• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
هورا!!!!!رفتم صدر جدول:خنده1::خنده1::شاد2:،آقای مهندس میری تحویل بگیر!!!:خنده1:

5118chpwwbxlhacp8eno.jpg

ای خدا!!!ببین از بی بارشی و بدون پدیده ی جوی دست به چه کارایی میزنم...پست اسپم به فروم تزریق میکنم...:ناراحت:

برای جلوگیری از اسپم:

Bojnourd

[h=4]Current conditions
+8 °C

Clear
Feels Like: +8°
Barometer: 1024.0 hPa
Dewpoint: +5°
Humidity: 81.3%
Visibility: 10 km

برفی

کاربر ويژه
سلام امیر محسن جان شهر اصفهان وشاهین شهر از کی منتظر بارش باشه بارش چشمگیری در پیش داریم یا نه

aliwinter

Banned
هورا!!!!!رفتم صدر جدول:خنده1::خنده1::شاد2:،آقای مهندس میری تحویل بگیر!!!:خنده1:

5118chpwwbxlhacp8eno.jpg

ای خدا!!!ببین از بی بارشی و بدون پدیده ی جوی دست به چه کارایی میزنم...پست اسپم به فروم تزریق میکنم...:ناراحت:

برای جلوگیری از اسپم:

Bojnourd

Current conditions

+8 °C

Clear
Feels Like: +8°
Barometer: 1024.0 hPa
Dewpoint: +5°
Humidity: 81.3%
Visibility: 10 km

از محمد بجنورد هرکاری بگی برمیاد.هع هع هع:خجالت2::50:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

درود بیکران

رکورد دار و سالاری بارش در خراسان بزرگ رو بهتون تبریک میگم و امیدوارم که زمینهای زراعی تون امسال پر بار باشه:گل:

با اجازتون:

58076057441796535522.png

سلام
ارادتمندیم قربان
امیدوارم این سالاری امسال دائما دست به دست بشه :گل: البته در مورد دما بعید میدونم فریمان رقیب داشته باشه!
در هر حال امیدوارم امسال همه کشاورزان در هر جای کشور که هستند سال پرخیر و برکتی در پیش داشته باشند انشاالله.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در دو آپدیت پی در پی نقشه های نیروی دریایی در یک فریم 6 ساعت مشهد و حاشیه نوار مرزی شرق کشور در روز جمعه بارش خواهند داشت.

آرزو میکنم که اون چرخندی که در نیمه شمالی کشور مستقر میشه تمام شرایط برای وقوع یک بارش غیر مترقبه در منطقه ما رو هم فراهم کنه

pokerface

متخصص هواشناسی
تصاویر رادار بوشهر به زیبایی هرچه تمام تر تشکیل یک squall line رو در جلوی جبهه‌ی سرد نشون میدن.squall line مجموعه ای‌ از super cell‌ها یا طوفانهای تندری هست که به صورت خطّی ایجاد میشن و پایداری زیادی پیدا می‌کنن .تشکیل این نوع از همرفت بستگی به جهت بردار باد و زاوییی که با جبهه‌ی سرد ایجاد کننده میسازه، داره.squall line‌ها به ۳ دست طبقه بندی میشن که با توجه به تصویر ردار بوشهر از نوع PS یا parallel stratiform هست به این معنا که ناحیهٔ بارشی که از ابرهای استراتوسی در سیستم ایجاد می‌شه به موازات سوپر سل‌ها قرار گرفته

d0ylesv0vv4nx8wgekyq.png
8hbe6hohliys187caqew.png
kt8bhrps7lv9xoglros.png
sq19e6782aqkyvpdj0.png
upmncp1c37x89kx6nlg.png
p9uolrgv3rirwrcq9yvb.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود دوستان

متاسفانه اون حالتی که ازش میترسیدم درحال اتفاق افتادن هست، همونطور که امیرمحسن عزیز گفتن، امکان شیف بارش های اصلی به کشور عزیز ما وجود داره و الان، همین حالت اتفاق افتاده، جایی در مرز استان کهکیلویه و بویر احمد و استان خوزستان که کوهپایه های زاگرس هست، بین مناطق دشتی و بهبهان و گچساران، توپوگرافی زمین، پتانسیل ایجاد سیل از بارانهای معمولی رو داره چه برسه به الان که میزان بارش بالای 30 میلیمتر در ساعت هست!

بنظر من، رودخانه های جراحی و زهره در استان خوزستان و رودخانه دالکی و مند در استان بوشهر به احتمال بالا طغیان خواهند کرد، برای استان خوزستان بارشهایی که در شمال استان اتفاق خواهد افتاد، اوضاع رو بدتر خواهد کرد و شاید در چند روز آینده این استان سیل بزرگی رو تجربه کنه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من جزئیات رو با دقت کامل بررسی میکنم ولی از حاشیه ها بدجوری گریزانم!

بدون شرح:

20273559581221433407.jpg

08286253024600113272.jpg

80898242725525487668.jpg

Jacob7

New member
اینجا اهواز همه چی آرومه بارونم هم کم کم داره قطع میشه زیاد عالی نبارید

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا