• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
13122612_2_0600.gif

ای کاش اون مرکز پرفشار هزار کیلومتر دیگه بیاد پائینتر!

mahmood600

کاربر ويژه
سلام فراوان خدمت محمود عزیز.
آقا پیش بینی شما چیه؟ نروژ آپدیت خیلی خوبی واسه رشت کرده. یعنی به زودی اینطوری میشیم: :شاد::شاد::شاد2:
سلام و درود بر بهزاد عزیزم
والا اواخر روز دوشنبه چون سیستم در اتمام کار بارشی خود قرار داره فقط رگبار برف رو می تونیم یه چند ساعتی دوشنبه شب در رشت و لاهیجان داشته باشیم که این هم برای درد ما مرهمی است
ولی برای هفته بعدش در صورتی که تغییری در میزان و شدت و جهت ناوه سرد ورودی رخ نده و به همین ترتیب وارد کشور بشه شرایطی بسیار مشابه 86 در حال رخداده که می تونه بسیار بحرانی تر از 86 برای اکثر مناطق کشور بشه بطوری تا مدتهادر خاطر عاشقان برف و سرما باقی خواهد ماند چون من مدتهاست از سایتهای معتبر این سیستم رو ره گیری می کنم و شرایط بسیار امیدوار کننده به نظر می رسه

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام و درود بر بهزاد عزیزم
والا اواخر روز دوشنبه چون سیستم در اتمام کار بارشی خود قرار داره فقط رگبار برف رو می تونیم یه چند ساعتی دوشنبه شب در رشت و لاهیجان داشته باشیم که این هم برای درد ما مرهمی است
ولی برای هفته بعدش در صورتی که تغییری در میزان و شدت و جهت ناوه سرد ورودی رخ نده و به همین ترتیب وارد کشور بشه شرایطی بسیار مشابه 86 در حال رخداده که می تونه بسیار بحرانی تر از 86 برای اکثر مناطق کشور بشه بطوری تا مدتهادر خاطر عاشقان برف و سرما باقی خواهد ماند چون من مدتهاست از سایتهای معتبر این سیستم رو ره گیری می کنم و شرایط بسیار امیدوار کننده به نظر می رسه

ممنون محمود عزیز. تشکر. مثل همیشه کامل و جامع پاسخ دادی. من که خیلی امیدوارم. انشالله بزودی همگی بریم یه برف بازی حسابی. :دوست:

DR WHO

کاربر ويژه
سرماى امسال هم شمال شرقيه ( پرفشار سيبرى ) هم شمال غربيه ( پرفشار اروپا )

زمستان امسال پرپشت خواهد بود

بنام خدا

زمستان امسال كلاسيك است . بابا پارو آورد
:زبون::گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
بهزاد جان هیجان چیزی نیست که هفته اینده همه از شدت برف و سرما کوپ خواهند کرد:شاد2::شاد2::دوست:

من که فقط سال 83 از برف خسته شدم و میگفتم خدایا دیگه بسه! در بقیه موارد کاملا موافق برفه هر چه بیشتر بودم! :شاد2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ولی cfs تحلیلی کاملا متفاوت داره و اعتقادش چیز دیگریست!!!!!!!!!!!!!!!

اگه این پیش بینی محقق بشه و بره در فاز 4 و 5 باز دوباره مشهد مثل پارسال اواخر دسامبر یک برف سنگین حسابی خواهد داشت:

realtimemjo.png

سیبری

کاربر ويژه
سرماى امسال هم شمال شرقيه ( پرفشار سيبرى ) هم شمال غربيه ( پرفشار اروپا )

زمستان امسال پرپشت خواهد بود

بنام خدا

زمستان امسال كلاسيك است . بابا پارو آورد
:زبون::گل:

:خنده2::خنده2::خنده2:
دمت گرم واقعا امیرکوروش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا