• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
فریزینگ لول در 4 شنبه حتی به 500 هم میرسه
پس بعید نیست حتی شرق گلستان و مناطقی مثل مراوه تپه هم برف داشته باشن

Iran.prec.96.cc23.jpg

سیبری

کاربر ويژه
اکوویدر هم اوج بارش برف رو برای مناطقی در شرق مشهد و فریمان در نظر گرفته
مثلا برای شریف آباد و امام تقی 20 تا 25 سانت زده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تقدیم به بهروز عزیز

وضعیت فعلی رطوبت در تراز 700

pj6sjmuah437d9eeifiw.jpg

فریم بعدیش هنوز آپدیت نشده بهروز جان

سیبری

کاربر ويژه
البته برای خود فریمان 3 تا 6 سانت زده که نشون میده اوج بارش رو برای همون شرق مشهد در نظر گرفته

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
تو این تاپیک احساس کوچیکی میکنم!!!!!:34:
من فعلا برم داداشای گل:گل:
شبتون خوش:گل:
895721_LaieA_054[1].gif

hasan1

کاربر ويژه
سلام بردوستان عزیز

به به ....ببین کی اومده..داش حسن گل از قم...خیلی مخلصیم حسن جان،دلتنگت بودم..رفتیو دیگه یه خبر از ما نگرفتی...خیلی خوش حالم ک مجددا در بین ما حضور داری و نماینده ای از استان قم هم خواهیم داشت{بعد از رفتن محمد عزیز}

درود بر محمد عزیز از بجنورد

من هم خیلی دلم واست تنگ شده بود از بس که دوست داشتنی هستی. راستش به غیر از شرمندگی چیزی ندارم بگم..یکم گرفتاری و درس داشتم.

من هم خیلی خوشحالم که دوباره تو این انجمن فعالیت می کنم و امیدوارم که همونطور که چیزای زیادی ازتون یاد گرفتم بازم بر اطلاعاتم افزوده بشه و البته برای انجمن مفید باشم.

سلام حسن جان
ما هیچ وقت شما و دوستان عزیزمون رو فراموش نکرده و نخواهــــــــــــــــــــیم کرد:گل:

سلام محمد رضای عزیز

از آقایی شماست.

من هم شما رو تو این مدت فراموش نکرده بودم و کم و بیش به سایت سر میزدم و مطالب زیادی ازتون یاد گرفتم. :گل:

فقط یه سوالی ازتون در مورد دماسنجی که تهیه کردید دارم و اون هم اینه که چطوری باید دمای ماکزیمم و مینیممش رو خوند؟ :خجالت2:

hasan1

کاربر ويژه
آخرین آپدیت دمای آب در ناحیه Nino 3.4

ypyraha7.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

امیر محسن جان یه سوالی داشتم ازتون:

من قبلا ازتون شنیدم که گفتید اگه به سمت لانینا بریم سیستم های شمالی تقویت میشند. یعنی توی این وضعیت بارش آخر هفته و اوایل هفته آینده تقویت میشند؟

hasan1

کاربر ويژه
اینجا شاهد وزش باد شدید هستیم که به نظر به خوبی داره تغییر توده هوا رو نشون میده.

اما یه همچین بادی توی این موقع از سال من یادم نمیاد و اگر هم بوده نادر بوده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان یه سوالی داشتم ازتون:

من قبلا ازتون شنیدم که گفتید اگه به سمت لانینا بریم سیستم های شمالی تقویت میشند. یعنی توی این وضعیت بارش آخر هفته و اوایل هفته آینده تقویت میشند؟

خواهش میکنم حسن جان

عرض کنم خدمت تون که در فاز منفی انسو که برابر با لانینا میشه هوای سرد در ماه دسامبر به عرضهای جنوبی تر یعنی کشور ما کشیده میشه!

در فاز مثبت انسو یا النینو آنومالی کاهش دما بر روی دریای سرخ رخ میده و این دریا نقش مهمی در رطوبت رسانی به کشور ایفا میکنه ولی از لحاظ دمایی ما شاهد افزایش نسبی دما در سطح کشور هستیم.

این گرما به معنای اون گرمایی که ما همیشه فکرش رو میکنیم نیست.

اصولا ما دسامبر پر بارش ولی نسبتا معتدل میکنه.

این چیزی هست که نقشه ها میگن.

در ارتباط با این موضوع که شما همینک بهش اشاره کردید ، این روندی هست که من چند وقتی هست که در حال رصدش هست و با افزایش نرخ نوسان انسو به سمت النینو اون کم فشار زیر قطبی در اکثر اپدیتها تضعیف شده و هوای سرد نفوذ کمتری میکنه ولی در زمان سیر نزولی انسو به سمت لانینا کم فشار زیر قطبی تا حدود بیشتری تقویت شده و هوای سرد با شدت بیشتری نفوذ کرده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا