• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان

اول صبحی با این نقشه هایی که گذاشتید ما رو شارژ کردید:):p:D:cool::sly:

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ظاهرا اونسوی دنیا هم بعضی از دوستان از مثبت شدن NAO خوشحال و خرسند میشن

sema2eny.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیدوارم که در ظرفیت جمع باشه ولی من یکی که از دیدن این عکس امروز صبح کلی انرژی مثبت گرفتم واسه همین گفتم این حس رو به شما دوستان هم منتقل کنم

butaqada.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان

اول صبحی با این نقشه هایی که گذاشتید ما رو شارژ کردید:):p:D:cool::sly:

درود بر استاد گرام..

خواهش میکنم،شما هم با گذاشتن اون عکس پرانرژی؛تلافی شو در آوردید...خب شما چه خبر خوش حال کننده ای واسه ی ما دارید؟؟؟نقشه ها بر وفق مراد هست یا نه؟؟؟

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
با اجازه جناب آقای فولادی پست ایشون در فروم همسایه رو اینجا قرار میدم:
--------------------------------------------------------------------------------------
درود دوستان و شب به خیر

......

هنوز نخوندم پیغامای این چند روز و صفحات قبل رو اما انگار اوضاع زیاد جالب نیست.

پیش بینی بارش سه ماهه پیش رو:

attachment-494422d1385593110-glbprecseanormind1.gif

پیش بینی بارش ماه پیش رو:

attachment-494425d1385594539-cfsv2.prec.20131127.201312.gif

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 07 /09 /1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:
وجود جریانات جنوبی و نبود رطوبت کافی در سطح زمین همراه با عبور امواج کم دامنه تراز میانی جو از روی استان خراسان رضوی موجب خواهد شد طی امروز ، فردا ابرناکی در سطح استان افزایش یابد . اما از بعدازظهر روز شنبه با نفوذ جریانات شمالی و نسبتا سرد به استان خراسان رضوی پیش بینی می شود طی روز یکشنبه هفته پیش رو در برخی نقاط استان خصوصا نواحی واقع در نیمه شمالی استان بارندگی داشته باشیم . همچنین در روزهای آتی از پتانسیل آلودگی هوا در شهر های بزرگ و مناطق صنعتی استان کاسته خواهد شد . بر این اساس :
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
پنجشنبه07/09/1392
جمعه 08/09/1392
شنبه 09/09/1392
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار محلی ، بتدریج افزایش ابرکمی تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار محلیصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی ، در بعدازظهر بتدریج افزایش ابر
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار محلی ، بتدریج افزایش ابرکمی تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار محلیصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی ، در بعدازظهر بتدریج افزایش ابر
نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار محلیصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار محلیصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی
شهرستان
مشهد
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبار محلی ، بتدریج افزایش ابرکمی تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد و غبار محلیصاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبار صبحگاهی ، در بعدازظهر بتدریج افزایش ابر
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
3
19
4
19
5
20

گزارش وضع هواي استان در 24 ساعت گذشته:در 24 ساعت گذشته شهرستان جوین با حداقل دمای 1- درجه سانتیگراد سرد ترين و شهرستان سرخس با حداکثر دمای 24+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین 3 و 18 درجه سانتیگراد در نوسان بوده و از ایستگاههای هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است .پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

rahsazan

کاربر ويژه
محمد جان سلام
دارم روی یه پروژه توجیه فنی اقتصادی راه در استان شما و گلستان کار میکنم این اطلاعات رو میبینم فکر کنم به کارت میاد (والبته شاید به کار سایر دوستان هم بیاد):

فایل بصورت فشرده است:

دانلود بخش 1
دانلود بخش 2

[MENTION=24668]محمد بجنورد[/MENTION]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برای اولین بار تصویری از نمای غربی شهر مشهد از محدوده خیابان فلسطین- در همین لحظه. فاصله از محلی که عکس رو گرفتم تا محل سکونت من 10 کیلومتر هست

tuba5u5u.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
برای اولین بار تصویری از نمای غربی شهر مشهد از محدوده خیابان فلسطین- در همین لحظه. فاصله از محلی که عکس رو گرفتم تا محل سکونت من 10 کیلومتر هست

tuba5u5u.jpg

امیرجان ظاهرا با نگهبانهای شرکت ... هم رفیقی میری بالا پشت بومشون عکس میگیری:سوت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا