• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
یگانه راه سازمان هواشناسی ایران ، دولت و ملت ایران برای افزایش سطح آمادگی و همچنین مدیریت بحران در زمان و مکان مناسب ( قبل از شروع پدیده و قبل از اینکه فرصتها رو از دست بدیم اینه:

درجه بندی اخطاریه ها بر اساس قدرت یک سیستم

سیبری

کاربر ويژه
یگانه راه سازمان هواشناسی ایران ، دولت و ملت ایران برای افزایش سطح آمادگی و همچنین مدیریت بحران در زمان و مکان مناسب ( قبل از شروع پدیده و قبل از اینکه فرصتها رو از دست بدیم اینه:

یعنی الان برای یک سیستم که در حدود 40 میل قراره تو یک منطقه بباره همون اخطاریه ای صادر میشه که برای یک سیستمی که پیش بینی 200 تا 300 میل بارش ازش میشه این اصلا درست نیست سازمان میتونه برای سیستم اولی اخطاریه درجه 1 و برای سیستم دومی اخطاریه درجه 5 رو صادر کنه طبیعی است که زمانیکه سازمان برای یک منطقه اخطاریه های درجه 4 و 5 رو در نظر بگیره تمام ارگانها و حتی مردم باید در آماده باش کامل باشن

arashz

مدیر بخش هواشناسی

کاملا درسته، کاری که در امریکا مثلا در مورد هاریکن ها، سالها قبل انجام دادن و دسته بندیشون کردن، بر اساس همین دسته بندی هم آماده میشن.

البته اینجا ایران هست!!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی

مردم نگران نکن دیگه آرش عزیز خدا بخیر میگذرونه!

علی جان بارندگیهای جنوب با شمال فرق میکنه و اصلا قابل مقایسه نیست، ضمنا در شمال، جنگل ها مثل اسفنج عمل میکنند و قسمت زیادی از بارش جذب زمین میشه اما در بیابان ها و کوهپایه های زاگرس پوشش گیاهی وجود نداره و اونی میشه که نباید بشه!

aliwinter

Banned
علی جان بارندگیهای جنوب با شمال فرق میکنه و اصلا قابل مقایسه نیست، ضمنا در شمال، جنگل ها مثل اسفنج عمل میکنند و قسمت زیادی از بارش جذب زمین میشه اما در بیابان ها و کوهپایه های زاگرس پوشش گیاهی وجود نداره و اونی میشه که نباید بشه!

میدانم این گونه هست ولی چه میشود کرد,باید دعا کنیم :گل::خجالت2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

نمیدونم به علی دوستی عزیز تبریک بگم یا نه؟؟!!!!چون وضعیت این موج به بقول اکثر دوستان واقعا نگران کننده بنظر میرسه!!!:ناراحت:،در هر صورت باز هم علی جان تبریک..:گل:

همین الان با شهاب بوشهر ک صحبت میکردم میگفت از سمت دریا ابرهایی دارن وارد بوشهر میشن ک واقعا ترسناک بنظر میرسن!!!میگفت تا حالا همچین ابرهایی ندیدم!!!البته هنوز بارش در بوشهر آغاز نشده بود ولی اینطور که در تصاویر محرک ماهواره ای مشخصه ابری گردن کلفت در حال نزدیک شدن به بوشهره!!!از جزیره خارک هم به شهاب خبر داده بودن که سومت ساحل رو با کیسه های شنی پوشوندن!!!

ali.doosti

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

نمیدونم به علی دوستی عزیز تبریک بگم یا نه؟؟!!!!چون وضعیت این موج به بقول اکثر دوستان واقعا نگران کننده بنظر میرسه!!!:ناراحت:،در هر صورت باز هم علی جان تبریک..:گل:

همین الان با شهاب بوشهر ک صحبت میکردم میگفت از سمت دریا ابرهایی دارن وارد بوشهر میشن ک واقعا ترسناک بنظر میرسن!!!میگفت تا حالا همچین ابرهایی ندیدم!!!البته هنوز بارش در بوشهر آغاز نشده بود ولی اینطور که در تصاویر محرک ماهواره ای مشخصه ابری گردن کلفت در حال نزدیک شدن به بوشهره!!!از جزیره خارک هم به شهاب خبر داده بودن که سومت ساحل رو با کیسه های شنی پوشوندن!!!
ممنونم مجمد جان والا اینقدر هشدار می دن خودمم نگرانم! ولی خب از خود شهر مطمینم روستاها آسیب پذیرن... هرچی خدا بخواد...جی اف اس که تازه یادش اومده تقویت کنه!

ali.doosti

کاربر ويژه
نیو دریایی که اینو بگه تو خود حدیث مفصل بخوان...پیک بارش ها منتقل شده به اینجا و در واقع خلیج فارس رکورددار نیست!

13112400_1800.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ممنونم مجمد جان والا اینقدر هشدار می دن خودمم نگرانم! ولی خب از خود شهر مطمینم روستاها آسیب پذیرن... هرچی خدا بخواد...جی اف اس که تازه یادش اومده تقویت کنه!

درسته دزفول شهر مرتفعیه..فکرکنم بعد ایذه بلندترین شهر خوزستان باشه نه؟؟در هر صورت امیدوارم ک خاطره ی بدی از این سیستم در ذهن مردم نمونه..

ali.doosti

کاربر ويژه
درسته دزفول شهر مرتفعیه..فکرکنم بعد ایذه بلندترین شهر خوزستان باشه نه؟؟در هر صورت امیدوارم ک خاطره ی بدی از این سیستم در ذهن مردم نمونه..
ایذه و دهدز ولی اونا سیل خیزترن که تو این سیستم پیک بارش نیستن...اینجا کم تر سیل میاد آب گرفتگی داریم ولی سیل که وارد خونه ها شه نه!جنوب اوضاعش وخیمه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
مناطق داخلی مثل اصفهان فعلا از این ابرها بارش قابل توجهی نمیگیرن تا زمانی که مرکز بسته سیستم باز بشه یا کمی به سمت شرق حرکت کنه تا ابرهای جوششی به مناطق داخلی هم برسند، فعلا که مرکز سیستم کاملا بسته هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

تبریک به علی دوستی و تمام عزیزانی که اینروزها شاهد بارشهای بیسابقه در سطح کشور بوده و خواهند بود.

امروز هر باری که به اینترنت دسترسی پیدا کردم سراغ نقشه ها نرفتم و گفتم بیام و در ابتدا با خوندن پستهای دوستان عزیزم به هیجان برسم.

تو رو خدا از گرفتن عکس و تهیه فیلم دریغ نکنید ، اینجا به اشتراک بذارید و همه ما در رو در جریان این پدیده نادر جوی قرار بدید:گل:

tima ir

کاربر ويژه
درود دوستان عزیز

تبریک به علی دوستی و تمام عزیزانی که اینروزها شاهد بارشهای بیسابقه در سطح کشور بوده و خواهند بود.

امروز هر باری که به اینترنت دسترسی پیدا کردم سراغ نقشه ها نرفتم و گفتم بیام و در ابتدا با خوندن پستهای دوستان عزیزم به هیجان برسم.

تو رو خدا از گرفتن عکس و تهیه فیلم دریغ نکنید ، اینجا به اشتراک بذارید و همه ما در رو در جریان این پدیده نادر جوی قرار بدید:گل:

امیر محسن جان خدا کنه شرایط برای شمال شرق بهتر بشه واقعا این سیستم با این قدرت حیف که شمال شرق رو ضعیف در بر میگره بازم همینکه در خیلی از مناطق ایران عزیز بارش داریم خدا رو شکر میکنم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیر محسن جان خدا کنه شرایط برای شمال شرق بهتر بشه واقعا این سیستم با این قدرت حیف که شمال شرق رو ضعیف در بر میگره بازم همینکه در خیلی از مناطق ایران عزیز بارش داریم خدا رو شکر میکنم

سلام تیما جان

خدا بزرگه نگران نباشید ما هنوز راه خیلی درازی تا پایان فصل بارش در شمال شرق داریم و البته چشم انداز مون هم روشنه اگه خدا بخواد:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من امروز از فرصت استفاده کردم و بعد از ظهر برای ورزش رفتم پارک جنگلی وکیل اباد که خیلی هم نزدیک خونه ماست و جای دوستان خالی ، هوا عالی و مناظر هم دیدنی بودند:گل:

پاییز حسابی داره جلوه گری میکنه و چقدر هم واقعا این فصل زیباست ، بوی رطوبت ، رنگ آسمون و همچین یه نمه چاشنی سوز و سرما خیلی رویایی بود واسه من امروز.

تقدیم به دوستان خوبم:

71653864049366929043.png

98874253384270956167.png

17823053359029433230.png

95839676253450958741.png

28566558314282379591.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا