• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
13121300_2_0600.gif

سیبری

کاربر ويژه
بله!
و شمالشرق رفت برای یک دوره طولانی خشکی و گرمای ناهنجار
اون هم در حساسترین زمان ممکن یعنی دوهفته قبل از زمستون

من همون شهریورماه گفتم ( با توجه به مجموع نقشه های بلند مدتی که امیر محسن و مهرداد گذاشتن) پاییز امسال سال سردسیرات کلاسیک شمالغرب و سال زوال شمالشرقه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من همون شهریورماه گفتم ( با توجه به مجموع نقشه های بلند مدتی که امیر محسن و مهرداد گذاشتن) پاییز امسال سال سردسیرات کلاسیک شمالغرب و سال زوال شمالشرقه!

سلام محسن جان

باز هم در این زمینه باهت مخالفم حاج محسن:خنده1:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

البته محسن جان اين را در نظر داشته باش كه MJO در چند روز آينده وارد فاز جديدي خواهد شد احتمالن فاز 4 و شرايط يك مقدار تغيير خواهد كرد!
ولي همه ميدونستن اصلن پاييز امسال پاييز درست حسابي نتنها براي شمال شرق بلكه براي بخش بزرگي از كشور نخواهد بود!
ولي اين را از طرف من داشته باش كه زمستون بسيار فوق العاده اي خواهيم داشت و شمال شرق زمستان كاملن ناهنجاري خواهد داشت حالا كه پاييز تموم شده نبايد ديگه غصش را خورد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بهروز جان

همانطوریکه بهت قول داده بودم شرایط آنومالی ارتفاع تارزه 500 میلی بار جو در نوامبر 2006 که خاطره خوبی از بارش برف رو در اصفهان داشتید رو استخراج کردم.

در اون برهه زمانی خاص اسنو در فاز گرم یا النینو بوده و MJO در فاز شماره 2 قرار گرفته بوده و همانطوریکه خودت گفتی یک سردچال در مرکز ایران به دام افتاده بود و بارشهای خوبی رو در منطقه شما سبب گردیده بوده:

76053296951437145455.jpg

16448835038632164913.jpg

سیبری

کاربر ويژه

البته محسن جان اين را در نظر داشته باش كه MJO در چند روز آينده وارد فاز جديدي خواهد شد احتمالن فاز 4 و شرايط يك مقدار تغيير خواهد كرد!
ولي همه ميدونستن اصلن پاييز امسال پاييز درست حسابي نتنها براي شمال شرق بلكه براي بخش بزرگي از كشور نخواهد بود!
ولي اين را از طرف من داشته باش كه زمستون بسيار فوق العاده اي خواهيم داشت و شمال شرق زمستان كاملن ناهنجاري خواهد داشت حالا كه پاييز تموم شده نبايد ديگه غصش را خورد

اتفاقا خیلیها در ابتدای پاییز اعتقاد داشتن که از آبان و خصوصا آذر برای کل کشور خوبه ولی نظر من این بود که واسه شمالشرق خوب نیست
الان هم پاییز برای اکثر مناطق کشور نرمال و برای خیلی از مناطق فرا نرمال بوده حتی تو استان خودمون هم برای مناطق شرقی و مرکزی نرمال و فرا نرمال بوده اما محمدوده وسیعی از شممالشرق از چمن بید در خراسان شمالی تا کلات در خراسان رضوی کاملا زیر نرمال بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس این نمودار MJO در روزهای اول و دوم دسامبر در فاز 2 قرار گرفته بوده و از روز چهارم دسامبر به تدریج وارد فاز شماره 3 شده و 10 دسامبر تا اینجای کار در همین فاز 3 خواهد ماند:

newMJO_indxEOFs.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این نقشه رو هم استخراج کردم و همانطوریکه می بینید تغییرات MJO بسیار شدید بوده این روزها و هر لحظه امکان داره مجددا تغییر فاز بده!

26730924001126301322.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
نروژ پيش بيني خوبي واسه مشهد داره تمام بارش هاي سه شنبه چهارشنبه را برگردوند و امروز هم بارش خوبي واسمون در نظر گرفته!ظاهرن اتفاق جديدي داره رخ ميده كه بارشها تقويت شد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در نمودر بالا می بینید که MJO در آنومالی ترازهای 200 -850 و فشار سطح دریا تاثیرات شگرفی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سیبری

کاربر ويژه
رسته که بارون نعمت خداست
اما واقعا بارون رگباری اون هم بعد از بارش برف و یخبندون خیلی ضد حاله احساس خیلی بدی به آدم دست میده
قوچان دیشب یه رگبار کوتاه مدت زد و خیلی از برفا آب شد
بازم میگم زمستون باید وقتی شروع میشه تا آخر مثل آدم ادامه بده
نه اینکه یه روز برف میاد روز بعدش بارون یه روز بعدش هم دما میره بالای 10+
اینطوری بیشتر به آدم حس اوایل بهار دست میده تا زمستون!
اصلا اوضاع جالبی نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا