دقت کنید پوشش نه فقط بارش !جی اف اس حتی برای قبرس و جزایر مدیترانه و حتی شمال مصر و قاهره پوشش برف در نظر گرفته!
یعنی برف روی زمین اون هم برای مناطق حاره ای اردن مصر لبنان قبرس و...
دقت کنید پوشش نه فقط بارش !جی اف اس حتی برای قبرس و جزایر مدیترانه و حتی شمال مصر و قاهره پوشش برف در نظر گرفته!
جی اف اس حتی برای قبرس و جزایر مدیترانه و حتی شمال مصر و قاهره پوشش برف در نظر گرفته!
و براي ايران گرما و خشكي
بله!
و شمالشرق رفت برای یک دوره طولانی خشکی و گرمای ناهنجار
اون هم در حساسترین زمان ممکن یعنی دوهفته قبل از زمستون
من همون شهریورماه گفتم ( با توجه به مجموع نقشه های بلند مدتی که امیر محسن و مهرداد گذاشتن) پاییز امسال سال سردسیرات کلاسیک شمالغرب و سال زوال شمالشرقه!
من همون شهریورماه گفتم ( با توجه به مجموع نقشه های بلند مدتی که امیر محسن و مهرداد گذاشتن) پاییز امسال سال سردسیرات کلاسیک شمالغرب و سال زوال شمالشرقه!
سلام محسن جان
باز هم در این زمینه باهت مخالفم حاج محسن:خنده1:
البته محسن جان اين را در نظر داشته باش كه MJO در چند روز آينده وارد فاز جديدي خواهد شد احتمالن فاز 4 و شرايط يك مقدار تغيير خواهد كرد!
ولي همه ميدونستن اصلن پاييز امسال پاييز درست حسابي نتنها براي شمال شرق بلكه براي بخش بزرگي از كشور نخواهد بود!
ولي اين را از طرف من داشته باش كه زمستون بسيار فوق العاده اي خواهيم داشت و شمال شرق زمستان كاملن ناهنجاري خواهد داشت حالا كه پاييز تموم شده نبايد ديگه غصش را خورد