امیرمحسن معمولا اینقدر با قاطعیت صحبت نمیکنه مگر اینکه واقعا مطمئن باشه، اونم یه هفته قبل:شاد2::شاد2::شاد2:دوستان عزیز
پیشاپیش بارش اولین برف پاییزی رو برای اواسط و اواخر هفته آینده در نیمه شمالی ایران تبریک میگم.
مشهد و نواحی شمالی خراسان رضوی و خراسان شمالی هم در روز چهارشنبه با نقشه امروز قطعا سپیدپوش میشه:گل::شاد2::دوست::توافق:
امیرمحسن معمولا اینقدر با قاطعیت صحبت نمیکنه مگر اینکه واقعا مطمئن باشه، اونم یه هفته قبل:شاد2::شاد2::شاد2:
سلام بر امیرمحسن
سلام محمد رضا جان
واقعا نقشه ها خیلی امیدوار کننده هستند و خوب این چیزی هست که زا اواسط تابستون من در نقشه ها برای منطقه خودمون در این موقع از سال دیده بودم.
یک مسئله خیلی مهمی در هفته پیشرو وجود داره و اون اینکه معمولا منطقه ما قبل از بارش برف مطلوب یک بارندگی مناسب به شکل باران و یا برفابه داره که باعث کاهش دمای سطح زمین میشه و زمینه ساز نشست برف بر روی زمین میشه !
من در روز یکشنبه این شرایط رو در کل شمال خراسان داریم و بارش خوبی قرار هست رخ بده و پشت بندش اگه خدا بخواهد برف خوبی هم افتادیم.
دیگه حالا بعد از مدتها میتونم برم با خیال راحت وب سایت هوای مشهد رو برای علاقمندان آپدیت کنم:گل:
سلام بر امیرمحسن
پس من هم یه نوید میدم و اونم اینه که از این هفته میخوام اطلاعات بارش و دما رو بادقت اعلام کنم، بعبارتی بگم که وسایل لازم برای بارانسنجی تا دقت دهم میلیمتر و همچنین یه دماسنج فرینه(کمینه و بیشینه) جیوه ای خریداری کردم که انشالله بزودی به بهره برداری میرسونم و عکسهای اونارو هم در اینجا قرار میدم
میمونه یه فشار سنج،بادسنج و بادنما؛ البته سمت و سرعت باد در محل خونه ما بدلیل ساختمونهای اطراف هیچ وقت دقت درخور توجهی ندارن
ایران هم مرتفع تر!!!ظاهرا کوچیکتر هم میشه!!{ایران}
از یکی از لوازم آزمایشگاهیهای خیابان چمران خریدم
به به
بسیار هم عالیست:گل:
من شدیدا به باران سنجتون علاقمند هستم.
میشه بگید چند خریدید و از کجا تهیه کردید؟
در مورد دماسنج هم لطف کنید همین اطلاعات بالا رو مرقوم کنید