• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

felan123

New member
وقتی هوا گرم میکنه از صبح تا شب این میشه که بارش کم بیاد شهمیرزاد امروز میزان برف 5 سانت بعلت گرمی هوا بیشتر اب شده
با این که ارتفاع 2000 متری یا شاید بیشتر باز هم برف زیاد نباریده 5 سانت
من عکس ها رو از روی بام شهمیرزاد گرفتم که کل شهر دیده شه امیدوارم خوشتون بیاد

si8qmsf7texgblp7nvkx.jpg

d3fqrc9y63izryai7v4.jpg

60hsvx07hw5dn4r6elu2.jpg

wc4l90xfe1k298485435.jpg

rqftojvqi7n1cew5y2ew.jpg

6h3j68xniy19nsxqqht7.jpg

fs323f2m9d2bdu14bk7n.jpg

wquf30fh4zfvcw50hqob.jpg

82bwnkr9onxb2x2gcl1v.jpg

سیبری

کاربر ويژه
عکسات فوق العاده ان فلان جان!
بیشتر از شهمیرزاد عکس بذار
راستی مرحوم هژبر یزدان هنوز مایملک داره تو شهمیرزاد؟

navid_komperes

New member
به نظر من همونطور که یهو فازا عوض میشن ,خیلی احتمالش بالاست که دوباره فازا عوض شن و سرما و برف بکشونن طرف ایران.........یادتون بیاد از زمستون 86 فقط خشکه سرما بود:تعجب2:
به نظرم امسال هیچی هیچی اندازه پارسال که برف داریم

babak2006

کاربر ويژه
محسن جان چه سخت می گیری اقا خوبه خودت استا مایی می دونی تو یک ناحیه خشک دنیا واقع شدیم
بابا قوچان بجزاین دو ماه احیرکه ناحیه شمالی خراسان زیرنرمال بوده کل چند سال اخیررو نرمال و بالای نرمال بوده خدا روشکر وازلحاظ برف که عالی بوده
پس اون بنده خدا های تو گناباد و بیرجند و... چی بگن که چند ساله حتی به همون نرمال پایین هم نمی رسن چه فرقی داره اونام بنده خدا هستن اونام زمین های کشاورزیشون احتیاج به اب داره طبیعت شون احیتاج به تازه شدن داره
همینه دیگه ناحیه خشکی هستیم منم که به شخصه به اینکه فقط بخواد سرمای خشک بیاد اصلا حال نمی کنم یک حد اعتدال داشته باشه خیلی بهتره البته نه اینکه بخواد بالاترازنرمال بره دما مثل امسال
تا اینجای پاییز هم خدا رو شکرنرمال استان ازلحاظ بارش خوب بوده هنوزم که اول راهیم چرخش روزگارهم که برقراره اگرهم بخواد ببیاره اگه صدهزارتا نقشه نشون بدن خبری نیست اما بازم خواهد بارید
شاید دوستان گیربدن سنتی فکرمی کنی وعلم رو زیرسوال می بری اما من اصلا به نقشه های بلند مدت اعتفادی ندارم وتقدیررو خیلی ارجحترازاین پیش بینی ها می دونم
خلاصه حاج محسن زیاد سخت نگیر همه چی درست می شه

felan123

New member
عکسات فوق العاده ان فلان جان!
بیشتر از شهمیرزاد عکس بذار
راستی مرحوم هژبر یزدان هنوز مایملک داره تو شهمیرزاد؟
ممنونم سیبری جون
هژبز یزدان خارج از کشور فوت کرده (و حتی نگذشتن پیکر او را در داخل کشور دفن کنن ) و (تمام بچه های ایشان خارج از کشور به سر میبرن) چون ایشان از دوستان محمدرضا شاه بودن یجورایی کل شهمیرزاد و نیمه های شهر مهدیشهر برای ایشان میباشد
که الان مردم صاحب زمین هایشان شدن
یه کاخ در مهدیشهر است که به نام ایشان میباشد کاخ هژبر یزدانی
ولی متاسفانه تمامی اثاری که متعلق به ایشون بوده به کشور رسیده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به اینکه PNA در حال ورد به فاز منفی قوی هست احتمال ریزش هوای سرد در روزهای آینده به سمت منطقه ما بسیار زیاده!!!!!!!!

pna.mrf.gif

سیبری

کاربر ويژه
محسن جان چه سخت می گیری اقا خوبه خودت استا مایی می دونی تو یک ناحیه خشک دنیا واقع شدیم
بابا قوچان بجزاین دو ماه احیرکه ناحیه شمالی خراسان زیرنرمال بوده کل چند سال اخیررو نرمال و بالای نرمال بوده خدا روشکر وازلحاظ برف که عالی بوده
پس اون بنده خدا های تو گناباد و بیرجند و... چی بگن که چند ساله حتی به همون نرمال پایین هم نمی رسن چه فرقی داره اونام بنده خدا هستن اونام زمین های کشاورزیشون احتیاج به اب داره طبیعت شون احیتاج به تازه شدن داره
همینه دیگه ناحیه خشکی هستیم منم که به شخصه به اینکه فقط بخواد سرمای خشک بیاد اصلا حال نمی کنم یک حد اعتدال داشته باشه خیلی بهتره البته نه اینکه بخواد بالاترازنرمال بره دما مثل امسال
تا اینجای پاییز هم خدا رو شکرنرمال استان ازلحاظ بارش خوب بوده هنوزم که اول راهیم چرخش روزگارهم که برقراره اگرهم بخواد ببیاره اگه صدهزارتا نقشه نشون بدن خبری نیست اما بازم خواهد بارید
شاید دوستان گیربدن سنتی فکرمی کنی وعلم رو زیرسوال می بری اما من اصلا به نقشه های بلند مدت اعتفادی ندارم وتقدیررو خیلی ارجحترازاین پیش بینی ها می دونم
خلاصه حاج محسن زیاد سخت نگیر همه چی درست می شه

حرفات منطقی و نفست حقه:گل:

aliwinter

Banned
من به زمستون پیش رو امیدوارم اون از نوع وحشتناکش ...........................حاجی محسن غمت نباشه بلامیسر:100::100::100::100::83::غش::غش::106:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویر امروز ناسا خیلی زیباست!!

دقیقا اون ابرهایی که من عکسش رو گذاشتم در این تصویر در باند جنوب و جنوب غرب مشهد کاملا مشخصه و چه ابرهایی در حال حرکت به سمت مشهد هستند!!!!!!!!!!!

ajkgshiz0v6iug06ch4u.jpg

mmh1982

New member
محسن نگفتی پیشبینی های خوبی که برای چهار شنبه اخر هفته بعد بوده چرا نابود شد ؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا