• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 1392/09/05 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسی آخرین نقشه ها و مدل های هواشناسی نشان دهنده استقرار جوی پایدار بر روی استان می باشد که پیامد آن افزایش نسبی دما در طول روز و همچنین بالا رفتن حجم آلاینده ها جوی در شهر های بزرگ و صنعتی خواهد بود. بر این اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی

سه شنبه 1392/09/05
چهار شنبه1392/09/06
پنج شنبه1392/09/07

نواحی شمالی

صاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار الود گاهی وزش باد در بعد از ظهر رشد ابرصاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار الود توام با وزش باد در بعد از ظهر رشد ابرصاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار الود توام با وزش باد در بعد از ظهر افزایش ابر

نواحی مرکزی

صاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار الود گاهی وزش باد در برخی نقاط در بعد از ظهر رشد ابرصاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار الود توام با وزش باد در برخی نقاط در بعد از ظهر رشد ابرصاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار الود توام با وزش باد در برخی نقاط در بعد از ظهر افزایش ابر
نواحی جنوبی
کمی تا قسمتی ابری همراه با غبار صبحگاهی گاهی وزش بادصاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی توام با وزش باد در بعد از ظهر در برخی نقاط رشد ابرصاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی توام با وزش باد در بعد از ظهر در برخی نقاط افزایش ابر
شهرستان
مشهد
صاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار الود گاهی وزش باد در بعد از ظهر رشد ابرصاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار الود توام با وزش باد در بعد از ظهر افزایش ابرصاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی و غبار الود توام با وزش باد در بعد از ظهر افزایش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
1
18
2
19
4
20

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته :
در24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 3- درجه سانتیگراد سردترین و سرخس با حداکثر دمای 20+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی این مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد بین 1+ تا 17+ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است . طی24 ساعت گذشته، بارندگی از ایستگاه های هواشناسی استان گزارش نشده است.
پیش بین مسئول : زهرا مبشری نسب رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

rahsazan

کاربر ويژه
شاخص كيفيت هوا از 8 صبح 04/09/92 لغایت 8 صبح 05/09/1392

بر اساس اطلاعات رسیده از ایستگاههای سنجش آلودگی هوای شهر تهران بر میزان غلظت کلیه آلاینده ها نسبت به روز گذشته در همین ساعت افزوده شده است . به این ترتیب میانگین غلظت
آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون
فراتر از حد مجاز بوده و شاخص کیفیت هواهم اکنون در
شرایط ناسالم برای گروههای حساس
میباشد.
لازم به ذکر است ایستگاههای پیروزی ، تهرانسر دانشگاه صنعتی شریف ، دروس ستاد بحران ، شادآباد ، پارک رازی ، پارک سلامت ، پارک شکوفه ، پارک قائم و شهرداری منطقه 15 به لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از دوونیم میکرون در شرایط ناسالم قرار دارند .
گزارش هواشناسی حاکی از آسمانی صاف تا کمی ابری وغبار آلود می باشد . به این ترتیب انتظار میرود شاخص کیفیت هوا تا ساعات ظهر در شرایط ناسالم برای گروههای حساس باقی بماند.اثرات بهداشتیآلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون در شرایطناسالم برای گروههای حساسبه این شرح اعلام می گردد :افزایش احتمال علائم تنفسی در افراد حساس، تشدید بیماری قلبی و ریوی ، مرگ و میر زودرس در افراد مبتلا به بیماریهای قلبی، ریوی و افراد مسنتوصیه می گردد در شرایطناسالم برای گروههای حساس :افراد مبتلا به بیماری‎های قلبی و ریوی ، سالمندان و کودکان باید فعالیت های طولانی مدت در فضای باز را کاهش دهند.

92-09-05.JPG

DR WHO

کاربر ويژه
درود بر همگى

درود و خوش آمد به يار قديمى هواكده جناب آقاى حسين تنها

حسين جان همانطور كه دوستان محبت كردند و گفتند

من در اين فروم با سه نام كاربرى اميركوروش ، هواكده ، DR WHO فعاليت مى كنم

حسين جان بسيار خوشحالم كه تشريف آوردى و مشتاقانه منتظر تحليل هاى دقيق و قوى شما هستيم .

دوستان همانطور كه گفته بودم آذر پربارش خواهد بود نقشه ها نيز اين صحبت بنده و عشاير استان فارس را تائيد مى كنند به اميد خداى مهربان :گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

aliwinter

Banned
چرا بلامیسر یه موج جیگر هفته بعد میخواد منطقه مارو دربنوردد!!بسیار سریع هست!:خنده1:
دما16
هوا ابری

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سلام داداشا:54::احترام::گل:
داداش علی اسممو عوض کردم:8:
اینم شیرینی:خنده2:
a857155217183102a.jpg
a947155217183102a.jpg
ghjtoi8wtx1olq374ire.jpg
y8y2moqo85hkl5j8j8.jpg

:8:
اووووووووه:مجروح:
من دیگه شلوغی نمیکنم:122:
اینبارو عصبانی نشید:122:

aliwinter

Banned
علی جان بلامیسر یعنی چی!؟
نه بابا ترکششم به ما نمی گیره ما فعلا خیالمون راحته :|برو تا 15 آذر!

بلامیسر=بلا شما توی سر من یا دردو بلات بخوره تو سره من.خخخخ:خنده1:
نه اون موج برای شمالغرب وغرب سواحله یه بارش جزعی میاره میره ....

aliwinter

Banned

به به دلم اب افتاد به به :88::88:
دستت درد نکنه

ali.doosti

کاربر ويژه

إإإ! مطمین باشید اینجا به خاطر شیطونی شما کسی عصبانی نمیشههههههههههههه... هرکی شد به خودم بگید :چشمک:
تبریک می گم بابت اسمتوننننننن...چقدر بهتون میاد قبلی چی بود بابا :خنده1:
البته ایشالا هرچی زودتر اسمتون واقعا همون شه شیرینی اونو بخوریم :چشمک:
شیرینیاتونم خیلی خوشمزسسسسسسسسس چقده واس عصرونه میچسبه آبجی :خجالت2:
راستی یه خبر هواشناسیم بدم تبریز این هفته بارون داره سه شنبه چهارشنبه بعدم احتمالا برف اگه خدا بخواد...اگرم برف نیاد حسابی سرد می شه هااااا :بای:

ali.doosti

کاربر ويژه

بلامیسر=بلا شما توی سر من یا دردو بلات بخوره تو سره من.خخخخ:خنده1:
نه اون موج برای شمالغرب وغرب سواحله یه بارش جزعی میاره میره ....
خدا نکنه :)
اوهوم کاش شمال بباره!ما هم یه خرده استراحت کنیم...
البته هنوز هوا نیمه ابریه ولی ابرای ارتفاع بالا!

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی

به به دلم اب افتاد به به :88::88:
دستت درد نکنه

:4::احترام::گل:

إإإ! مطمین باشید اینجا به خاطر شیطونی شما کسی عصبانی نمیشههههههههههههه... هرکی شد به خودم بگید :چشمک:
تبریک می گم بابت اسمتوننننننن...چقدر بهتون میاد قبلی چی بود بابا :خنده1:
البته ایشالا هرچی زودتر اسمتون واقعا همون شه شیرینی اونو بخوریم :چشمک:
شیرینیاتونم خیلی خوشمزسسسسسسسسس چقده واس عصرونه میچسبه آبجی :خجالت2:
راستی یه خبر هواشناسیم بدم تبریز این هفته بارون داره سه شنبه چهارشنبه بعدم احتمالا برف اگه خدا بخواد...اگرم برف نیاد حسابی سرد می شه هااااا :بای:

چه خوب:8:
اره:93: ممنون:4::گل:
:دی نه این بهتره:18::احترام:
نوش جونتون:شاد::39:
به به بارون:8: ممنون از خبر:39: واااااااااای:137: ایشالا برف میاد:دعا:
:4::احترام::گل::12:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا