• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر بهزاد عزیز
و خسته نباشید
اقا من حدس بزنم چقدر بارون ثبت کردی؟ بیش از 120 تاست

سلام محمود عزیز.
حدس شما کاملا درست هست و بیشتر از 120 تاست. باید بگم از دوشنبه تا ساعت 11 امشب که ظرف رو نگاه کردم حدود 16 سانتی متر یا 160 میلیمتر توش بارون جمع شده!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان تا لحظاتی دیگه دمای هوای غرب مشهد رو خدمت اعلام میکنم

در ضمن اینجا هوا صافه صاف شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قابل توجه حاج محسن

فرودگاه صفر درجه و غرب سردسیرات مشهد در همین لحظه

jadumume.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این است محله سردسیر ما در غرب مشهد

راستش دیگه بیشتر از این بیرون طاقت نیاوردم وایستم ولی فردا صبح ساعت 6 حتما دما رو چک میکنم:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم فرودگاه گرمسیرات و خشک آباد مشهد:

meteogram_celcius.cgi

[h=4]Current weather observation
The report was made 25 minutes ago, at 20:30 UTC
Wind 11 km/h from south
Temperature 0°C
Humidity 64%
Pressure 1032 hPa
Visibility 10 km or more
Broken clouds at a height of 610 m

Jacob7

New member
مثل اینکه یه ابرهایی دارن از جنوب و جنوبغرب میان این سمت آسمان اهواز 00:30

ujuzamyp.jpg

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

شکر خدا تهران 7 ساعتی میشه بارش مداوم باران داریم، اونقدر غر زدم آسمون دلش به حالم سوخته!:خنده2:

سیستم با قدرت هرچه تمامتر درحال چرخش روی عراق هست.

aliwinter

Banned

ماده ای که در زمستان بیشتر از همیشه به آن نیاز دارید
آفتاب زمستان را دست کم نگیرید. نمی‌دانید از همین نور نصف و نیمه و بی‌رمق چه کارها برمی‌آید؟
برخلاف تصورعمومی در مورد اینکه در فصل زمستان نیازی به استفاده از کرم‌های ضد آفتاب نیست، باید گفت لزوم استفاده از این کرم ها در هوای ابری زمستان بیشتر است، چرا که تاثیر اشعه مضر آفتاب (ماوراء بنفش) در هوای ابری بیشتر می‌باشد. در صورتی که در فصل زمستان برف بر روی زمین وجود داشته باشد مقادیر زیادی از این اشعه مضر را منعکس می کند، تا آنجا که اثرات مضر آن حتی بیشتر از زمان تابش مستقیم نور آفتاب است. ضدآفتاب ها بصورت هاي مختلف کرم، پماد، اسپري يا ژل يافت مي شوند که با جذب، انعکاس يا پراکنده کردن اشعه هاي ماورا»بنفش خورشيد از پوست حفاظت مي کنند. متخصصان پوست توصيه مي کنند که حتي در زمستان بايد از ضدآفتاب ها براي حفاظت از پوست استفاده کرد. حتي يک بار در معرض نورخورشيد بودن مي تواند منجر به سوختگي، قرمزشدن، و درد پوست شود. تابيدن دراز مدت نور خورشيد بر پوست انسان مي تواند موجب سرطان پوست، چين و چروک، لکه هاي پوستي، کک مک، گشادشدن رگ هاي خوني و تغييرات در بافت پوست که آن را پير نشان مي دهد شود.

پوست دست و صورت خود را با یک لایه از ضد آفتاب و مرطوب‌کننده بپوشانید. محصولات متنوعی در بازار وجود دارند که ضد آفتاب را با مرطوب‌کننده یا روغن ترکیب کرده‌اند و شما می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. بهتر است ضد آفتابی را انتخاب کنید که اس-پی-اف آن 15 یا بالاتر باشد. این کرم به عنوان سدی در برابر عوامل آسیب‌رسان به پوست عمل می‌کند. بد نیست بدانید 80 درصد نور خورشید با انعکاس روی برف به اطراف باز می‌تابد، در حالی که این مقدار در مورد خاک 17 درصد است، این یعنی در زمستان بیشتر در معرض هجوم نور خورشید و طیف مضر اشعه آن هستیم. پس اگر اهل ورزش‌های زمستانی و اسکی هستید، لازم است از ضد آفتاب‌های قوی‌تری استفاده کنید. هوای سرد و عوامل دیگر می‌تواند باعث دردناك‌ شدن و ترك‌خوردگی لب‌ها شود كه در نتیجه آن لب‌ها پوسته پوسته شده و قاچ قاچ می‌شوند. لب‌های شما هم نیاز به کرم‌های ضد آفتاب مخصوص یا چرب‌کننده مانند پماد ویتامین A دارند، وگرنه باید منتظر قاچ و ترک روی لب‌های‌تان هم باشید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم یک چشم انداز از موج 28 نوامبر ، فعلا اینو داشته باشید تا برم سر منابع خودم آنومالی های فشار- دما-بارش- جت استریم رو برای ساعات بعدش استخراج کنم:

54101828403761493412.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اینهم یک چشم انداز از موج 28 نوامبر ، فعلا اینو داشته باشید تا برم سر منابع خودم آنومالی های فشار- دما-بارش- جت استریم رو برای ساعات بعدش استخراج کنم:

54101828403761493412.jpg

امیرمحسن عزیز طبق نقشه های نیرو دریایی جریانات کاملا مداری هستند و سیستم در نیمه شمالی کشور فعالیت خواهد کرد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من فکر میکنم اهواز هنوز پتانسیل بارش رو داره چون جلوی مرکز سیستم قرار گرفته و سیستم هم زیاد به سمت شرق نیومده پس هنوز میشه به بارش خوب در اهواز امید داشت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیر جان لینکی نقشه ای رو سراغ نداری به وضوع به شدت بارشها ی برف وباران رو نشون بده؟!1

نه به خدا

امیرمحسن عزیز طبق نقشه های نیرو دریایی جریانات کاملا مداری هستند و سیستم در نیمه شمالی کشور فعالیت خواهد کرد.

سلام آرش جان

آره فعلا اینطوری بنظر میرسه ولی بذار برم نقشه ها رو چک کنم نتیجه اش رو میذارم اینجا

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب آرش جان

این نقشه سه شنبه هفته آینده 26 نوامبر هست .فوری فوتی علامتگذاریش کردم ، شما تفسیرش کن تا من چند تا فریم دیگه اش رو استخراج کنم:

24299064336872215061.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امروز یکی از همکاران که در زمان بارش باران اهواز بودن رو دیدم، باورم نمیشد اما صداشون کاملا گرفته بود و به زحمت صحبت میکردن، شبیه کسی که به شدت سرما خورده! عجب دردی افتاده به اهواز!

ضمنا امروز در زمان شروع بارش در تهران در مناطق مرکزی شهر بویی شبیه گوگرد میومده که نشون دهنده ترکیبات اسیدی همراه آب باران هست!

خدا بهمون رحم کنه! معلوم نیست چکار دارند میکنند!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوب آرش جان

این نقشه سه شنبه هفته آینده 26 نوامبر هست .فوری فوتی علامتگذاریش کردم ، شما تفسیرش کن تا من چند تا فریم دیگه اش رو استخراج کنم:

24299064336872215061.jpg

شما استاد بنده هستید، اما حسب امر چشم:

در این فریم ریزش هوای سرد شمالی رو از روی اروپای شرقی به سمت عرضهای جنوبی و شرق مدیترانه داریم، ضمنا پرفشار جنب حاره ای عزیز از روی شمال شرق آفریقا تا مرزهای جنوبی روسیه پیشروی کرده.

اگر کمی شانس بیاریم روی شرق مدیترانه سیکلون قویی تشکیل خواهد شد.

اما در شرق، فکر میکنم با تتمه کم فشاری که الان روی عراق و شمال شرق کشور مستقر هستند سر و کار داریم که به احتمال زیاد با کسب رطوبت از دریایی عرب و اقیانوس هند باعث بارندگی خوبی روی افعانستان خواهند شد.

فقط ای کاش عمق نفوذ هوای سرد شمالی بیشتر بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک توضیح بدم فردا در مرز بین هرمزگان و بوشهر و همچنین در شرق هرمزگان احتمال وقوع سیلاب و طغیان رودخانه های بالاست.

صدور اخطاریه و هشدار خیلی ضروروی بنظر میرسه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب آرش جان

مطابق نقشه ها ، احتمال ورود اون سامانه در حد همون مناطق شمال غربه ولی بعدش از اوایل دسامبر یک سامانه کم فشار از روی دریای سیاه به بستر مدیترانه کشیده میشه و بصورت همزمان یک مرکز کم فشار سودانی دیگه هم بر روی شمال دریای سرخ بسته میشه.پ
ظاهرا قرار هست این دو تا دقیقا مشابه همین الگوی روزهای اخیر با هم دیگه ترکیب بشن و مجددا به عرضهای جنوبیتر جغرافیایی کشیده بشن پس شاید باز هم نیم جنوب - جنوب غرب کشور با بارشهای سنگین و قابل ملاحظه ای در هفته اول ماه دسامبر مواجه باشند!!!!!!!!!!!

خوب اینهم فریمهای احتمال وقوع بارشهای سنگبن و سیل آسای فردا و بامداد جمعه در جنوب کشور و در همون نقاطی که نام بردم:

47659170276595266470.jpg

90844876960053638904.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا