• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
سخت ک سخت هست ولی وقتی علاقه باشه آسون میشه..پیشنهاد میکنم حتما این صفحه رو بخونی{تا آخرش}

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=58459&p=276209&viewfull=1#post276209

اول سلام خدمت داداشای عزیز:گل::54:
امیدوام حالتون خوب باشه:146:
برادر جان این تاپیک چه ترسناک بود:94:
علاقه ای هم که داشتم تبدیل به ترس شد:34::86:
اینجور مواقع داداشم میگه بچه برو درستو بخون:34:
حالا منم برم درسمو بخونم:122:
:34:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آخیییشششش..یه 3 ساعتی خوابیدم..بسی حال داد ک نگو و نپرس..خستگی این 3 ماه زود بیدار شدن واسه مدارس از تنم خارج شد...

آبجی زهرا چرا ترسناک؟؟؟البته حق داری:خجالت2:اون لینکی ک من گذاشتم یه مقدار سخت بود..بنظر من باید مثل من و سایر دوستان بیشتر وقتت رو در فروم هواشناسی بگذرونی تا همه چی خودب خود دستت بیاد...:گل:

برای جلوگیری از اسپم:

بنظر میرسه باز هم بارش بجنورد از سایر نقاط شمالشزق کمتر باشه

meteogram.php

alirezamousavi

New member
آخیییشششش..یه 3 ساعتی خوابیدم..بسی حال داد ک نگو و نپرس..خستگی این 3 ماه زود بیدار شدن واسه مدارس از تنم خارج شد...

آبجی زهرا چرا ترسناک؟؟؟البته حق داری:خجالت2:اون لینکی ک من گذاشتم یه مقدار سخت بود..بنظر من باید مثل من و سایر دوستان بیشتر وقتت رو در فروم هواشناسی بگذرونی تا همه چی خودب خود دستت بیاد...:گل:

برای جلوگیری از اسپم:

بنظر میرسه باز هم بارش بجنورد از سایر نقاط شمالشزق کمتر باشه

meteogram.php

شما در پیش دانشگاهی چه رشته ای هستید منم پیش هستم

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان.

متاسفانه نیروی دریایی تو آپدیت جدیدش همه بارشای روز چهارشنبه مون رو پودر کرده اما برای روز یکشنبه بارش نسبتا خوبی رو زده.:ناراحت:

https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cg...ea=nvg_swasia&prod=prp&dtg=2013112712&set=All

اما GFS تو آپدیت جدیدش بارش یکشنبه رو کم کرده ولی بارش چهارشنبه رو افزایش داده:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]MASHHAD Forecast
The report was made 0 minutes ago, at 17:42 UTC
Forecast valid from 27 at 18 UTC to 28 at 24 UTC
Wind 04 m/s from south/southeast
Visibility 7000 m
Clear sky
Temporary
from 27 at 18 UTC to 28 at 12 UTC
Wind 08 m/s from west/southwest
Temporary
from 28 at 12 UTC to 28 at 21 UTC
Wind 08 m/s from west/southwest
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067m
Scattered clouds at a height of 3048m

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام به همه دوستان.

متاسفانه نیروی دریایی تو آپدیت جدیدش همه بارشای روز چهارشنبه مون رو پودر کرده اما برای روز یکشنبه بارش نسبتا خوبی رو زده.:ناراحت:

https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cg...ea=nvg_swasia&prod=prp&dtg=2013112712&set=All

اما GFS تو آپدیت جدیدش بارش یکشنبه رو کم کرده ولی بارش چهارشنبه رو افزایش داده:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

درود بر شما آرش جان
بهتره گاهی وقتا یک کم نیمه پر لیوان را ببینی !!!:دوست::احترام:
همیشه پست کاهش بارش ها را میزاری خوب بزار 4 تا آپدیت بد بیاد بعد ابراز ناراحتی کن:تعجب2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

نقشه های امشب همچنان بارش رو برای روزهای شنبه و یکشنبه در نیمه شمالی ایران و شمال شرق نشون میدن.

در ارتباط با سامانه اواخر هفته آینده ، علیرغم اینکه نیروی دریایی عمق نفوذ ناوه شمالی حاصل از گسترش کم فشار قطبی رو کاهش داده و به طبع اون سرما و بارش تضعیف شده ولی جی اف اس بازهم برای مشهد در روز چهارشنبه بارش برف رو در نظر گرفته.

13120400_2_2712.gif

13120406_2_2712.gif

یکی از علتهایی که ما در اینجا و یا در انجمن های مشابه هواشناسی جمع میشیم ، پی بردن به چرایی وقوع تغییرات در نقشه هاست!

امیر کوروش عزیز امروز گفت زیاد امیدوار به بارش برف در مشهد نباشید.

امیر کوروش عزیز گفت همینک زمان بارش برف نیست و زمان وزش بادهای شدید برگریزان هست و تغییر فصل!

در ارتباط با این صحبتها که برای من اهمیت خیلی زیادی داره و من احترام ویژه ای هم قائل هستم ، ولی در منطقه اقلیمی-جغرافیایی ما این تغییرات که امیر کوروش عزیز بر شمردند ، حدود حداقل دو هفته ای هست که سپری شده.

اما چرا من امروز هوای مشهد رو آپدیت نکردم و چرا نقشه ها عمق نفوذ ناوه شمالی رو کاهش دادند؟؟!!!

بدون شک پدیده عظیم اقیانوسی انسو با کوچکترین نوسانی تمام معادلات رو بهم میزنه و چقدر میزان تاثیر گذاریش بر اقلیم ایران محسوس و قابل توجه هست.

در یک روز ما تغییرات چشمگیری در وضعییت دمای آب در ناحیه NINO 3.4 داشتیم!

در واقع پس از آپدیت طلایی دیشب و صبح امروز ، نوسانات این شاخص دور پیوندی( انسو) لحظه به لحظه روند صعودی داشته و بر اساس هر دهم و یا صدم افزایش و بدلیل طبع گرم و معتدل فاز مثبت انسو از میزان و شدت سرما و همچنین عمق ناوه کاسته شده!

تغییرات دمایی امروز رو ببینید ، کاملا گویاست:

آپدیت ظهر امروز:

2qo6stkzx2vb4rxe4h.jpg

آپدیت امشب:

82riizws9u8j1jiurygs.jpg

و همانطوریکه امیر کوروش عزیز این سخن بر حق رو گفتند که تغییرات بسیار زیاد هستند منتهی نه بخاطر فصل بلکه به دلیل نوسانات انسو ، پس باید صبر کنیم تا زمان به جلوتر بره تا ببینیم وضعیت نوسانات انسو در چه مسیری امتداد خواهند یافت.

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

نقشه های امشب همچنان بارش رو برای روزهای شنبه و یکشنبه در نیمه شمالی ایران و شمال شرق نشون میدن.

در ارتباط با سامانه اواخر هفته آینده ، علیرغم اینکه نیروی دریایی عمق نفوذ ناوه شمالی حاصل از گسترش کم فشار قطبی رو کاهش داده و به طبع اون سرما و بارش تضعیف شده ولی جی اف اس بازهم برای مشهد در روز چهارشنبه بارش برف رو در نظر گرفته.

13120400_2_2712.gif

13120406_2_2712.gif

یکی از علتهایی که ما در اینجا و یا در انجمن های مشابه هواشناسی جمع میشیم ، پی بردن به چرایی وقوع تغییرات در نقشه هاست!

امیر کوروش عزیز امروز گفت زیاد امیدوار به بارش برف در مشهد نباشید.

امیر کوروش عزیز گفت همینک زمان بارش برف نیست و زمان وزش بادهای شدید برگریزان هست و تغییر فصل!

در ارتباط با این صحبتها که برای من اهمیت خیلی زیادی داره و من احترام ویژه ای هم قائل هستم ، ولی در منطقه اقلیمی-جغرافیایی ما این تغییرات که امیر کوروش عزیز بر شمردند ، حدود حداقل دو هفته ای هست که سپری شده.

اما چرا من امروز هوای مشهد رو آپدیت نکردم و چرا نقشه ها عمق نفوذ ناوه شمالی رو کاهش دادند؟؟!!!

بدون شک پدیده عظیم اقیانوسی انسو با کوچکترین نوسانی تمام معادلات رو بهم میزنه و چقدر میزان تاثیر گذاریش بر اقلیم ایران محسوس و قابل توجه هست.

در یک روز ما تغییرات چشمگیری در وضعییت دمای آب در ناحیه NINO 3.4 داشتیم!

در واقع پس از آپدیت طلایی دیشب و صبح امروز ، نوسانات این شاخص دور پیوندی( انسو) لحظه به لحظه روند صعودی داشته و بر اساس هر دهم و یا صدم افزایش و بدلیل طبع گرم و معتدل فاز مثبت انسو از میزان و شدت سرما و همچنین عمق ناوه کاسته شده!

تغییرات دمایی امروز رو ببینید ، کاملا گویاست:

آپدیت ظهر امروز:

2qo6stkzx2vb4rxe4h.jpg

آپدیت امشب:

82riizws9u8j1jiurygs.jpg

و همانطوریکه امیر کوروش عزیز این سخن بر حق رو گفتند که تغییرات بسیار زیاد هستند منتهی نه بخاطر فصل بلکه به دلیل نوسانات انسو ، پس باید صبر کنیم تا زمان به جلوتر بره تا ببینیم وضعیت نوسانات انسو در چه مسیری امتداد خواهند یافت.

درود بر شما امیر محسن:گل:

همیشه از این النینو بدم میومد امیدوارم دوباره بریم تو فاز لانینا!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این احتمال وجود داره که انسو و خصوصا MJO در طول ماه دسامبر با نوسانات گسترده ای همراه باشه!

به این ترتیب که فعلا که در فاز 5 قرار گرفته MJO با توجه به نقشه زیر در ادامه ماه دسامبر وارد فازهای 1و 2و 3 وارد بشه و در صورتیکه روند صعودی دمای آب در ناحیه نینو 3.4 ادامه داشته باشه و تمایلش به سمت النینو حفظ بشه وضعیت عمومی بارش کشور در ماه دسامبر دگرگون خواهد گردید بارشهای خوبی با احتمال وقوع حتی سرمای نابهنجار در انتظار کشور مون باشه!

GFSO_phase_full.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا