• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قبلا هم گفتم فعلا منتظر برف نباشيد :خنده1:

برف انشاالله دهه سوم آذر نتنها مشهد بلكه بيشتر نواحى كشور:احترام:

سلام

امیر کوروش جان

انشاء الله با اولین عکس از برف خودم در خدمت تون خواهم بود و جاتون رو هم بسیار خالی هم کرد:گل:

DR WHO

کاربر ويژه
پيش بينى فقط پيش بينى هواشناسى كرمانشاه كه آبان ١٣٩١ گفت زمستان گرم و كم بارشى در پيش داريم

و اما بشنو از هواشناسى كرمانشاه كه از شروع مجدد بارشها از دهه سوم آذر مى گويد

پيش بينى جديد آقاى قاسمى مسئول بخش پيش بينى بلندمدت سايت هواشناسى كرمانشاه

با توجه به پیش بینی های صورت گرفته همانطور که انتظار داشتیم در نیمه اول آذر ماه میزان بارندگی ها در سطح کشور بطور قابل توجهی زیر نرمال بوده. و تاکنون بارش قابل توجهی در سطح کشور رخ نداده.
این وضعیت حداقل تا 12 روز آینده نیز در کشور ادامه داشته و طی این مدت دمایی برابر با نرمال و کمی متمایل به افزایش را شاهد خواهیم بود.
اما اینطور که بنظر میرسد در اواخر آذر ماه شاهد فعالیت خوب دریاهای منطقه باشیم که سبب ارسال سامانه های نسبتا قوی به کشور عزیزمان میشود که باعث میشود تا حدی این کم بارشی ابتدای آذر جبران شود.

++++

فراموش نشود كه جناب قاسمى از يك ماه پيش وقفه بارشى نيمه اول آذر را پيش بينى كرده بودند .

tima ir

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان خوبم چند تا عکس از مشهد و رودخانه حصار گلستان تقدیم میکنم که مربوط به امروز ظهر هست .
مشهد امروز ظهر

r24rvut9negzrhjp9146.jpg
[/URL][/IMG]

رودخانه حصار گلستان

5babgfalnmuq48veye2l.jpg
[/URL][/IMG]

kagjqwh47edxp5q30o3.jpg
[/URL][/IMG]

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
پيش بينى فقط پيش بينى هواشناسى كرمانشاه كه آبان ١٣٩١ گفت زمستان گرم و كم بارشى در پيش داريم

با توجه به پیش بینی های صورت گرفته همانطور که انتظار داشتیم در نیمه اول آذر ماه میزان بارندگی ها در سطح کشور بطور قابل توجهی زیر نرمال بوده. و تاکنون بارش قابل توجهی در سطح کشور رخ نداده.
این وضعیت حداقل تا 12 روز آینده نیز در کشور ادامه داشته و طی این مدت دمایی برابر با نرمال و کمی متمایل به افزایش را شاهد خواهیم بود.
اما اینطور که بنظر میرسد در اواخر آذر ماه شاهد فعالیت خوب دریاهای منطقه باشیم که سبب ارسال سامانه های نسبتا قوی به کشور عزیزمان میشود که باعث میشود تا حدی این کم بارشی ابتدای آذر جبران شود.

++++

فراموش نشود كه جناب قاسمى از يك ماه پيش وقفه بارشى نيمه اول آذر را پيش بينى كرده بودند .

اميركوروش جان شما هم اين را در نظر داشته باش تمام وضعيت پاييز را اميرمحسن ماهها قبل به درستي و دقيق پيش بيني كرده بود !

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
و همچنين اين را در نظر داشته باش همين سايت كرمانشاه به همراه هواشناسي كشور اشتباهات فاحشي در مورد پيش بيني امسال پاييز داشتن كه نمونش همين بارش زير نرمال جنوب شرق كشور بود كه پيش بيني كرده بودن ولي تو همين انجمن اميرمحسن اعلام كرد اونم 3 ماه قبل كه تمام مدلها دلالت بر اين دارن كه جنوب شرق آنومالي مثبت بارش در پاييز خواهد داشت!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این هواشناسی کرمانشاه هم در نوع خودشون نابغه ان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

آنومالی بارش کشور ظرف 29 روز گذشته:

zylvub3t1vo3dfs3wcj.jpg

++++

DR WHO

کاربر ويژه
هميشه گفتم اميرمحسن جان تنها كسى بود كه پربارشى ( ناهنجارى ) آبان ١٣٩٠ را پيش بينى كرد در صورتيكه هواشناسى ژاپن هم پيش بينى نكرده بود
جنس پيش بينى هاى اميرمحسن را دوست دارم نوع تحليل هاش را دوست دارم ، خيلى سايت ها مثل همين هواشناسى كلمبيا كه قبله هواشناسى مشهد ( http://www.razavimet.gov.ir/ ) هست پيش بينى شون فالش هست . اميرمحسن بسيار قوى و دقيق و با نگاه مدرن و واقع بينانه پيش بينى ميكنه
علاوه بر اين من شيفته اخلاق اميرمحسن ام:گل:

فقط نظرمو گفتم قصد جسارت نبود از خدامه همه جا هر روز برف بياد :خجالت2:

نيما

New member
سلام امير كوروش جان
اقا كي كفت جسارت كردي فقط برف رو داري هيجان بيشتر مي كني براي ما:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
البته نا گفته نماند که آنومالی دمای ماه اکتبر هم اینطوری بود:

دمای واقعی بوقوع پیوسته هم اینطوری:

1month_depmeantemp_Turkey.gif

آنومای بارش ماه اکتبر:

1month_deprain_Turkey.gif

اینهم وضعیت دمای بخشی از ماه نوامبر:

weekly_deptemp_Turkey.gif

سردترین دماهای بوقوع پیوسته در بازه زمانی 17 تا 23 نوامبر:

weekly_mintemp_Turkey.gif

اینهم مجموع بارش در بازه زمانی 17 تا 23 نوامبر:

weekly_rain_Turkey.gif

امییر کوروش جان

به دوست تون در انجمن ایران فورکا که از هواشناسی کرمانشاه هستند سلام منو برسونید و بگید دقتها رو بالا ببرنند که من اینجا مشغول رصد و مانیتورینگ صحت پیش بینی هاشون هستم:خنده1:

DR WHO

کاربر ويژه
دمای ناحیه نینو 3.4 در آپدیت امروز صبح: 0.178

وضعیت فعلی : 0.153 :گل:

اميرمحسن جان فكر نميكنم تغيير وضعيت نوسانات پيوند از دور تاثيرش انقدر سريع باشه :سوت: اشاره دارم به كم و زياد شدن عمق ناوه در اثر كم و زياد شدن دماى NINO 3'4 !!!

هادی...

New member
1.5 ساعته که بارش زیبای باران درشاهین دژشروع شده وهمچنان ادامه داره

عادت دارم که توشبای بارونی بیشترمواقع بادوست دخترم میریم وباماشین میگردیم،جالبه که بعضی خیابونا دچارآبگرفتگی شده بودن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
1.5 ساعته که بارش زیبای باران درشاهین دژشروع شده وهمچنان ادامه داره

عادت دارم که توشبای بارونی بیشترمواقع بادوست دخترم میریم وباماشین میگردیم،جالبه که بعضی خیابونا دچارآبگرفتگی شده بودن

سلام

خوش بگذره جوون:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا