يكم منشوريه ولي عادت خيلي خوبيه موسيقي يادت نره
A aliwinter Banned 2013 , November 29 #77,043 نيما گفت: يكم منشوريه ولي عادت خيلي خوبيه موسيقي يادت نره کلیک کنید تا باز شود... امیر کورش هم میگفت تو هوای برفی ازاین قدم زدن ها میچسبه:خنده1:
نيما گفت: يكم منشوريه ولي عادت خيلي خوبيه موسيقي يادت نره کلیک کنید تا باز شود... امیر کورش هم میگفت تو هوای برفی ازاین قدم زدن ها میچسبه:خنده1:
ه هادی... New member 2013 , November 29 #77,044 نيما گفت: يكم منشوريه ولي عادت خيلي خوبيه موسيقي يادت نره کلیک کنید تا باز شود... شمارو نمیدونم اما من که توی این هوای بارونی بیشتر باصدای مهستی حال میکنم.آروم و بااحساس
نيما گفت: يكم منشوريه ولي عادت خيلي خوبيه موسيقي يادت نره کلیک کنید تا باز شود... شمارو نمیدونم اما من که توی این هوای بارونی بیشتر باصدای مهستی حال میکنم.آروم و بااحساس
ه هادی... New member 2013 , November 29 #77,045 ایستگاههایی که هم اکنون شاهدبارش باران هستن: مراغه مهاباد خرم دره پیرانشهر خلخال روانسر تکاب بانه شاهین دژ زرینه سردشت سقز ماکو مریوان
ایستگاههایی که هم اکنون شاهدبارش باران هستن: مراغه مهاباد خرم دره پیرانشهر خلخال روانسر تکاب بانه شاهین دژ زرینه سردشت سقز ماکو مریوان
م محمد بجنورد کاربر ويژه 2013 , November 29 #77,047 درود بر دوستان عزیز اووووووو منجمد میشیم ما!!!!!نگرانی من فقط و فقط در مورد بارشه..اگه بارش تقویت بشه برف خوبی خواهد اومد آبدیت جدید جی اف اس{مدل عددی} گرگان: بجنورد:
درود بر دوستان عزیز اووووووو منجمد میشیم ما!!!!!نگرانی من فقط و فقط در مورد بارشه..اگه بارش تقویت بشه برف خوبی خواهد اومد آبدیت جدید جی اف اس{مدل عددی} گرگان: بجنورد:
A ali.doosti کاربر ويژه 2013 , November 29 #77,048 rainrain گفت: شمال خوزستان کی بارش داره دوستان؟ کلیک کنید تا باز شود... هیچ وقت!
H heaven1 مدیر بخش هواشناسی 2013 , November 29 #77,050 مدل عددی جی اف اس واسه مشهد و پیش بینی دمای 9-
A ali.doosti کاربر ويژه 2013 , November 29 #77,051 rainrain گفت: جدی؟خیلی شاکی هستی داش علی. کلیک کنید تا باز شود... بله متأسفانه یه پرفشار چنبره زده رو دریای سرخ این وقت سال اصلا نمیره! یه غول می خواد جابه جاش کنه تازه بعدش میره رو خلیج فارس! فعلا اوضاع خاکستریس متأسفانه علیرضا جان... :ناراحت:
rainrain گفت: جدی؟خیلی شاکی هستی داش علی. کلیک کنید تا باز شود... بله متأسفانه یه پرفشار چنبره زده رو دریای سرخ این وقت سال اصلا نمیره! یه غول می خواد جابه جاش کنه تازه بعدش میره رو خلیج فارس! فعلا اوضاع خاکستریس متأسفانه علیرضا جان... :ناراحت:
H heaven1 مدیر بخش هواشناسی 2013 , November 29 #77,053 Amir Mohsen گفت: کلیک کنید تا باز شود... WOW دمای منفی 10:تعجب2::شاد2::تعجب2::سوت:
م محمد بجنورد کاربر ويژه 2013 , November 29 #77,055 درود بر استاد عزیزم امیرمحسن جان امیدوارم آدینه خوبی رو گذرونده باشید..قربان نمیخواید وبلاگ رو آبدیت کنید؟؟مطمئنم خیلی ها الان منتظر آبدیت وبلاگتونن..:گل::احترام:
درود بر استاد عزیزم امیرمحسن جان امیدوارم آدینه خوبی رو گذرونده باشید..قربان نمیخواید وبلاگ رو آبدیت کنید؟؟مطمئنم خیلی ها الان منتظر آبدیت وبلاگتونن..:گل::احترام:
ه هادی... New member 2013 , November 29 #77,057 شاهین دژ ساعت: 21 آسمان: بارانی دما: 8 رطوبت: 77% فشار: 1013هکتوپاسکال دیدافقی: 4کیلومتر سرعت باد: 2متربرثانیه جهت باد: جنوبی حداقل دمای دیشب: 3.4 حداکثردمای دیروز: 12.8 بارندگی 24ساعته گذشته: 4 میلیمتر
شاهین دژ ساعت: 21 آسمان: بارانی دما: 8 رطوبت: 77% فشار: 1013هکتوپاسکال دیدافقی: 4کیلومتر سرعت باد: 2متربرثانیه جهت باد: جنوبی حداقل دمای دیشب: 3.4 حداکثردمای دیروز: 12.8 بارندگی 24ساعته گذشته: 4 میلیمتر
م محمد بجنورد کاربر ويژه 2013 , November 29 #77,058 Amir Mohsen گفت: کلیک کنید تا باز شود... واسه یکشنبه هم برف زده!!!:شاد::شاد2:،درسته خیلی خفیف و کم هست ولی باز هم لنگ در بیابان بی آب و علف و خشک بجنورد نعمتیه!!!:خنده1:
Amir Mohsen گفت: کلیک کنید تا باز شود... واسه یکشنبه هم برف زده!!!:شاد::شاد2:،درسته خیلی خفیف و کم هست ولی باز هم لنگ در بیابان بی آب و علف و خشک بجنورد نعمتیه!!!:خنده1:
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2013 , November 29 #77,059 از این لینک میشه سایر شهر ها رو هم چک کنید: http://en.allmetsat.com/weather-forecast/iran.php
R rainrain New member 2013 , November 29 #77,060 تو فکر نباش داش علی ظاهرا اواخر هفته بعد ورق برمیگرده.