• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
یعنی این ناوه 10 دسامبر با این عمقش و هوای سرد همراش تو حلقم:خجالت2::شاد2::شاد2::شاد2:

of5agq03pc48yqwy8rn7.jpg

اینو بسیار خوب امدین خخخخخخخخخ:خنده2:

mahmood600

کاربر ويژه
==================================================
ICAO : OINN
Station Name : Noshahr
Temperature : 13.0°C
Weather : Heavy Rain
Wind : WNW (300 degrees) at 11 km/h
Time : 30 / 23:30
Pressure : 1028.1 mb
Visibility : 5000m
RH : 94%
Sky Condition : Scattered clouds at 460m, Scattered Cumulonimbus clouds at 610m, Broken clouds at 820m
Elevation : -19m
Country : Iran (Islamic Republic Of)
Dew Point : 12.0°C
Remarks :
Heat Index : N/A
Wind Chill : N/A
ICAO : OING
Station Name : Gorgan
Temperature : 12.0°C
Weather : Heavy Rain, Mist
Wind : NNW (330 degrees) at 26 km/h
Time : 30 / 23:30
Pressure : 1028.1 mb
Visibility : 1800m
RH : 100%
Sky Condition : Broken clouds at 240m, Few Cumulonimbus clouds at 300m, Overcast at 1500m
Elevation : 160m
Country : Iran (Islamic Republic Of)
Dew Point : 12.0°C
Remarks :
Heat Index : N/A
Wind Chill : N/A

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برای تمام افرادی که ناخونده یا خونده هر پستی رو لایک میکنند از صمیم قلب متاسفم و البته خدا باید واقعا نویسنده اون پست رو شفا بده چون واقعا بیماره و نیازمند درمان عاجل!!!!!

7l7wn1u84qug87dipjlm.jpg

نيما

New member
:خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::iranjoman::iranjoman:

خدایا این لحظات شاد و خوش را از ما مگیر..الهی آمین..:گل::شاد2::شاد2:

هوا بو ماهی میده:خنده2:،باد سرد هم ک فعلا حرف اول و آخر رو میزنه..البته گه گاهی قطرات ریزی به صورتم میخوره..:شاد2:
سلام محمدجان اميدوارم اولين عكس هاي كه صبح اپ ميشه ازبجنوردو قوچان باشه اونم برفي

محمد بجنورد

کاربر ويژه
برای تمام افرادی که ناخونده یا خونده هر پستی رو لایک میکنند از صمیم قلب متاسفم و البته خدا باید واقعا نویسنده اون پست رو شفا بده چون واقعا بیماره و نیازمند درمان عاجل!!!!!

7l7wn1u84qug87dipjlm.jpg

اوه!!!ماشاالله سرعت عمل استاد..:خنده2:،بنظر من حرف اون کاربر به شخص خاصی برنمیگشت و منظورش حداقل شما نبودید..:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اوه!!!ماشاالله سرعت عمل استاد..:خنده2:،بنظر من حرف اون کاربر به شخص خاصی برنمیگشت و منظورش حداقل شما نبودید..:گل:

محمد جان ما اینجا مشغول کار خودمون هستین و به اونجا هیچ کاری نداریم و از مشکلات پیش اومده اونجا هم اصلا و ابدا ابراز خوشحالی نکرده و نمی کنیم!

خوشحالی ما از سامانه های بارشزا و فعال پیشروست فقط همین

محمد بجنورد

کاربر ويژه

محمد جان ما اینجا مشغول کار خودمون هستین و به اونجا هیچ کاری نداریم و از مشکلات پیش اومده اونجا هم اصلا و ابدا ابراز خوشحالی نکرده و نمی کنیم!

خوشحالی ما از سامانه های بارشزا و فعال پیشروست فقط همین

واسه همین میگم منظورش ما و شما نبودیم استاد..:گل::احترام:،وللش بحث کردن سر این موضوعات واقعا بی نتیجه و بی فایده ست..بقول شما باید بچسبیم به سامانه و بارش ها...در ضمن اگه بدونم ک حرف عباس به من یا شما یا دوستان این فروم برمیگرده خودم اولین کسی هستم ک باهاش برخورد میکنم..

mahmood600

کاربر ويژه
وضع فعلی ارزروم سردترین شهر خاورمیانه که در ترکیه قرار داره
Erzurum

Current conditio
ns

meteogram.php

-17 °C
w270.gif
1 m/s

Clear
Feels Like: -17°
Barometer: 1029.0 hPa
Dewpoint: -18°
Humidity: 91%
Visibility: 10 km

Sun rise: 06:15
Sun set: 15:50

As of 30/11 22:05
Observed at Erzurum

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم یک تصویری از چشم انداز آنومالی تراز 500 میلی بار و از سامانه هفته بعد در روز 8 دسامبر:

he9kl6a0tb95qzn8h5zs.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وای درختا دارن میشکنن..عجب سوزی داره هوا...دمای حسی شک ندارم ک 2-3 است..

محمد جان من که عرض کرده بودم خدمت تون:

[FONT=Vazir,times,serif]موج شماره (1) آذر 1392

[FONT=Vazir,times,serif]
[FONT=Vazir,times,serif]​
[FONT=Vazir,times,serif]
[FONT=Vazir,times,serif]از اواخر وقت روز شنبه 9 آذر 1392 با گذر امواج ناپایدار فرعی حاصل از یک تراف( ناوه عرضهای بالای جغرافیایی) و نفوذ یک سامانه پر فشار شمالی از سمت سواحل دریای کاسپین و کسب انرژی رطوبتی لازم ، ابرهای باران زا از سمت استان گلستان و بهمراه وزش باد نسبتا شدید وارد استانهای خراسان شمالی و سپس نواحی شمالی خراسان رضوی و شهر مشهد خواهند گردید.
[FONT=Vazir,times,serif]
[FONT=Vazir,times,serif]در اولین ساعات روز یکشنبه بدلیل تغییر توده هوا و شمالی شدن سوی جریانات ضمن افزایش سرعت باد در غالب نقاط استانهای خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و شهر مشهد، بارش مطلوب باران ، بهمراه کاهش محسوس دما رخ خواهد داد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا