سخت ک سخت هست ولی وقتی علاقه باشه آسون میشه..پیشنهاد میکنم حتما این صفحه رو بخونی{تا آخرش}
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=58459&p=276209&viewfull=1#post276209
آخیییشششش..یه 3 ساعتی خوابیدم..بسی حال داد ک نگو و نپرس..خستگی این 3 ماه زود بیدار شدن واسه مدارس از تنم خارج شد...
آبجی زهرا چرا ترسناک؟؟؟البته حق داری:خجالت2:اون لینکی ک من گذاشتم یه مقدار سخت بود..بنظر من باید مثل من و سایر دوستان بیشتر وقتت رو در فروم هواشناسی بگذرونی تا همه چی خودب خود دستت بیاد...:گل:
برای جلوگیری از اسپم:
بنظر میرسه باز هم بارش بجنورد از سایر نقاط شمالشزق کمتر باشه
شما در پیش دانشگاهی چه رشته ای هستید منم پیش هستم
The report was made 0 minutes ago, at 17:42 UTC |
Forecast valid from 27 at 18 UTC to 28 at 24 UTC |
Wind 04 m/s from south/southeast |
Visibility 7000 m |
Clear sky |
Temporary from 27 at 18 UTC to 28 at 12 UTC |
Wind 08 m/s from west/southwest |
Temporary from 28 at 12 UTC to 28 at 21 UTC |
Wind 08 m/s from west/southwest |
Visibility 6000 m |
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus. Scattered clouds at a height of 1067m Scattered clouds at a height of 3048m |
سلام به همه دوستان.
متاسفانه نیروی دریایی تو آپدیت جدیدش همه بارشای روز چهارشنبه مون رو پودر کرده اما برای روز یکشنبه بارش نسبتا خوبی رو زده.:ناراحت:
https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cg...ea=nvg_swasia&prod=prp&dtg=2013112712&set=All
اما GFS تو آپدیت جدیدش بارش یکشنبه رو کم کرده ولی بارش چهارشنبه رو افزایش داده:
http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12
سلام دوستان عزیز
نقشه های امشب همچنان بارش رو برای روزهای شنبه و یکشنبه در نیمه شمالی ایران و شمال شرق نشون میدن.
در ارتباط با سامانه اواخر هفته آینده ، علیرغم اینکه نیروی دریایی عمق نفوذ ناوه شمالی حاصل از گسترش کم فشار قطبی رو کاهش داده و به طبع اون سرما و بارش تضعیف شده ولی جی اف اس بازهم برای مشهد در روز چهارشنبه بارش برف رو در نظر گرفته.
یکی از علتهایی که ما در اینجا و یا در انجمن های مشابه هواشناسی جمع میشیم ، پی بردن به چرایی وقوع تغییرات در نقشه هاست!
امیر کوروش عزیز امروز گفت زیاد امیدوار به بارش برف در مشهد نباشید.
امیر کوروش عزیز گفت همینک زمان بارش برف نیست و زمان وزش بادهای شدید برگریزان هست و تغییر فصل!
در ارتباط با این صحبتها که برای من اهمیت خیلی زیادی داره و من احترام ویژه ای هم قائل هستم ، ولی در منطقه اقلیمی-جغرافیایی ما این تغییرات که امیر کوروش عزیز بر شمردند ، حدود حداقل دو هفته ای هست که سپری شده.
اما چرا من امروز هوای مشهد رو آپدیت نکردم و چرا نقشه ها عمق نفوذ ناوه شمالی رو کاهش دادند؟؟!!!
بدون شک پدیده عظیم اقیانوسی انسو با کوچکترین نوسانی تمام معادلات رو بهم میزنه و چقدر میزان تاثیر گذاریش بر اقلیم ایران محسوس و قابل توجه هست.
در یک روز ما تغییرات چشمگیری در وضعییت دمای آب در ناحیه NINO 3.4 داشتیم!
در واقع پس از آپدیت طلایی دیشب و صبح امروز ، نوسانات این شاخص دور پیوندی( انسو) لحظه به لحظه روند صعودی داشته و بر اساس هر دهم و یا صدم افزایش و بدلیل طبع گرم و معتدل فاز مثبت انسو از میزان و شدت سرما و همچنین عمق ناوه کاسته شده!
تغییرات دمایی امروز رو ببینید ، کاملا گویاست:
آپدیت ظهر امروز:
آپدیت امشب:
و همانطوریکه امیر کوروش عزیز این سخن بر حق رو گفتند که تغییرات بسیار زیاد هستند منتهی نه بخاطر فصل بلکه به دلیل نوسانات انسو ، پس باید صبر کنیم تا زمان به جلوتر بره تا ببینیم وضعیت نوسانات انسو در چه مسیری امتداد خواهند یافت.
درود بر شما امیر محسن:گل:
همیشه از این النینو بدم میومد امیدوارم دوباره بریم تو فاز لانینا!!!