نقشه های آنومالی تراز 500 + تراز 200 میلی بار رو هم بذارید شهاب جان از سایت کره جنوبی تا بهتر بشه در این خصوص اظهار نظر کرد. اصولا نفوذ پرفشار ها از سمت شمال غرب و شمال شرق باعث وقوع سرما در ایران میشه و خوب پر فشار اکه از سمت غرب دریا هم وارد بشه که که از همه بهتره
امیر محسن خان سرما برف مشهد که معروفه من تجربه داشتم استخوان سوزه
این اقای امیدوار ظاهرا همچین زیاد حال نمیکنه بگه شمال شرق و خراسان ها بارش برف دارند!!!!!
دقت کردید این موضوع رو؟
[سلام اين اقاي اصغري هم همين جوره حى المكان مشهدقاتي شهراي بزرك نمي كنه اراك 'قصد جسارت ندارم "هست ولي مشهد نيست
تقدیم به استاد عزیز و دوست داشتنی خودم.
انومالی تراز 200 و 500 دسامبر 2013
شهاب جان
این نقشه های خیلی امیدوار کننده هستند وقتی ما آنومالی کاهش ارتفاع بر روی دریای سرخ در تراز 200 میلی بار داریم یعنی اینکه در اون نقطه حساس و بسیار مهم خبری از پشته یا بلاک نیست و دریا سرخ و کم فشار سودانی به بهترین شکل ممکن رطوبت خوبی رو به سمت کشور ما ارسال میکنه.
بنظر همه چیز خیلی امیدوار کننده و خوب هست ! مگر اینکه در نقشه های یک تغییر غیر مترقبه و بینادین رخ بده!
استاد کوروش نیمه دوم دی اینجا بارش ها خیلی شدیده درسته ولی نیمه اول اینجا برفی شده که؟!:خجالت2::گل:
سلام داداش عليرضا جان
البته من درس پس ميدم خدمت شما و اساتيد:گل:
اميدوارم وضعيت شاخصها بطور مطلوبى عوض بشه كه دوباره شاهد بارشهاى سرتاسرى باشيم .