سلام دکترتبریک.
میبینم که بچه های مشهد دیگه دارن رو شیوه های اندازه گیری مقدار برف و عمق برف کار می کنن. :سوت:
سلام دکتر
مخلصیم
شما که وقتی برف میاد با متر ساختمانی ارتفاع برف میگیرین! ما باید روش دقیق به کار ببریم که یه سانت برفمون جابجا نشه واگرنه تحت تعقیب سایر دوستان مشهدی قرار میگیریم:سوت:
واقعا این ناوه 9 دسامبر بینظیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
خوب محمدرضا جان شما شرایط اندازه گیری را رعایت کن تا تحت تعقیب قرار نگیری!:خنده1:
آخه عزیز من چرا یک جایی مثل بخاری رو محل اندازه گیری ارتفاع برف قرار میدی:زبون:
اگه 500 کیلومتر به سمت شرق جا به جا بشه خیلی عالی میشه!:توافق:
هادی جان کاش بخاری باشه، من اگر یه عکس از پلان موقعیت اندازه گیری برف بزارم، با پیگیری دوستان مشهدی بن خواهم شد!
خوب محمدرضا جان شما شرایط اندازه گیری را رعایت کن تا تحت تعقیب قرار نگیری!:خنده1:
آخه عزیز من چرا یک جایی مثل بخاری رو محل اندازه گیری ارتفاع برف قرار میدی:زبون:
امیرمحسن جان دمای NINO 3.4 الان چنده؟
خوب جاییه انصافا
بعد هم آسیاب به نوبت !!!! قرار نیست که همه ناوه های بیان رو مشهد ببارن- اول شمال غرب و استان های غرب و جنوب غرب بعد مرکز و تهران و اصفهان و در انتها اگه خدا خواست منطقه ما:گل:
ظهر چند بود؟
متر لیزری، البته ممکنه بردش جواب نده:خنده1:
هیچ کس به پای دکتر بهزاد نمرسه ......دکتر ارتفاع برف رشتو باچی اندازه میگیره؟!:خنده1:
هنوز آپدیت نشده هادی جان
لینکش رو لطف میکنی
جوینده یابنده است هادی جان:خنده1:
سلام دکتر
مخلصیم
شما که وقتی برف میاد با متر ساختمانی ارتفاع برف میگیرین! ما باید روش دقیق به کار ببریم که یه سانت برفمون جابجا نشه واگرنه تحت تعقیب سایر دوستان مشهدی قرار میگیریم:سوت:
هیچ کس به پای دکتر بهزاد نمرسه ......دکتر ارتفاع برف رشتو باچی اندازه میگیره؟!:خنده1:
رشت، گلســـــــــــــــــــــــــار، بهمن 1392:تعجب2:سلام خدمت جناب محمد رضا.
:خنده1:
با متر! :شاد:ما اصلا با خط کش کار نمی کنیم. :خجالت2:
رشت، گلســـــــــــــــــــــــــار، بهمن 1392:تعجب2:
اینم توشیــــــــــبا: