردبیله که اون الانم برف داره....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یا اینکه که نشون دهنده وضعیت سطح زمین بامداد 24 نوامبر هست!!!!!!!!!!!!!!
ای بینید سدچال با مرکز 528 دکامتر رو که چطور چشمک میزنه!
یعنی با این شرایط هر بارشی در نیمه شمالی رخ بده به شکل برف هست و بیخود نیست که مدلها خصوصا برای منطقه ما یخبندان در نظر گرفته اند:
درود بر دوستان عزیز
به دوستان عزیزم در استان گیلان بخصوص دکتربهزاد عزیز؛استاد محمود عزیز و علی و سینای گل از صمیم قلب تبریک میگم...توروخدا واسه ما هم دعا کنید..وضع استان خراسان شمالی و بجنورد بشدت خرابه..:ناراحت:
از زحمات استاد امیرمحسن عزیز هم ک با پست های جامع و علمیشون فروم رو سرپا نگه میدارن؛کمال تقدیر و تشکر دارم...انشاالله بزودی با رویت سرمای زمهریز و برف های سنگین در مشهد مقدس؛زحمات ایشون هم جبران بشه..:گل:
آبدیت جدید تا چهارشنبه بعدازظهر به وقت ایران...
دکتر بهزاد عزیز پیام خصوصی خدمتتون فرستادم لطف می کنید بخونید
ممنونم
داداش گلم....شمال شرقو با شمال مقایسه نکن....!! زمانی که مرکز کانتر 528 تو شمال بیاد.. تازه تو مناطق مستعد احتمال برف وجود داره..چه برسه بالاش چشمک بزنه....شمالو معمولا با گیلان..گلستان.مازندران و....میشناسن..اگه منظورت اردبیله که اون الانم برف داره....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام فراوان خدمت محمد عزیز.
انشاالله بزودی در منطقه شما هم بارش های زیبای باران و برف شروع میشه.
من تا حدود 5 صبح امروز نا امیدانه فکر می کردم این سیستم توی رشت فعالیت خاصی نخواهد داشت ولی ناگهان همه چیز تغییر کرد. مطمئنم به زودی برای شما هم بارش های بسیار خوبی رخ خواهد داد.
خوبی اقا محمد بجنورد بلامیسر عزیز منتظر باش اون موقع خودت به من میگفتی بی تابی نکن حالا خودت داری بیتابی میکنی به قول معروف اندکی صبر برف نزدیک است.:گل:
ما هم توقع این همه بارش رو توخواب هم نداشتیم.
فعلا چشم انداز مناسبی برای یک بارش خوب در مشهد درنقشه ها دید نمیشه.
شاید فردا یک نمه بارونی بزنه و شاید هم چهارشنبه.
تا خواست خدا چی باشه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
داداش گلم....شمال شرقو با شمال مقایسه نکن....!! زمانی که مرکز کانتر 528 تو شمال بیاد.. تازه تو مناطق مستعد احتمال برف وجود داره..چه برسه بالاش چشمک بزنه....شمالو معمولا با گیلان..گلستان.مازندران و....میشناسن..اگه منظورت اردبیله که اون الانم برف داره....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی میگم اطلاعاتت کمه قبول کن .در اواخر آذر سال 1391 با یک همچین الگویی برف بارید
http://8pic.ir/images/4xtk9ekcbwh76eczm09v.gif
آقا امیرمحسن جوابم را می دهی یا بترکانم؟:خنده2::خنده2:
منظورم مشخصاداستان گیلان و شهر رشت هست
زدی تو هدف..اولا ما خودمون تو همین استان زندگی می کنیم..دوما.اطلاعات دقیقتو رو شهر خودت پیاده کن...ثانیا تو اواخر اذر 91هیچ گونه برف تو استان نیامد حالا شاد تو ارتفاعات 1000 متر به بالا ....شادم اذر90 که یه برف باحال تو رشت اومدو اشتبا گرفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11