• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
غیر قابله باور !!!!!!!!!!!!!!!

ولی احتمال تحقق نقشه بالا خیلی زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!

بازهم یک کم فشار سرد قطبی از ناحیه عرضهای بالای جغرافیایی در راه کشور ماست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hasan1

کاربر ويژه

خواهش میکنم حسن جان

عرض کنم خدمت تون که در فاز منفی انسو که برابر با لانینا میشه هوای سرد در ماه دسامبر به عرضهای جنوبی تر یعنی کشور ما کشیده میشه!

در فاز مثبت انسو یا النینو آنومالی کاهش دما بر روی دریای سرخ رخ میده و این دریا نقش مهمی در رطوبت رسانی به کشور ایفا میکنه ولی از لحاظ دمایی ما شاهد افزایش نسبی دما در سطح کشور هستیم.

این گرما به معنای اون گرمایی که ما همیشه فکرش رو میکنیم نیست.

اصولا ما دسامبر پر بارش ولی نسبتا معتدل میکنه.

این چیزی هست که نقشه ها میگن.

در ارتباط با این موضوع که شما همینک بهش اشاره کردید ، این روندی هست که من چند وقتی هست که در حال رصدش هست و
با افزایش نرخ نوسان انسو به سمت النینو اون کم فشار زیر قطبی در اکثر اپدیتها تضعیف شده و هوای سرد نفوذ کمتری میکنه ولی در زمان سیر نزولی انسو به سمت لانینا کم فشار زیر قطبی تا حدود بیشتری تقویت شده و هوای سرد با شدت بیشتری نفوذ کرده!

تشکر بسیار امیر محسن جان :گل:

در مورد مطلب آخرتون من بعد از اون صحبتی که از شما شنیدم من هم با تغییرات دمای انسو پیش بینی های دمای قم رو رصد کردم و فهمیدم این صحبت شما حداقل برای شهر خودم کاملا منطقی به نظر میرسه وقتی دمای انسو روند صعودی به خودش میگرفت پیش بینی دماهای بیشتری رو نشون میداد در حالی که با معکوس شدن روند دمایی انسو دماهای پایین تری پیش بینی می شه.

انشاالله هر اتفاقی میفته باعث بشه بارش های این سامانه های پیش رو تقویت بشند و مناطق بیشتری رو تحت پوشش قرار بدند.

آخرین ویرایش:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
به عکس نیروی دریایی، GFS بر خلاف آبدیت ظهرش حدود 9 میلیمتر برف برای مشهد در نظر گرفته به همراه سرمای استخوان سوز:

0tmfm1jxj7mbtj5k1eqe.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
زیادخوش بین نباشیم فعلا خبری نیست انیمه اول دی خیلی اوضاع بد هست فعلا:گل:

ببین پسرم

اگه با دید بازتری به نقشه ها نگاه کنی دلیلی نداره که بدبین باشی.

اتفاقا من خیلی خوشبینم چون این روندی هست که از 144 ساعت آینده شروع میشه و از اون پیش بینی هایی نیست که یک دفعه تو نقشه ها بیاد.

این نقشه ارتفاع ژئو پتانسیل در تراز 500 میلی بار برای 192 ساعت آینده ، گویای واقعیت پیشرو هست.

احتمال وقوعش بنظر من بیش از 60 درصد هست

qpe41e5gllrs68wh0qws.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
یه نیم ساعتی رفتم بیرون،اولش ک هوا آروم بود و حتی باد هم نداشتیم..الان ک پنجره ی رو باز کردم بادسرد و بسیار شدیدی داره میوزه..:گل::شاد2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
به به!!عجب باد خنکی{بهتره بگیم سردی!!!} میوزه..عجب بوی نم و رطوبتی فضا رو پر کرده..به به!!!:شاد2:،جاتون واقعا خالیه دوستان...طی تماسی هم ک با گرگان داشتم؛بارش شدید باران نیم ساعتی هست ک در گرگان شروع شده..:شاد2:

من برم تا 10:30 تاریخ بخونم ک امروز اصلا درس نخوندمو فردا هم امتحانش رو دارم..برمیگردم...فعلا..:گل:

pokerface

متخصص هواشناسی
علی‌ دوستی‌ اینم از محاسن ازدواج!

رئیس کمیسیون فرهنگی با اعلام احتمال کاهش ۳ ماه از خدمت سربازان متاهل ضمن اشاره به مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد از استعلام نظر مقام معظم رهبری پیرامون این موضوع خبر داد.

احمد سالک در گفت‌وگو با تسنیم، در واکنش به خبر احتمال کاهش مدت زمان خدمت سربازی برای سربازان متاهل در قالب طرح پیشنهادی جامع جمعیت و تعالی خانواده از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این موضوع یک پیشنهاد از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است که در صورت تصویب و اجرایی شدن آن خدمت سربازان متاهل به مدت 3 ماه کسر می‌شود.

وی با اعلام مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد افزود: این پیشنهاد در حضور برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح در کمیسیون فرهنگی مطرح شد که آقایان معتقد بودند اجرایی شدن این موضوع به جذب نیرو و برخی موارد دیگر ضربه می‌زند.

رئیس کمیسیون فرهنگی ادامه داد: لذا با توجه به نظر مسئولان ستادکل نیروهای مسلح قرار بر آن شد که پیرامون این مساله از مقام معظم رهبری استعلامی صورت گیرد.

سالک با تاکید بر آنکه تا امروز هنوز هیچ استعلامی از مقام معظم رهبری پیرامون این مساله صورت نگرفته است، گفت: نظر مقام معظم رهبری برای ما حجت است و به محض روشن شدن پاسخ مقام معظم رهبری، اطلاع رسانی پیرامون آن انجام می‌شود.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان

[h=4]MASHHAD Forecast
The report was made 31 minutes ago, at 17:12 UTC
Forecast valid from 30 at 18 UTC to 01 at 24 UTC
Wind 07 m/s from south/southeast
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 1067 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219m
Broken clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 01 at 00 UTC to 01 at 15 UTC
Wind 08 m/s from west/southwestwith gusts up to 12 m/s
Visibility 2000 m
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067m
Broken clouds at a height of 2743 m
rain
Temporary
from 01 at 18 UTC to 01 at 24 UTC
Wind 05 m/s from east/southeast
Visibility 4000 m
mist

هادی...

New member
در24ساعته گذشته،صفاشهر باحداقل دمای 1.2- درجه سردترین ومیناب باحداکثردمای 32.4 درجه گرم ترین شهرکشوربوده است.
بیشترین بارش کشورهم مربوط به سردشت وبه میزان 34میلیمتربوده است.

rahsazan

کاربر ويژه
درود بر محمد عزیز از بجنورد

من هم خیلی دلم واست تنگ شده بود از بس که دوست داشتنی هستی. راستش به غیر از شرمندگی چیزی ندارم بگم..یکم گرفتاری و درس داشتم.

من هم خیلی خوشحالم که دوباره تو این انجمن فعالیت می کنم و امیدوارم که همونطور که چیزای زیادی ازتون یاد گرفتم بازم بر اطلاعاتم افزوده بشه و البته برای انجمن مفید باشم.

سلام محمد رضای عزیز

از آقایی شماست.

من هم شما رو تو این مدت فراموش نکرده بودم و کم و بیش به سایت سر میزدم و مطالب زیادی ازتون یاد گرفتم. :گل:

فقط یه سوالی ازتون در مورد دماسنجی که تهیه کردید دارم و اون هم اینه که چطوری باید دمای ماکزیمم و مینیممش رو خوند؟ :خجالت2:

مخلصم حسن جان
برای خوندن دمای کمینه و بیشینه از این دماسنج اول باید با نگه داشتن دکمه ای که با فلش سبز مشخص کردم شاخصهای آبی رنگ رو به سطح جیوه برسونیم
رنگ سیاه نشوندهنده دمای بالای صفر و رنگ قرمز نشوندهنده دمای زیر صفر هست
با رسیدن دما به بیشینه که در اینجا 28+ بوده شاخص در سمت راست(max) روی بیشینه ثابت میشه (فلش قرمز) و با رسیدن دما به کمینه در سمت چپ (min)شاخص روی کمینه که در اینجا 7+ بوده ثابت میشه(فلش آبی)
هر چقدر دمای بیشینه بیشتر باشه شاخص در سمت راست بالاتر قرار میگیره و هرچقدر دما کمتر باشه شاخص در سمت چپ بالاتر قرار میگیره

IMG_1940.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های جی اف اس کاملا یک ریزش هوای سرد قطبی دیگه رو با دشت بیشتر در بازه زمانی 8 دسامبر به بعد نشون میدن:

9jj3b98skkwkczf6lon4.jpg

3zqvi65glr7mqxafmmz.jpg

البته نقشه های نیروی دریایی هم همین مسئله رو ولی با شدت کمتر برای بازه زمانی مذکور نشون میدن:

sg8s0pp69zuc1nb3stk4.jpg

هادی...

New member
بیشترین بارش های 24ساعته گذشته کشور:

سردشت: 34

مریوان: 24.1

زرینه: 22.5

بانه: 21.8

هزارکانیان: 20.7

ماسوله: 16.3

پاوه: 16

سقز: 14.5

خلخال: 13.4

شاهین دژ: 10.7

پیرانشهر: 10

هادی...

New member
شاهین دژ

ساعت: 21:30

آسمان: نیمه ابری

دما: 8

رطوبت: 64%

دیدافقی: نامحدود

سرعت باد: 5متربرثانیه

جهت باد: غربی

حداقل دمای دیشب: 4

حداکثردمای دیروز: 10

بارش 24ساعته گذشته: 10.7 میلیمتر

hasan1

کاربر ويژه
مخلصم حسن جان
برای خوندن دمای کمینه و بیشینه از این دماسنج اول باید با نگه داشتن دکمه ای که با فلش سبز مشخص کردم شاخصهای آبی رنگ رو به سطح جیوه برسونیم
رنگ سیاه نشوندهنده دمای بالای صفر و رنگ قرمز نشوندهنده دمای زیر صفر هست
با رسیدن دما به بیشینه که در اینجا 28+ بوده شاخص در سمت راست(max) روی بیشینه ثابت میشه (فلش قرمز) و با رسیدن دما به کمینه در سمت چپ (min)شاخص روی کمینه که در اینجا 7+ بوده ثابت میشه(فلش آبی)
هر چقدر دمای بیشینه بیشتر باشه شاخص در سمت راست بالاتر قرار میگیره و هرچقدر دما کمتر باشه شاخص در سمت چپ بالاتر قرار میگیره

مشاهده پیوست 47305

بسیار ممنون محمدرضا جان از توضیحت

دماسنج خیلی جالبیه! اگر اشتباه نکرده باشم دماسنج U شکله یعنی جیوه ها به هم مرتبطه. فکر کنم قیمت بالایی هم داشته باشه درسته؟

rahsazan

کاربر ويژه
بسیار ممنون محمدرضا جان از توضیحت

دماسنج خیلی جالبیه! اگر اشتباه نکرده باشم دماسنج U شکله یعنی جیوه ها به هم مرتبطه. فکر کنم قیمت بالایی هم داشته باشه درسته؟
خواهش میکنم حسن جان
بله دماسنج U هست و جیوه در دو لوله به هم مرتبط
قیمتش 25000 تومان هست

ali.doosti

کاربر ويژه
علی‌ دوستی‌ اینم از محاسن ازدواج!

رئیس کمیسیون فرهنگی با اعلام احتمال کاهش ۳ ماه از خدمت سربازان متاهل ضمن اشاره به مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد از استعلام نظر مقام معظم رهبری پیرامون این موضوع خبر داد.

احمد سالک در گفت‌وگو با تسنیم، در واکنش به خبر احتمال کاهش مدت زمان خدمت سربازی برای سربازان متاهل در قالب طرح پیشنهادی جامع جمعیت و تعالی خانواده از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این موضوع یک پیشنهاد از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است که در صورت تصویب و اجرایی شدن آن خدمت سربازان متاهل به مدت 3 ماه کسر می‌شود.

وی با اعلام مخالفت ضمنی برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح با این پیشنهاد افزود: این پیشنهاد در حضور برخی از مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح در کمیسیون فرهنگی مطرح شد که آقایان معتقد بودند اجرایی شدن این موضوع به جذب نیرو و برخی موارد دیگر ضربه می‌زند.

رئیس کمیسیون فرهنگی ادامه داد: لذا با توجه به نظر مسئولان ستادکل نیروهای مسلح قرار بر آن شد که پیرامون این مساله از مقام معظم رهبری استعلامی صورت گیرد.

سالک با تاکید بر آنکه تا امروز هنوز هیچ استعلامی از مقام معظم رهبری پیرامون این مساله صورت نگرفته است، گفت: نظر مقام معظم رهبری برای ما حجت است و به محض روشن شدن پاسخ مقام معظم رهبری، اطلاع رسانی پیرامون آن انجام می‌شود.
ای بابا بهروز جان تا استعلام بیاد بره مجلس کم شه چیزی به ما نمیماسه! ریسکش بالاس من الآن متأهل شم! ممکنه قانونش به من نرسه ضرر کنم :خنده2:

آخرین ویرایش:

mahmood600

کاربر ويژه
وزش تندباد در مناطق ییلاقی بخش رانکوه املش خساراتی به بار آورد[h=3]رشت - ایرنا - بخشدار رانکوه شهرستان املش در شرق گیلان گفت: بر اثر وزش تندباد عصر امروز (شنبه) برخی از منازل مناطق ییلاقی این بخش دچار خسارات شد.ˈسیدمهدی باش بتنˈ عصر شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: وزش باد شدید که از ظهر امروز در اکثر روستاهای ییلاقی این بخش آغاز شده بود، موجب خسارت به برخی از واحدهای مسکونی روستاهای این بخش شد.

وی افزود: شدت این باد در روستای بویه املش به حدی بود که باعث خسارت30درصدی سربندی حداقل پنج واحد مسکونی شد.

باش بتن ادامه داد: وزش بادشدید در روستاهای موسی کلایه، لرود، بویه، مربو و ملکوت بخش رانکوه املش شدیدتر از روستاهای دیگر این بخش بوده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا