• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
ارادت دارم.:گل:
استان ایلام بارش خوبی دشت می کنه و حداقلش شاید 40 الی 50 میلی متر.
مناطق شمالی خوزستان هم چیزی بین 15 الی 30 میلی متر پیش بینی می کنم بارش داشته باشند.
البته اگر کم و زیاد شد از ما به دل نگیر ، چون من فقط با تکیه بر الگوهای فعلی پیش بینی می کنم.

سهند جان بارش استان ایلام و شمال خوزستان بالخص اندیمشک و دزفول از سامانه پیش رو چطوره؟

DR WHO

کاربر ويژه
بهرام صناعى رئيس سابق سازمان هواشناسى را ميگى ؟ كه گفته بود در دى ماه وقفه بارشى داريم!؟ پيش بينى هواشناسى ايران معكوسه گفتن آذر بارشهاى گسترده آذر كم بارش شد حالا اگه گفته دى كم بارش پس بدون دى پر بارش ميشه

اميدوارم هرچه زودتر اين جنب حاره اى آروم بگيره:خجالت2:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
اسم من شهاب هست و از بوشهر در خدمتتان هستم.(جهت اطلاع)
عرضم به حضورت که اگر غلط نکنم اوایل دی هم جز ماه دسامبر محسوب میشه.
از اواخر اذر سیستم های خوب و پر انرژی وارد کشور میشوند .
اوایل دی یک وقفه بارشی ایجاد میشه و مجدد از اواسط دی و طی بهمن و اسفند بارش های فراگیر برف و باران رخ خواهد داد.

دسامبر شامل دى ماه هم ميشه ! يعنى سهند جان شما ميگى دى ماه هم كم بارش ميشه ؟! پس چرا هواشناسى كرمانشاه و آقاى قاسمى ميگن از دهه سوم آذر بارشهاى خوبى در پيش داريم اينو استاد پرنو و رئيس هواشناسى كاشان هم تائيد مى كنند!!!
:گل:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
بله درسته.
همین بهرام رو میگم.

بهرام صناعى رئيس سابق سازمان هواشناسى را ميگى ؟ كه گفته بود در دى ماه وقفه بارشى داريم!؟ پيش بينى هواشناسى ايران معكوسه گفتن آذر بارشهاى گسترده آذر كم بارش شد حالا اگه گفته دى كم بارش پس بدون دى پر بارش ميشه

اميدوارم هرچه زودتر اين جنب حاره اى آروم بگيره:خجالت2:

DR WHO

کاربر ويژه
عذر ميخوام شهاب جان عمدى نبود:خجالت2:

آره اين بهرام صناعى كه بركنارش كردن و الان آقاى پرهيزكار رئيس سازمان هواشناسى شدن يه كار جالبى كه كردن توو سايت هواشناسى يه قسمت گذاشتن هواى روز تولد شما چگونه بوده ؟ كار جالبيه

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
خاک عالم بر سرشان با این ابتکار عملی که به خرج دادن.:خنده1:

عذر ميخوام شهاب جان عمدى نبود:خجالت2:

آره اين بهرام صناعى كه بركنارش كردن و الان آقاى پرهيزكار رئيس سازمان هواشناسى شدن يه كار جالبى كه كردن توو سايت هواشناسى يه قسمت گذاشتن هواى روز تولد شما چگونه بوده ؟ كار جالبيه

DR WHO

کاربر ويژه
استاد شهاب به نظرت اين نقشه شبيه نقشه آبان ٩٠ نيست ؟ آيا احتمال تكرار الگوى آبان ٩٠ ميره ؟

image.jpg

سیبری

کاربر ويژه
:خنده2:

این شکلک سپاسگذار مقبولیت عام در میان هواشناسان پیدا کرده :خنده1:
نشون میده حضرات هواشناس بنده های شاکری هستن!

DR WHO

کاربر ويژه
اگر يادت باشه ميگفتن آبان ٩٠ بعلت كشيده شدن كمربند پرفشار به عرض هاى پايينتر و شكل گيرى الگوى امگا پربارش شد يادمه نقشه ها در آبان ٩٠ شبيه نقشه هاى الان بودن منم بعيد نميدونم وقوع يه ناهنجارى از نوع آبان ٩٠ را :ناراحت: البته آبان ٩٠ براى همه كشور پربارش نبود فقط براى نواحى شمال و غرب و زاگرس

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
متوگرام ایستگاه مشهد:
خوشبختانه رطوبت خوبی از ترازهای فوقانی تا سطح زمین در شهر مشهد مشاهده می شود.
ساعات ابتدایی 5 دسامبر هم در مشهد ریزش برف داریم.
این مدل بسیار سختگیره .

meteo.php

DR WHO

کاربر ويژه
علت این پدیده جوی زودهنگام زمستانه چیست؟
ببینید علل تشکیل سیستم پرفشار و به‌واسطه آن آغاز بارش‌های سنگین برف و باران، به بررسی‌های کارشناسانه بیشتری احتیاج دارد. با وجود این نمی‌توان از کنار تغییر زودهنگام کمربند همگرایی فشار گذشت. در واقع می‌توان گفت که این کمربند کمی زودتر از موعد مقرر جابه‌جا شد و با توجه به ریزش هوای سرد قطب روی مدیترانه و توده گرمایی آمده از سمت استوا در مدیترانه برهم‌کنش صورت گرفت،سپس در این منطقه یک‌سیستم چرخشی و کم‌فشار ایجاد و سرانجام این سیستم به سمت شرق یعنی نواحی غربی ایران سرازیر شد. البته در قسمت چابهار وزش شدید باد و بارش‌های پراکنده به‌دلیل یک‌سیستم چرخنده گرمایی شکل‌گرفته در همین منطقه به‌وجود آمد. به‌هرحال طی روزهای 16 تا 22آبان‌ماه پدیده تغییرات مدیترانه‌ای به‌وجود آمد و نهایتا ما شاهد بارندگی وسیع در کشور بودیم.

DR WHO

کاربر ويژه
اصغری خاطرنشان کرد: بارندگی‌ها در آذر ماه در سطح کشور به صورت گسترده و قابل توجه مشاهده خواهد شد.

بهرام صناعى اظهار داشت: از نیمه دوم آذرماه میزان بارش‌ها رضایت‌بخش خواهد بود، اما از دی‌ماه توقف بارش وجود دارد و دوباره در بهمن‌ماه و اسفندماه امید می‌رود که میزان بارش نزولات جوی قابل ملاحظه باشد.

:تعجب2:

DR WHO

کاربر ويژه
ناظم السادات : در اين راستا هنگامي كه بارشهاي همرفتي استوايي به پهناهاي غربي اقيانوس آرام مي رسد احتمال افزايش بارش در جنوب ايران افزايش مي يابد.

اگر MJO منفى بشه يا بهتره بگم از فاز ١ بره به يه فاز ديگه جنب حاره اى آروم ميگيره و درياى سرخ هم فعال ميشه

DR WHO

کاربر ويژه
به نظر میرسه الگوی ابان 90 شکل گرفته.
البته من اطلاعات زیادی در مورد ابان 90 ندارم.

در اين تحقيق تأثير سردچال را بر وقوع بارشهاي شديد تهران مورد بررسي قرار داده ايم. بدين منظور نخست آمارهاي بارش و دماي روزانه اين دوره بارش (6 آبان تا 10 آبان 1390) ار تهيه كرديم و سپس به تحليل نقشه هاي سطح 850 و 500 هكتوپاسكال و سطح زمين پرداخته ايم. پس از بررسي نقشه هاي هوا و داده هاي بارش روزانه ايستگاه سينوپتيك منطقه و همچنين شدت ناپايداري شاخص هاي ناپايداري شولتر و وايتينگ را هم بررسي كرديم. نتايج نشان مي دهد كه عامل اصلي ايجاد بارشهاي شديد در منطقه مورد مطالعه نفوذ استقرار سامانه پرفشار سيبري و تشكيل سردچالي وسيع بر روي درياي خزر و مركز ايران شده است. در همين زمان سامانه هاي ناپايدار غربي در برخورد با سردچال به سمت غرضهاي پائين تر منتقل شده است و اين عوامل بارشهاي قابل توجهي را پديد آورده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
پیش بینی بارش ماه ژانویه میلادی از دید مدل بلند مدت کشور فرانسه:
چنین به نظر میاد که هنوز دریای سرخ تکون نخورده و غیر فعاله.

cfsnh-5-1-2014.png

nojeana

کاربر ويژه
بنظر من وضعیت نهاوند از این سامانه خوب خواهد بود و خوشبین هستم همیشه نهاوند و اقلیم زاگرس میانی خصوصا منطقه اقلیمی گرین از این سامانه های کردستانی بارش های خوب و بیشینه حتی بیشتر از غرب و پیشکوه های زاگرس می گیره شاید خدا این سامانه رو فرستاد برا اقلیم کوهستانی و سردتر و کمی خشکتر و میانکوههای زاگرس خوب باید دید و قضاوت کرد
مخصوصا با مجموع بارش 46 میلی نهاوند دقیقا نصف بقیه شهرهای استان همدان و یک سوم شهرهای استان لرستان به فاصله کمتر از 50 کیلومتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا