• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
exs20b72hrzaao5b3jt.jpg

سیبری

کاربر ويژه
سلام محسن جان

خوش اومدی و بوی سرما و زمستون رو با خودت آوردی.

دوستان از کلات نادر تغییر سریع جبهه هوا و وزش باد شدید رو لحظاتی پیش گزارش کردند!

درود بر استاد امیر محسن عزیز

خدا رو شکر که بالاخره زمستون ایرانی از نیمه آذر ماه شروع میشه
امیدوارم ننه سرما پس از این همه ناز و عشوه بالاخره آخر هفته یه حال اساسی به تمام فرزندان ایران بده

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد یعنی سه شنبه شب تا صبح عمرا بتونی بخوابی در بجنورد
تا ثبح کله سحر بیداری بخدا
2013113012H084_CS00_SFC.jpg

:شاد2::شاد2::شاد2:

وای محمود جان نوکرتم به مولا..خدایا شکرت..در بی بارشی هم شکر؛در بارش و سرما هم شکرت..:شاد2::گل:

الانم هوا قرمز شده و باد شدید و فوق العاده سوزناک و سردی میوزه..احتمال اینکه فردا صبح برف ببینم با این هوایی ک من الان دارم میبینم هست آ!!!!هوایه دیگه!!!قاعده و قانون خاصی نداره...

حاجی هوای سرد و رطوبت مست کننده ی خزری نرسید به قوچان قهرمان؟؟

hasan1

کاربر ويژه
محمد یعنی سه شنبه شب تا صبح عمرا بتونی بخوابی در بجنورد
تا ثبح کله سحر بیداری بخدا
2013113012H084_CS00_SFC.jpg

یادمه زمستونا که برف میومد یا میخواست برف بیاد من تا خود صبح خوابم نمیبرد. انقدر از پشت پنجره به آسمون نگاه میکردم که چشام سیاهی میرفت! :خنده2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
وزش باد خیلی شدید شده..باید کم کم گرمایش از کف رو روشن کردم!!!

دوستان خیلی به بارش برف در فردا صبح امیدوارم{با توجه به هوایی ک الان هست..}

سیبری

کاربر ويژه
:شاد2::شاد2::شاد2:

وای محمود جان نوکرتم به مولا..خدایا شکرت..در بی بارشی هم شکر؛در بارش و سرما هم شکرت..:شاد2::گل:

الانم هوا قرمز شده و باد شدید و فوق العاده سوزناک و سردی میوزه..احتمال اینکه فردا صبح برف ببینم با این هوایی ک من الان دارم میبینم هست آ!!!!هوایه دیگه!!!قاعده و قانون خاصی نداره...

حاجی هوای سرد و رطوبت مست کننده ی خزری نرسید به قوچان قهرمان؟؟

نه داداشی
فعلا شخمشم نرسیده

محمد بجنورد

کاربر ويژه
نه داداشی
فعلا شخمشم نرسیده

بزودی میرسه داداشی..واستا..بجنورد هم یکدفعه ای هوا قرمز شد و سوز برف وزیدن گرفت..از علی آباد کتول همین الان خبر رسیده ک بارش شدید دقایقی این شهر رو فرا گرفته..گرگان هم ک جای هیچ صحبتی نیست..فکرکنم heavy rain داشته باشه الان

سیبری

کاربر ويژه
بزودی میرسه داداشی..واستا..بجنورد هم یکدفعه ای هوا قرمز شد و سوز برف وزیدن گرفت..از علی آباد کتول همین الان خبر رسیده ک بارش شدید دقایقی این شهر رو فرا گرفته..گرگان هم ک جای هیچ صحبتی نیست..فکرکنم heavy rain داشته باشه الان

درسته الان کاملا آرومه و بدون حتی یه نسیم
دقیقا شرایط داره آماده میشه برای شروع باد مرطوب خزری
به محض اینکه شروع شد گزارش میدم

aliwinter

Banned
این موج همون موج اصل نسب دار هست که استاد اصغری میگفت ,حالا راستی بچه کجا هست؟اروپا یا قطب:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]MASHHAD Current weather observation
The report was made 23 minutes ago, at 19:30 UTC
Wind 3 m/s from west
Temperature 11°C
Humidity 47%
Pressure 1017 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

mahmood600

کاربر ويژه
==================================================
ICAO : OING
Station Name : Gorgan
Temperature : 13.0°C
Weather : Heavy Rain with Thunderstorm, Mist
Wind : Calm
Time : 30 / 22:30
Pressure : 1026.1 mb
Visibility : 2000m
RH : 100%
Sky Condition : Scattered clouds at 300m, Scattered Cumulonimbus clouds at 460m, Overcast at 1500m
Elevation : 160m
Country : Iran (Islamic Republic Of)
Dew Point : 13.0°C
Remarks :
Heat Index : N/A
Wind Chill : N/A
==================================================

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یعنی این ناوه 10 دسامبر با این عمقش و هوای سرد همراش تو حلقم:خجالت2::شاد2::شاد2::شاد2:

of5agq03pc48yqwy8rn7.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان همین الان از گرگان واسم پیام اومد ک هوا داره ترسناک میشه در اونجا..بارون شدید..رعدوبرق های خفن و وزش باد شدید این شهر رو فرا گرفته..

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
یعنی این ناوه 10 دسامبر با این عمقش و هوای سرد همراش تو حلقم:خجالت2::شاد2::شاد2::شاد2:

of5agq03pc48yqwy8rn7.jpg
:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::iranjoman::iranjoman::iranjoman::iranjoman::iranjoman::100::100::100::100:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:خنده2::خنده2::خنده2::خنده2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::iranjoman::iranjoman:

خدایا این لحظات شاد و خوش را از ما مگیر..الهی آمین..:گل::شاد2::شاد2:

هوا بو ماهی میده:خنده2:،باد سرد هم ک فعلا حرف اول و آخر رو میزنه..البته گه گاهی قطرات ریزی به صورتم میخوره..:شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا