• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مخلصیم محمد رضا جان

واسه رفتن روی بام ادارات مجوز حراست لازمه و من این عکس رو با باز کردن پنجره محلی که درش هستم گرفتم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان سلام
دارم روی یه پروژه توجیه فنی اقتصادی راه در استان شما و گلستان کار میکنم این اطلاعات رو میبینم فکر کنم به کارت میاد (والبته شاید به کار سایر دوستان هم بیاد):

فایل بصورت فشرده است:

دانلود بخش 1
دانلود بخش 2

@محمد بجنورد

درود جناب مهندس،دست مریزاد..دم شما گرم،عجب اطلاعاتی بود..به فیض اکمل رسوندی ما رو محمدرصاجان،سپاسگزارم:گل:

اینم روستای ما:

zmszrodepmmebwdzar8e.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
مخلصیم محمد رضا جان

واسه رفتن روی بام ادارات مجوز حراست لازمه و من این عکس رو با باز کردن پنجره محلی که درش هستم گرفتم

دم شما گرم قربان که تشریف میبرید به ادارات در طبقات مافوق فوقانی و از پنجره عکس میگیرید خدا خیرتان دهد:خنده1:
حالا اگه شد یه عکس از سمت شرق مشهد هم بگیر، یکم تفاوت وضع هوا دیده بشه!

rahsazan

کاربر ويژه
درود جناب مهندس،دست مریزاد..دم شما گرم،عجب اطلاعاتی بود..به فیض اکمل رسوندی ما رو محمدرصاجان،سپاسگزارم:گل:

اینم روستای ما:

zmszrodepmmebwdzar8e.jpg
مخلصم محمدجان
این اطلاعات مربوط به سالنامه آماری استانهاست و معمولا در 22 فصل تنظیم میشه، الان سایت مرکز آمار از دسترس خارج شده ولی لینکش اینه و در سایت استانداریها هم اطلاعات مربوطه هست:
http://www.amar.org.ir/Default.aspx?tabid=115&agentType=ViewType&PropertyTypeID=114

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اون دیگه بهانه میخواد که برم و ضایع است به آدم میخندن دیگه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همینطوری نقشه های جی اف اس رو که نگاه کردم و براساس آپدیت امروز صبح مشهد؛ در روز چارشنبه بارش خالص برف در پیشرو خواهد داشت. بارش یکشنبه هم کماکان سرجاشه و حتی در برخی مناطق سردسیر مشهد و حومه احتمال وقوع برفابه و یا شایدم برف خالص دور از انتظار نیست.
من هم احتمالا شنبه و یکشنبه کلات باشم

DR WHO

کاربر ويژه
از سيستم مورد نظر شما برف نخواهد باريد

:قلیون:

ولى در دهه سوم آذر برف خواهد باريد

ارادتمند همه دوستان مشهدى:خجالت2::گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
از سيستم مورد نظر شما برف نخواهد باريد

:قلیون:

ولى در دهه سوم آذر برف خواهد باريد

ارادتمند همه دوستان مشهدى:خجالت2::گل:

درود بر شما امير كوروش جان
احيانن شما به روح اعتقاد داري؟! غصه نخور برف مياد!

روح ا...

New member
سلام بر دوستان الان هوای تهران تقریبا ابری همراه با وزش باد هوام نسبتا به روز های قبل خیلی تمیزه تر شده

Dark Sector

New member
وااای... همین چند دقیقه بوشهر زلزله اومد مرکزش شهر برازجان بوده. من که مرکز بوشهر هستم کاملا احساس کردم. فعلا از خسارات احتمالی خبری منتشر نشده. امیدوارم تلفات و خساراتی نداشته باشیم.

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
وااای... همین چند دقیقه بوشهر زلزله اومد مرکزش شهر برازجان بوده. من که مرکز بوشهر هستم کاملا احساس کردم. فعلا از خسارات احتمالی خبری منتشر نشده. امیدوارم تلفات و خساراتی نداشته باشیم.
سلام بر شما

You felt this earthquake. Tell us!

Magnitudemb 5.6
RegionSOUTHERN IRAN
Date time2013-11-28 13:51:36.0 UTC
Location29.49 N ; 51.41 E
Depth10 km
Distances333 km E of Kuwait, Kuwait / pop: 60,064 / local time: 16:51:36.0 2013-11-28
80 km NE of Bandar Būshehr, Iran / pop: 165,377 / local time: 17:21:36.0 2013-11-28
28 km SW of Kāzerūn, Iran / pop: 94,511 / local time: 17:21:36.0 2013-11-28
345874.global.thumb.jpg
Source parameters reviewed by a seismologist

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا