• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
علی جان قدمت رو جفت چشای ما:احترام:
قوچان یه پادگان کنار شهر هست یکی هم تو امامقلی 30 کیلومتر شمال شهر

امامقلی ازشهر سردتره و دقیقا تو دامنه جنوبی گردنه تیوان هستش و حدود 1600 تا ارتفاع داره
نظر لطف شماس حاجی دوست داشتنی...افسوس که دست خودم نیس وگرنه حتما یه جا میرفتم یه بار تو عمرمم شده سوز و سرمای وحشتناکو تجربه کنم ;)
فقط آرزو بود :خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به به و به به

آپدیت جدید نیروی دریایی هم اومد:گل:

13112612_2_2012.gif

13112612_2_2012.gif

13112612_2_2012.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فرودگاه مشهد:

[h=4]Current weather observation
The report was made 13 minutes ago, at 19:30 UTC
Wind 15 km/h from south/southeast
Temperature 0°C
Humidity 69%
Pressure 1033 hPa
Visibility 10 km or more
Overcast at a height of 610 m

meteogram_celcius.cgi

نقشه فعلی خط انجماد:

56008011482615294218.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فریمهای فریزینگ لول فردا و روز جمعه رو بر اساس مدل NCEP چک کردم و فردا میزان خط انجماد به ارتفاع 2500 متر افزایش میکنه!

این روند تا صبح روز جمعه ادامه پیدا میکنه و از بعد از ظهر جمعه به بعد خط انجام به حدود 1800 تا 2000 متر کاهش پیدا میکنه!

پس با این حساب بارش برف در نواحی کوهستانی و مرتفع رخ میده و در مناطق شهری روز جمعه بارش باران خواهیم داشت.

مگر اینکه نقشه ها تغییر پیدا کنند.

بارونش هم بیاد ما خدا رو 100 هزار مرتبه شکر میکنیم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ولی با تمام این اوصاف همین مدل NCEP در چندین فریم به شکل فریم زیر بارش برف رو برای ما پیش بینی کرده و البته در برخی نقاط دیگه کشور:

95450671540496206667.jpg

Jacob7

New member
خب مثل اینکه این سیستم هم کامل از خوزستان خارج شده .. باید بگم این سیستم برخلاف گفته دوستان و انتظار خودم بارش چندان خوبی رو حداقل برای اهواز نداشت .. و حیف و 100 حیف اینکه اکثر بارشهاش که هیچ همه بارشهاش بر روی خلیج فارس بود یعنی هیچ و پوچ و فقظ مقدار ناچیزی سهم اهواز و شهرهای شمالی و غربی خوزستان شد ... خب دیگه بگذریم دوووووستان سیستم قوی که بشه روش حساب کرد کی میااد دشت های تشنه خوزستان رو سیراب کنه به معنای واقعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali.doosti

کاربر ويژه
خب مثل اینکه این سیستم هم کامل از خوزستان خارج شده .. باید بگم این سیستم برخلاف گفته دوستان و انتظار خودم بارش چندان خوبی رو حداقل برای اهواز نداشت .. و حیف و 100 حیف اینکه اکثر بارشهاش که هیچ همه بارشهاش بر روی خلیج فارس بود یعنی هیچ و پوچ و فقظ مقدار ناچیزی سهم اهواز و شهرهای شمالی و غربی خوزستان شد ... خب دیگه بگذریم دوووووستان سیستم قوی که بشه روش حساب کرد کی میااد دشت های تشنه خوزستان رو سیراب کنه به معنای واقعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8 آذر...

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز.
دوشنبه رفتم تهران الان اومدم.
سه شنبه منطقه ما توی تهران در بعضی ساعات بارون میبارید.
این عکس رو سه شنبه گرفتم. کوه ها برفی و زیبا بودند:

zxjqp58mrjc53r278co.jpg

غروب که بر می گشتم تقریبا سراسر مسیر بارانی بود. بارش در محدود کرج و بویژه قزوین هم شدید بود.
رشت که در حال حاضر بارون نسبتا خوبی میباره.
اما، داشتم میرفتم ظرف بارانسجی رو کامل خالی کردم و گذاشتم وسط حیاط. الان که اومدم توش رو نگاه کردم از مقدار بارش داخل ظرف خیلی خیلی تعجب کردم. مقدارش رو نگم بهتره :سوت:

mahmood600

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز.
دوشنبه رفتم تهران الان اومدم.
سه شنبه منطقه ما توی تهران در بعضی ساعات بارون میبارید.
این عکس رو سه شنبه گرفتم. کوه ها برفی و زیبا بودند:

zxjqp58mrjc53r278co.jpg

غروب که بر می گشتم تقریبا سراسر مسیر بارانی بود. بارش در محدود کرج و بویژه قزوین هم شدید بود.
رشت که در حال حاضر بارون نسبتا خوبی میباره.
اما، داشتم میرفتم ظرف بارانسجی رو کامل خالی کردم و گذاشتم وسط حیاط. الان که اومدم توش رو نگاه کردم از مقدار بارش داخل ظرف خیلی خیلی تعجب کردم. مقدارش رو نگم بهتره :سوت:
سلام و درود بر بهزاد عزیز
و خسته نباشید
اقا من حدس بزنم چقدر بارون ثبت کردی؟ بیش از 120 تاست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا