• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد ( مرکزی):

http://www.yr.no/place/Iran/Razavi_Khorasan/Mashhad/long.html

مشهد( فرودگاه در شرق):

http://www.yr.no/place/Iran/Razavi_Khorasan/Forūdgāh-e_Mashhad/long.html

مشهد ( وکیل آباد- منتهی الیه جنوب غرب مشهد)::گل:

http://www.yr.no/place/Iran/Razavi_Khorasan/Vakīlābād~7082085/long.html

stw2chc77mkdoo1lzn01.jpg

t9z88gdxbfg2db1mb9v.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فکر کنم تو این یه مورد آبمون تو جوب نمی ره امیر جان آخه بارش ما زیاد می شه همش :خنده1:

علی جان

خواهش میکنم

ما از پر بارشی شما خوشحال و خرسند میشیم. ولی دعا کن که اگه قراره مثبت بشه واقعا النینو بشه که مطابق با مدلهایی که در دست دارم و وضعیت سایر شاخصها روزهای خوبی رقم خواهد خورد در کل کشور:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه

علی جان

خواهش میکنم

ما از پر بارشی شما خوشحال و خرسند میشیم. ولی دعا کن که اگه قراره مثبت بشه واقعا النینو بشه که مطابق با مدلهایی که در دست دارم و وضعیت سایر شاخصها روزهای خوبی رقم خواهد خورد در کل کشور:گل:

حس متقابله استاد عزیز منم شوخی کردم...فکر نکنم با توجه به روند قبلیش مثبت شدنش ادامه پیدا کنه یکی دو آپ دیگه باز نزولی می شه! امیدوارم هرچه هست برای همه خوب باشه:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان

بریم سر وقت mjo و اولین روز ماه دسامبر!!!!

ظاهرا از دیروز این شاخص در فاز 1 قرار گرفته !

بر اساس مدلهای هواشناسی mjo در فاز 1 و در ماه دسامبر یکی از بدترین فاز ها به حساب میره چون درحالت لانینا که کلا غیر فعال میشه در حال النینو منجر به تقویت پر فشار جنب حاره ای بر روی شبه قاره هند میشه و خوب کشور ما هم تحت تاثیر زبانه های حاصل از اون قرار میگیره ولی نوار شمالی از تسلط این زبانه ها رها هستند!

در حالت خنثی هم که همینک درش قرار داریم نقشه ها حکایت از تقویت مرکز پر فشار جنب حار ه ای بر روی دریای سرخ و عربستان و همگرا شدن این زبانه پس از در بر گرفتن کشور با پر فشار فلات تبت میشه !!!

در واقع یکی از بدترین فازهای mjo همین فاز شماره 1 هست!

GFSO_phase_full.gif

ولی نگران نباشید چون به سرعت این مولفه اتمسفری در فاز شماره 2 قرار میگیره که یکی از بهترین فاز هاست.

شک نکنید که اقلیم کشور ما تاثیری پذیری شدید و بی چون و چرایی از انسو و تغییرات فازهای mjo داره و هرکسی هم که استناد دیگه ای میکنه و تمام تقصیرات رو اعم از پر بارشی و یا کم بارشی به گردن پر فشار جنب حاره ای میاندازه و بعد هم NAO و AO بدونید که در خصوص اطلاعات و منابع در دسترسش باید یک تجدید نظر جدی انجام بده!!

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام دوستان و سلام گرم و ویژه من به استادم جناب امیر محسن عزیز.
امیر جان امشب اومدم که از اون مدلا بزارم برات.
مدل زیر بارش برف تا 120 ساعت اینده را نشون میده.
مناطق شمالی خراسان رضوی برف شدیدی داره.
توصیه می کنم یک سر به قوچان بزنی.
تبریک ینده را امیر جان بپذیر.

z7cm0ze0pn4jlnswhd43.png

سیبری

کاربر ويژه
سلام دوستان و سلام گرم و ویژه من به استادم جناب امیر محسن عزیز.
امیر جان امشب اومدم که از اون مدلا بزارم برات.
مدل زیر بارش برف تا 120 ساعت اینده را نشون میده.
مناطق شمالی خراسان رضوی برف شدیدی داره.
توصیه می کنم یک سر به قوچان بزنی.
تبریک ینده را امیر جان بپذیر.

z7cm0ze0pn4jlnswhd43.png

درود بر تو شهاب :گل:

سیبری

کاربر ويژه
خدایا ما به احترام سامانه چهارشنبه امضامون رو تو نجمن تغییر دادیم
ضایع نشیم اوستا کریم!:خنده1:

mahmood600

کاربر ويژه
امشب برای سواحل شرقی دریای سیاه که پربارش ترین منطقه ترکیه هست بارش شدید باران و بتدریج بارش برف پیش ببنی شده

Kar Yağışı
Beklendiği YerYapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'de bu gece saatlerinde başlayacak olan yağışların zamanla Giresun ve Trabzon'da kuvvetli (20-50mm), Rize ve Artvin'de çok kuvvetli ve şiddetli (51-100mm) olması bekleniyor.
Yağışların, kıyılarda yağmur, sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar, iç ve yüksek kesimlerde yoğun kar (20 cm üzeri) şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

2013120212H012_CS00_SFC.jpg

به عمق ناوه دقت کنید

2013120212H018_CS00_SFC.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا