• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه
متاسفانه روند رو به رشد انسو به سمت النینو باعث شد دیگه خبر چندانی از سرمای شدید هفته آینده نباشه ،البته انشاالله روند انسو معکوس بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

کی بود از آسمان مشهد عکس میخواست!!!!!

اینو همین الان گرفتم:

3jz0sibv5x102hsp1hkz.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدمت داش علی گلم

اینهم مطابق با همون ساعتی که خودتون گذاشتید:

امیر محسن لطف می کنید یه نقشه از آب های قابل بارش بذارید؟ من یه دونه دارم عجیب غریبه فقط رو خوزستان آب قابل بارش هست... این نمونشه که این الگو تکرار می شه:

rdp6mv0nqdjg7sjowzd.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر امیرمحسن عزیز

بنظر میرسه باز هم با رطوبت اقیانوسی مواجه هستیم درسته؟ مدیترانه که رسما کرکره رو کشیده پائین!!!

درود آرش عزیز

کاملا درسته و اون موجی که در شرق مدیترانه قرار گرفته رطوبت رو از عرضهای پایینی به سمت خودش میکشه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تهران هوا بسیار آلوده هست! آسمان صافه اما آلودگی ذرات معلق بسیار بالا هست، من دارم نفس کم میارم!

دوستان فعلا:گل:

samann

کاربر ويژه
دوستان!! اينقدر نا اميد نباشيد.
ودر اپديت شد و واسه فردا شب 1 تا 3 اينچ برف با احتمال 90 درصد پيش بيني كرده!!:گل:
اگر نمودار ao و nao رو دقت كنيد متوجه اين بالا و پايين شدنهاي شديد دمايي ميشيد. هرچه شيب اين نمودار بيشتر باشه شدت كاهش و افزايش دمايي بيشتره و هرچه نقاط مينيمم و ماكزيمم بيشتر باشه تعداد تغييرات دمايي بالاتر ميره . به همين دليله كه بعد از برف فردا شب روز جمعه دوباره دما اينقدر بالا ميره.
نكته بعدي اينه كه اگه نمودار ao رو ببينيد متوجه ميشيد كه چرا دامنه نفوذ هواي سرد به عرض جنوبي تر نقشه كم شده ..از ديروز روند اين نمودار كه به حق بر روي دما تاثير شگرف داره نزولي شده.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان!! اينقدر نا اميد نباشيد.
ودر اپديت شد و واسه فردا شب 1 تا 3 اينچ برف با احتمال 90 درصد پيش بيني كرده!!:گل:
اگر نمودار ao و nao رو دقت كنيد متوجه اين بالا و پايين شدنهاي شديد دمايي ميشيد. هرچه شيب اين نمودار بيشتر باشه شدت كاهش و افزايش دمايي بيشتره و هرچه نقاط مينيمم و ماكزيمم بيشتر باشه تعداد تغييرات دمايي بالاتر ميره . به همين دليله كه بعد از برف فردا شب روز جمعه دوباره دما اينقدر بالا ميره.
نكته بعدي اينه كه اگه نمودار ao رو ببينيد متوجه ميشيد كه چرا دامنه نفوذ هواي سرد به عرض جنوبي تر نقشه كم شده ..از ديروز روند اين نمودار كه به حق بر روي دما تاثير شگرف داره نزولي شده.

شما كه ميگي نگران نباشيد ما اميدوارتر ميشيم سامان جان!در برف فردا شب هيچ شكي نيست ولي اميدمون به بارش بيشتر بود

mahmood600

کاربر ويژه
بنابر آخرین خروجی نقشه های معتبر هواشناسی بعلت بارش شدید باران و در مناطق سردسیر بارش شدید برف از اواخر روز سه شنبه لغایت روز جمعه در سواحل خزر و شمالغرب و استانهای غربی و مرکزی کشور آب گرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیرها و جاده ها و در مناطق سردسیر اختلال در تردد جاده های مواصلاتی کشور بخصوص گردنه های برف خیز شرایط اضطرار پیش بینی می شود. براین اساس مراتب رخداد فوق بشرح زیر است:

1-صبح چهارشنبه 13/09/92: استانهای اردبیل، گیلان و مازندران
2-عصر چهارشنبه 13/09/92: استانهای کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری و شمال خوزستان.
3- پنج شنبه 14/09/92 :جنوب آذربایجان غربی و شرقی،استانهای کرمانشاه، کردستان، لرستان، زنجان، ، شمال خوزستان، شمال چهارمحال و بختیاری، قزوین، البرز و تهران.

4- جمعه 15/09/92 : جنوب آذربایجان غربی و شرقی،استانهای کردستان، کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری، مرکزی، همدان، زنجان، تهران، البرز، و شمال خوزستان و با شدت کمتر در استانهای قم و قزوین.
برای اطلاع از اخرین تغییرات در خصوص فعالیت سیستم بارشیدر استانهای کشور همراه ما باشید

http://havayelahijan.blogfa.com/

samann

کاربر ويژه

شما كه ميگي نگران نباشيد ما اميدوارتر ميشيم سامان جان!در برف فردا شب هيچ شكي نيست ولي اميدمون به بارش بيشتر بود

من حقيقتا به بارش 8 الي 10 ميلي اعتقاد داشتم و الان هم اميدوارم از اين مقدار كمتر نباره. به هر حال ديگه بايد منتظر بود و ديد چه اتفاقي ميفته:گل:
البته ناگفته نمونه كه بارش يكشنبه گذشته به يكباره در پيش بيني ها كم شد و اصلا انتظارات ما رو برآورده نكرد. خدا كنه اين اتفاق فردا رخ نده.

DR WHO

کاربر ويژه
پيشتر هم گفته بودم مشهد از سيستم چهارشنبه منتظر برف نباشه اما در دهه سوم آذر منتظر برف باشه

:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من حقيقتا به بارش 8 الي 10 ميلي اعتقاد داشتم و الان هم اميدوارم از اين مقدار كمتر نباره. به هر حال ديگه بايد منتظر بود و ديد چه اتفاقي ميفته:گل:

منم به بارش 15 ميلي اعتقاد داشتم و دارم و الان منتظر آپديت جديد دماي NINO 3.4 هستم ببينم به كجا ميرسه و اميدوارم دوباره بره زير صفر تا برف خوبي ببينيم

samann

کاربر ويژه
پيشتر هم گفته بودم مشهد از سيستم چهارشنبه منتظر برف نباشه اما در دهه سوم آذر منتظر برف باشه

:گل:

اتفاقا ما فردا شب انتظار برفو داريم:سوت: و خودم شخصا روز 5شنبه با عكسهاي برفي در خدمتتون هستم:خنده2: اما شما زياد انتظار برفو امسال در اصفهان نداشته باشين:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا