• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
هواي سرد و دما 0 تا دم جبل الطارق رفته !!!!!!!!!!!!!!!!

فریزینگ لول همین روزها

13011500_0712.gif

mahmood600

کاربر ويژه
بارش تجمعی رو ببینید و حال کنید
سلام بر ماهان عزیز
اقا بازم در این نقشه بارش مازندران بخصوص منطقه نوشهر بیشتر در نظر گرفته شده نظرت داداشی؟؟؟؟
2013010712_ISN_GFS_SFC_ACCUMPRECIP_120.gif

ماهان.

کاربر ويژه
بارش تجمعی رو ببینید و حال کنید
سلام بر ماهان عزیز
اقا بازم در این نقشه بارش مازندران بخصوص منطقه نوشهر بیشتر در نظر گرفته شده نظرت داداشی؟؟؟؟
2013010712_ISN_GFS_SFC_ACCUMPRECIP_120.gif

سلام محمود جان

والا در ادامه سلسله بارش‌های نوشهر٬ بعید نیست دوباره بارشش خوب باشه!

navid-mashhad

کاربر ويژه
ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
حق رونالدورو خوردن نا اااااااااااااااااااااااااااااااااااامرداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:ناراحت:

بازم مسی شد :ناراحت:

عذر میخوام که بحث هواشناسی نمی کنم ( این هم چون در مورد فوتبال جهان بود اگرنه فوتبال ایران که ارزششو نداره )
ولی انصاف بده امسال مسی جادو کرد چه تو بارسا و چه تو تیم ملی آرژانتین
از اولم معلوم بود مسی میشه

hamed2148

کاربر ويژه
آخه ماهان جان همين اروپا با دستكاري در باروري ابرها به نفع خود باعث خشك شدن درياچه هاي ايران و بخصوص اروميه شدن و اين كار اونا از ديد بنده خودخواهي كامل محسوب ميشه به نظر شما اين طوري نيست!!!!؟؟؟؟ حالا ما اينجا مگيم. چرا برف شهرهامون كم شده و تبديل به يك آرزو شده !! من ديگه از توليد گازهاي گلخانه اي چيزي نمي گم كه مثل روز روشنه !!!  

navid-mashhad

کاربر ويژه
آخه ماهان جان همين اروپا با دستكاري در باروري ابرها به نفع خود باعث خشك شدن درياچه هاي ايران و بخصوص اروميه شدن و اين كار اونا از ديد بنده خودخواهي كامل محسوب ميشه به نظر شما اين طوري نيست!!!!؟؟؟؟ حالا ما اينجا مگيم. چرا برف شهرهامون كم شده و تبديل به يك آرزو شده !! من ديگه از توليد گازهاي گلخانه اي چيزي نمي گم كه مثل روز روشنه !!!

به این حرفی که میزنی یقین کامل داری ؟؟؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

تو رو خدا حرفهای روزنامه کیهان رو اینجا تکرار نکن:تعجب2:

hamed2148

کاربر ويژه
به این حرفی که میزنی یقین کامل داری ؟؟؟

يعني ساده تر از مردم ما نيست ، شما فكر ميكنيد تركيه رس اين ابرها رو براي خودش نگرفته و فسش وارد ايران مي شه ، اين كار چندين ساله تشديد شده شما خبر نداري ،آقا ولش كن از نروژ چه خبر (؟؟؟؟؟!!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
والا من فکر نمی‌کنم اینطور باشه. حقیقتش تا الان نشنیدم در اروپا بارورسازی ابرها بطور دائم انجام شده باشه و به اصطلاح بصورت صنعتی بارون تولید کنند! این قاره در کل پربارانه! در ضمن ربط این قضیه به خشک شدن ایران چیه؟ به نظر من اول باید در این موارد باید به دنبال مقصر در داخل مرزهای پرگهر گشت!! اتهام بندی همیشه ساده‌ترین راه برای فرار از واقعیته. بعدش اینکه شما انگار در جریان نیستین که همین ایران عزیز ما با اینکه از لحاظ صنعتی به پای یکی از کوچکترین کشورهای اروپا نمی‌رسه٬ اما چند برابر کل اروپا گازهای گلخانه‌ای تولید می‌کنه. کدوم شهر اروپا حتی اروپای شرقی که پیشرفته هم نیست به اندازه‌ی تهران آلوده‌ست؟ دوست عزیز توی کشورهای غربی جان انسان‌ها ارزشمنده. مثل ایران نیست که.

navid-mashhad

کاربر ويژه
شانس اوردیم که هفته اول دی ماه برف خوبی بارید مشهد اگرنه بارش دی ماه مشهد 0 می شد امسال!!!!!!!!
نروژ بارشی رو برای 10 روز آینده در نظر نگرفته!!!

IRAJ1

کاربر ويژه
مهرداد مثل اینکه آنلاین نیستهر کدوم از دوستان اگه بتونن پاسخ بدن خوشحال میشماین جریاناتی که از غرب آفریقا و اقیانوس اطلس میاد رو خاورمیانه جریانش چیه

mohamad$

کاربر ويژه
سامیار جان

نروژ و کلا ecmwf برای ارتفاعات جنوبی شرقی مازندران برف سنگین زده ولی برای خود مهدی شهر برف شدیدی نزده .

navid-mashhad

کاربر ويژه
والا من فکر نمی‌کنم اینطور باشه. حقیقتش تا الان نشنیدم در اروپا بارورسازی ابرها بطور دائم انجام شده باشه و به اصطلاح بصورت صنعتی بارون تولید کنند! این قاره در کل پربارانه! در ضمن ربط این قضیه به خشک شدن ایران چیه؟ به نظر من اول باید در این موارد باید به دنبال مقصر در داخل مرزهای پرگهر گشت!! اتهام بندی همیشه ساده‌ترین راه برای فرار از واقعیته. بعدش اینکه شما انگار در جریان نیستین که همین ایران عزیز ما با اینکه از لحاظ صنعتی به پای یکی از کوچکترین کشورهای اروپا نمی‌رسه٬ اما چند برابر کل اروپا گازهای گلخانه‌ای تولید می‌کنه. کدوم شهر اروپا حتی اروپای شرقی که پیشرفته هم نیست به اندازه‌ی تهران آلوده‌ست؟ دوست عزیز توی کشورهای غربی جان انسان‌ها ارزشمنده. مثل ایران نیست که.

درسته ماهان
اینجوری نیست که بگیم اون ابرهایی که روی اروپا بارید رو ایران نبارید
بیشتر فرایند تشکیل ابر در ضمن حرکت سیکلون یا هنگام برخورد توده هواهای متفاوت از نظر رطوبت و دما ( به طور کلی صعود هوای مرطوب در محل ایجاد میشه )
مثلا من نمیتونم بگم ابرهایی که دیروز تهران باریدند فرداش همون ابرها دقیقا روی مشهد قرا گرفتن

hamed2148

کاربر ويژه

واقعا چندين برابر ايران گاز گلخانه اي توليد مي كنه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
همين اروپاي عزيزمون نبود كه فروش بنزين به ايران رو تحريم كرد !!! همين كار باعث آلودگي اين روزهاي تهران شده يعني اين خودخواهي نيست؟؟؟؟!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا