• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از این آپدیت دیگه جدید تر وجود نداره

ساعت 15:00 UTC

دیگه آپدیتهای نیروی دریایی و اسمبل و جی اف اس و ECMWF از این آپدیت قدیمی تر هستند:

فعلا بدرود شاید تا نیمه شب و .....

wm7wvir.GIF

wm7shr.GIF

wm7ir.GIF

wm7conv.GIF

wm7dvg.GIF

wm5vor.GIF

mohamad$

کاربر ويژه
تو ایستگاه های استان تهران و البرز و قزوین که اذر ماه امسال سانت برف و ثبت کردن اینا بودن :

آلودگی 42 سانت

آبعلی 40 سانت

اقدسیه 20 سانت

معلم کلایه 14.5 سانت

آوج 11 سانت

طالقان 11 سانت

قزوین 5 سانت

تاکستان 5 سانت

کرج 3 سانت

دماوند 3 سانت

اقدسیه خودم زنگ زدم از دیده بان پرسیدم .

saeed hh

کاربر ويژه
فقط خدا کنه که بدر از این برفی که تهران قرار قرار بیاد مثل برف قبلی دوباره یک ماه نریم تو خشکی :ناراحت:

hamed2148

کاربر ويژه
گور باباي اروپا بكنه ، بيخيال اونجا شو عشق است ايران
(( هر ميلي متر بارش تو ايران براي من از هزار ميلي متر بارون و برف تو اروپا ارزش داره ))

mohamad$

کاربر ويژه
و جالبتر اینه که سمنان از شهمیرزاد بیشتر برف اومده بوده آذر . 19 شهمیرزاد در مقابل 25 سانت سمنان !!

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان ببین چرا نروژ انقدر با برف مهدی شهر مخالفت میکنه؟ قاعدتا بیشتر از 20 میلیمتر جمعه باید بباره

باشه سامیار جان . البته مدل های مختلف با هم فرق دارن .

سایت نیروی دریایی امریکا هم بارش و روی ارتفاعات سمنان سنگین زده حالا باید دید تا چه حد به پایین شیفت میکنه

نروژ 15 دقیقه دیگه اپدیت میشه . ببینیم چی میزنه .

hamed2148

کاربر ويژه
به نظر حقير بجاي اينكه دست به دامن gfs و نروژ و نيروي دريايي بشيم يك مقدار همه با هم دست به دعا بشيم و از هستي بخش زيبا بخوايم تا نعمت بارون و مخصوصا برفش و نصيبمون بكنه و بعد با خيال راحتر و با فكري سرشار از اميد منتظر رحمت بي دريغ الهي بنشينيم كه اگه او بخواهد پس رد خور نداره

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
برای امشب ، بارشها تا نیمه شب به پایان خواهند رسید و به جز نوار غربی و دامنه های زاگرس بقیه نقاط بارشی نخواهند داشت ، برای سیستم بعدی هم من به جز نوار غربی و سواحل بارش خوبی نمیبینم پس نباید انتظار معجزه داشت متاسفانه رطوبت دریاهای جنوب سیستم را همراهی نخواهند کرد و سیستم به محض عبور از نوار غربی انرژی خودش را از دست خواهد داد بدرود همگی

ماهان.

کاربر ويژه
گور باباي اروپا بكنه ، بيخيال اونجا شو عشق است ايران
(( هر ميلي متر بارش تو ايران براي من از هزار ميلي متر بارون و برف تو اروپا ارزش داره ))

دوست عزیز این‌جا محل تجمع علاقه‌مندان هواشناسیه و من نمی‌دونم شما چرا فکر می‌کنین که باید به یکی بگین در مورد چی صحبت بکنه و در مورد چی نکنه. یعنی در طول این همه مدت شما اولین نفری هستین که چنین حرفی به من می‌زنه. احیانن پست‌های من شما رو اذیت می‌کنه؟‌ فکر نمی‌کنین با این حرف‌تون ارزش این فروم رو می‌آرین پایین؟ من واقعن نمی‌دونم چی بگم! یعنی شما زیبایی این علم رو فقط در این حد خلاصه می‌کنید که فقط در مورد مقدار بارش در محله‌های مختلف شهرتون صحبت کنین؟!!!

saeed hh

کاربر ويژه
ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
حق رونالدورو خوردن نا اااااااااااااااااااااااااااااااااااامرداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:ناراحت:

بازم مسی شد :ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا