• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
تبریک.
میبینم که بچه های مشهد دیگه دارن رو شیوه های اندازه گیری مقدار برف و عمق برف کار می کنن. :سوت:
سلام دکتر
مخلصیم
شما که وقتی برف میاد با متر ساختمانی ارتفاع برف میگیرین! ما باید روش دقیق به کار ببریم که یه سانت برفمون جابجا نشه واگرنه تحت تعقیب سایر دوستان مشهدی قرار میگیریم:سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا این ناوه 9 دسامبر بینظیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

l7zv2je1nb2tddb6p2b.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام دکتر
مخلصیم
شما که وقتی برف میاد با متر ساختمانی ارتفاع برف میگیرین! ما باید روش دقیق به کار ببریم که یه سانت برفمون جابجا نشه واگرنه تحت تعقیب سایر دوستان مشهدی قرار میگیریم:سوت:

خوب محمدرضا جان شما شرایط اندازه گیری را رعایت کن تا تحت تعقیب قرار نگیری!:خنده1:
آخه عزیز من چرا یک جایی مثل بخاری رو محل اندازه گیری ارتفاع برف قرار میدی:زبون:

aliwinter

Banned

خوب محمدرضا جان شما شرایط اندازه گیری را رعایت کن تا تحت تعقیب قرار نگیری!:خنده1:

هیچ کس به پای دکتر بهزاد نمرسه ......دکتر ارتفاع برف رشتو باچی اندازه میگیره؟!:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

اگه 500 کیلومتر به سمت شرق جا به جا بشه خیلی عالی میشه!:توافق:

خوب جاییه انصافا

بعد هم آسیاب به نوبت !!!! قرار نیست که همه ناوه های بیان رو مشهد ببارن- اول شمال غرب و استان های غرب و جنوب غرب بعد مرکز و تهران و اصفهان و در انتها اگه خدا خواست منطقه ما:گل:

rahsazan

کاربر ويژه

هادی جان کاش بخاری باشه، من اگر یه عکس از پلان موقعیت اندازه گیری برف بزارم، با پیگیری دوستان مشهدی بن خواهم شد!
البته من ناچارم چون اطراف درخت و ساختمون و تراس و ... هست و من هم مقدار برف روی زمین رو میگم:سوت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

خوب جاییه انصافا

بعد هم آسیاب به نوبت !!!! قرار نیست که همه ناوه های بیان رو مشهد ببارن- اول شمال غرب و استان های غرب و جنوب غرب بعد مرکز و تهران و اصفهان و در انتها اگه خدا خواست منطقه ما:گل:

خوب ما هم دل داریم دیگه دوست داریم همه برف ها اول اینجا شروع بشه بعد اونجا:خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام دکتر
مخلصیم

هیچ کس به پای دکتر بهزاد نمرسه ......دکتر ارتفاع برف رشتو باچی اندازه میگیره؟!:خنده1:

سلام خدمت جناب محمد رضا.

:خنده1:

با متر! :شاد:ما اصلا با خط کش کار نمی کنیم. :خجالت2:

Dr.ben

کاربر ويژه
رشت، گلســـــــــــــــــــــــــار، بهمن 1392:تعجب2:

images

اینم توشیــــــــــبا:
yuki3.jpg

:برنده:
رشت اگه برفش رو جفت و جور کنه دیگه ممکنه بره تا اون بالا بالاها. اما خیلی وقت ها هم توی دمای 1-2 درجه ساعت ها بارون میباره و برف نمیاد :28:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا