هواي سرد و دما 0 تا دم جبل الطارق رفته !!!!!!!!!!!!!!!!
فریزینگ لول همین روزها
هواي سرد و دما 0 تا دم جبل الطارق رفته !!!!!!!!!!!!!!!!
بارش تجمعی رو ببینید و حال کنید
سلام بر ماهان عزیز
اقا بازم در این نقشه بارش مازندران بخصوص منطقه نوشهر بیشتر در نظر گرفته شده نظرت داداشی؟؟؟؟
ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
حق رونالدورو خوردن نا اااااااااااااااااااااااااااااااااااامرداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:ناراحت:
بازم مسی شد :ناراحت:
آخه ماهان جان همين اروپا با دستكاري در باروري ابرها به نفع خود باعث خشك شدن درياچه هاي ايران و بخصوص اروميه شدن و اين كار اونا از ديد بنده خودخواهي كامل محسوب ميشه به نظر شما اين طوري نيست!!!!؟؟؟؟ حالا ما اينجا مگيم. چرا برف شهرهامون كم شده و تبديل به يك آرزو شده !! من ديگه از توليد گازهاي گلخانه اي چيزي نمي گم كه مثل روز روشنه !!!
آخه ماهان جان همين اروپا با دستكاري در باروري ابرها به نفع خود باعث خشك شدن درياچه هاي ايران و بخصوص اروميه شدن و اين كار اونا از ديد بنده خودخواهي كامل محسوب ميشه به نظر شما اين طوري نيست!!!!؟؟؟؟ حالا ما اينجا مگيم. چرا برف شهرهامون كم شده و تبديل به يك آرزو شده !! من ديگه از توليد گازهاي گلخانه اي چيزي نمي گم كه مثل روز روشنه !!!
به این حرفی که میزنی یقین کامل داری ؟؟؟
والا من فکر نمیکنم اینطور باشه. حقیقتش تا الان نشنیدم در اروپا بارورسازی ابرها بطور دائم انجام شده باشه و به اصطلاح بصورت صنعتی بارون تولید کنند! این قاره در کل پربارانه! در ضمن ربط این قضیه به خشک شدن ایران چیه؟ به نظر من اول باید در این موارد باید به دنبال مقصر در داخل مرزهای پرگهر گشت!! اتهام بندی همیشه سادهترین راه برای فرار از واقعیته. بعدش اینکه شما انگار در جریان نیستین که همین ایران عزیز ما با اینکه از لحاظ صنعتی به پای یکی از کوچکترین کشورهای اروپا نمیرسه٬ اما چند برابر کل اروپا گازهای گلخانهای تولید میکنه. کدوم شهر اروپا حتی اروپای شرقی که پیشرفته هم نیست به اندازهی تهران آلودهست؟ دوست عزیز توی کشورهای غربی جان انسانها ارزشمنده. مثل ایران نیست که.آخه ماهان جان همين اروپا با دستكاري در باروري ابرها به نفع خود باعث خشك شدن درياچه هاي ايران و بخصوص اروميه شدن و اين كار اونا از ديد بنده خودخواهي كامل محسوب ميشه به نظر شما اين طوري نيست!!!!؟؟؟؟ حالا ما اينجا مگيم. چرا برف شهرهامون كم شده و تبديل به يك آرزو شده !! من ديگه از توليد گازهاي گلخانه اي چيزي نمي گم كه مثل روز روشنه !!!
والا من فکر نمیکنم اینطور باشه. حقیقتش تا الان نشنیدم در اروپا بارورسازی ابرها بطور دائم انجام شده باشه و به اصطلاح بصورت صنعتی بارون تولید کنند! این قاره در کل پربارانه! در ضمن ربط این قضیه به خشک شدن ایران چیه؟ به نظر من اول باید در این موارد باید به دنبال مقصر در داخل مرزهای پرگهر گشت!! اتهام بندی همیشه سادهترین راه برای فرار از واقعیته. بعدش اینکه شما انگار در جریان نیستین که همین ایران عزیز ما با اینکه از لحاظ صنعتی به پای یکی از کوچکترین کشورهای اروپا نمیرسه٬ اما چند برابر کل اروپا گازهای گلخانهای تولید میکنه. کدوم شهر اروپا حتی اروپای شرقی که پیشرفته هم نیست به اندازهی تهران آلودهست؟ دوست عزیز توی کشورهای غربی جان انسانها ارزشمنده. مثل ایران نیست که.
والا من فکر نمیکنم اینطور باشه. حقیقتش تا الان نشنیدم در اروپا بارورسازی ابرها بطور دائم انجام شده باشه و به اصطلاح بصورت صنعتی بارون تولید کنند! این قاره در کل پربارانه! در ضمن ربط این قضیه به خشک شدن ایران چیه؟ به نظر من اول باید در این موارد باید به دنبال مقصر در داخل مرزهای پرگهر گشت!! اتهام بندی همیشه سادهترین راه برای فرار از واقعیته. بعدش اینکه شما انگار در جریان نیستین که همین ایران عزیز ما با اینکه از لحاظ صنعتی به پای یکی از کوچکترین کشورهای اروپا نمیرسه٬ اما چند برابر کل اروپا گازهای گلخانهای تولید میکنه. کدوم شهر اروپا حتی اروپای شرقی که پیشرفته هم نیست به اندازهی تهران آلودهست؟ دوست عزیز توی کشورهای غربی جان انسانها ارزشمنده. مثل ایران نیست که.