• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
تقدیم به استاد عزیز و دوست داشتنی خودم.
انومالی تراز 200 و 500 دسامبر 2013

q8g0jnnl13krj0qbfrmy.gif

dkicn2xwikmwg6iz2rzx.gif

نقشه های آنومالی تراز 500 + تراز 200 میلی بار رو هم بذارید شهاب جان از سایت کره جنوبی تا بهتر بشه در این خصوص اظهار نظر کرد. اصولا نفوذ پرفشار ها از سمت شمال غرب و شمال شرق باعث وقوع سرما در ایران میشه و خوب پر فشار اکه از سمت غرب دریا هم وارد بشه که که از همه بهتره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن خان سرما برف مشهد که معروفه من تجربه داشتم استخوان سوزه

خواهش میکنم .نظر لطفتون ولی اگه قوچان رو ببینید چی میگید!!!!!!!!!

راستی من برای اولین بار زمانیکه 7 یا 8 سال بیشتر نداشتم اومدم علی آباد و عمه ام علی اباد کتول ساکن بودند و در اون سال در استان گلستان و خصوصا ارتفاعات علی آباد برف سنگینی باریده بود و پدرم حجم برف روی کوهها که بهم نشون میداد به پدیده های جوی علاقمند شدم و از همون موقع تا حالا مشغول هواشناسی هستم:خنده2::خجالت2:

نيما

New member
این اقای امیدوار ظاهرا همچین زیاد حال نمیکنه بگه شمال شرق و خراسان ها بارش برف دارند!!!!!

دقت کردید این موضوع رو؟

[سلام اين اقاي اصغري هم همين جوره حى المكان مشهدقاتي شهراي بزرك نمي كنه اراك 'قصد جسارت ندارم "هست ولي مشهد نيست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تقدیم به استاد عزیز و دوست داشتنی خودم.
انومالی تراز 200 و 500 دسامبر 2013

q8g0jnnl13krj0qbfrmy.gif

شهاب جان

این نقشه های خیلی امیدوار کننده هستند وقتی ما آنومالی کاهش ارتفاع بر روی دریای سرخ در تراز 200 میلی بار داریم یعنی اینکه در اون نقطه حساس و بسیار مهم خبری از پشته یا بلاک نیست و دریا سرخ و کم فشار سودانی به بهترین شکل ممکن رطوبت خوبی رو به سمت کشور ما ارسال میکنه.

بنظر همه چیز خیلی امیدوار کننده و خوب هست ! مگر اینکه در نقشه های یک تغییر غیر مترقبه و بینادین رخ بده!

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
بسیار عالی.
سپاس از شما استاد عزیز.
:گل:

شهاب جان

این نقشه های خیلی امیدوار کننده هستند وقتی ما آنومالی کاهش ارتفاع بر روی دریای سرخ در تراز 200 میلی بار داریم یعنی اینکه در اون نقطه حساس و بسیار مهم خبری از پشته یا بلاک نیست و دریا سرخ و کم فشار سودانی به بهترین شکل ممکن رطوبت خوبی رو به سمت کشور ما ارسال میکنه.

بنظر همه چیز خیلی امیدوار کننده و خوب هست ! مگر اینکه در نقشه های یک تغییر غیر مترقبه و بینادین رخ بده!

DR WHO

کاربر ويژه

استاد کوروش نیمه دوم دی اینجا بارش ها خیلی شدیده درسته ولی نیمه اول اینجا برفی شده که؟!:خجالت2::گل:

سلام داداش عليرضا جان

البته من درس پس ميدم خدمت شما و اساتيد:گل:

اميدوارم وضعيت شاخصها بطور مطلوبى عوض بشه كه دوباره شاهد بارشهاى سرتاسرى باشيم .

aliwinter

Banned
سلام داداش عليرضا جان

البته من درس پس ميدم خدمت شما و اساتيد:گل:

اميدوارم وضعيت شاخصها بطور مطلوبى عوض بشه كه دوباره شاهد بارشهاى سرتاسرى باشيم .

نه بره ما داریم یاد میگیریم از شما بخدا من که فقط پیش بینی سایت هارو دنبال میکنم همین بلامیسری شما
به پای شما نمیرسیم:دوست:
منظورم نیمه دوم آذر بود نه دی اشتباه نوشتم,
اصفهانم انشالله برف بیاد.:گل:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا