• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
myfiles%5Cadmins%5Cadmin%5Cimage%5Ctemp-rain%20analysis%5Csfmap3.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
من امروز که ازمدرسه برمیگشتم اینقدر هوا کثیف بود که نمیتونستم نفس بکشم الان یک ثلفه هایی میکنم که میترسید
سلام علیرضا جان
:تعجب2: سرفه یا ثلفه! فکر کنم تاثیرات آلودگی هواست:خجالت2:
آقا شوخی کردم به دل نگیری:دوست:

این عکس امیرمحسن خیلی قشنگ بود:

06127531418632052110.png

aliwinter

Banned
خب خب اکیو هم 1 سانت برای رشت برای پنج شنبه غروب 20 آذر کنار گذاشت .
:شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:

a50789730d0e7e4a1.png

felan123

New member
نروژ برای درجزین
9 میلی بارش برف پیش بینی کرده با دما 3 تو این هفته درجه شک دارم چیزی بشینه با این دما
خدا تا قبل دی برف بیاد که دی بیاد خشک سمنان تا الان همیشه اینتوری بوده پ
خدا کنه دی سمنان خشک نشه خداکنه

rahsazan

کاربر ويژه
یادم رفته بود که سرفه ادبیاتم صفره

• :خجالت2:

• :خجالت2:
اختیار دارین قربان

وضع هوای مشهد

هوای حاضر ساعت: 12:10
پیش بینی 3 روز آینده

D_20_XL.png
10° c
غبارآلود

جهت باد: جنوبی​
arrow1.gif
هوای حاضر | یکشنبه 17 آذر

سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۱ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۵۷

دید افقی: ۴۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۶° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ ۱۲:۰۰

alirezamousavi

New member
بنظرتون احتمال داره فردا رو به احتمال الودگی تعطیل کنن؟

کسی سایتی رو نمیشناسه که الودگی هوا رو سنجش میکنه؟

rahsazan

کاربر ويژه
بنظرتون احتمال داره فردا رو به احتمال الودگی تعطیل کنن؟

کسی سایتی رو نمیشناسه که الودگی هوا رو سنجش میکنه؟
برای مشهد سایتی بصورت عمومی وجود نداره، فکر کنم مجموعه های مسئول به سامانه پایش آلودگی هوا دسترسی دارن

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آنومالي دماي ناحيه NINO 3.4 با 0.027 درجه كاهش ديگر به -0.202 درجه رسيد واقعن شيب كاهش شديده!ممكنه تمام معادلات بارندگي هفته آينده را تغيير بده حالا بايد ديد شاخص هاي ديگه چطور رقم ميخورند مطمئنن اين تغيير دما روي همه شاخص ها تاثير ميزاره خصوصن MJO

rahsazan

کاربر ويژه
زمان دریافت خبر: شنبه 16 آذر 1392 ساعت 10:38

کد خبر : 19636203
آلودگی هوای مشهد در وضع هشدار (منبع : واحد مرکزی خبر)
مشهد / واحد مرکزی خبر / اجتماعی

هوای مشهد امروز در وضع هشدار قرار دارد.

روابط عمومی اداره کل محیط زیست خراسان رضوی اعلام کرد: بر اساس اطلاعات دریافتی از ایستگاه های سنجش آلودگی هوا در مشهد ، هوای این شهر در وضع هشدار و شاخص کلی کیفیت هوا 103پی اِس آی است.

کارشناسان به افراد حساس ، کودکان و افراد سالخورده توصیه کردند از وسایل حفاظت تنفسی (ماسک) مورد تایید وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی استفاده کنند.

شاخص کلی کیفیت هوا از صفر تا 50 پی اس آی در حالت پاک و در وضع عادی ، 51 تا 100 مجاز و عادی ، از 101 تا 150 آلوده برای افراد حساس بزرگسال و کودک و در وضع هشدار ، 151 تا 200 آلوده برای همه سنین و در وضع هشدار ، 201 تا 300 بسیار ناسالم و در وضع اضطرار و بیشتر از 300 پی اِس آی سمی خطرناک و در وضع بحران است.

rahsazan

کاربر ويژه
زمان دریافت خبر: شنبه 16 آذر 1392 ساعت 10:38

کد خبر : 19636203
آلودگی هوای مشهد در وضع هشدار (منبع : واحد مرکزی خبر)

مشهد / واحد مرکزی خبر / اجتماعی

هوای مشهد امروز در وضع هشدار قرار دارد.

روابط عمومی اداره کل محیط زیست خراسان رضوی اعلام کرد: بر اساس اطلاعات دریافتی از ایستگاه های سنجش آلودگی هوا در مشهد ، هوای این شهر در وضع هشدار و شاخص کلی کیفیت هوا 103پی اِس آی است.

کارشناسان به افراد حساس ، کودکان و افراد سالخورده توصیه کردند از وسایل حفاظت تنفسی (ماسک) مورد تایید وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی استفاده کنند.

شاخص کلی کیفیت هوا از صفر تا 50 پی اس آی در حالت پاک و در وضع عادی ، 51 تا 100 مجاز و عادی ، از 101 تا 150 آلوده برای افراد حساس بزرگسال و کودک و در وضع هشدار ، 151 تا 200 آلوده برای همه سنین و در وضع هشدار ، 201 تا 300 بسیار ناسالم و در وضع اضطرار و بیشتر از 300 پی اِس آی سمی خطرناک و در وضع بحران است.
با این وضعی که امروز میبینم احتمالا از دیروز خیلی هوا آلوده تر هست

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

شکر خدا تهران امروز هوای بسیار خوبی داره، این رو میشه از حرکت سریع ابرهای کومولوسی که گاه و بی گاه روی شهر تشکیل میشن دید، سرعت باد زیاد هست و آلودگی شهر رو تخلیه میکنه.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز.
سایت accuweather بارش برف خوبی رو برای هفته آینده پیش بینی کرده. به یه عزیز دلی گفتم هفته دیگه رشت برف میاد می برمش برف بازی :99: نکنه نیاد!

agbw69lo4dix3jjna001.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هادی جان

در ارتباط با اون سوال تون در مورد 19 تا 22 بهمن سال 1376 که میشه فوریه سال 1998 ، MJO در تاریخ مذکور در فاز 2 قرار داشته و مشهد هم ظاهرا با بارش برفهای پی در پی مواجه بوده!

@heaven1

rahsazan

کاربر ويژه
هادی جان

در ارتباط با اون سوال تون در مورد ب19 تا 22 بهمن سال 1376 که میشه فوریه سال 1998 ، MJO در تاریخ مذکور در فاز 2 قرار داشته و مشهد هم ظاهرا با بارش برفهای پی در پی مواجه بوده!

@heaven1
سلام امیرجان
بارش اون سیستم از بعد از ظهر یکشنبه شروع شد بصورت باران، در طول روز دوشنبه heavy drizzle بود و از حدود 9 شب بارش برف شروع شد، شدت بارش برف در حدی بود که در ساعت 4 صبح حداقل 30 سانتیمتر برف باریده بود(بامداد سه شنبه 21 بهمن) و بارش در طول روز 21 بهمن هم ادامه داشت و ارتفاع برف در محله ما 50 سانتیمتر شد، روز 22 بهمن ابری و 23 بهمن باران بارید و در اواخر وقت هم مجددا برف بارید
در روز شنبه و یکشنبه هفته بعد هم دو نوبت برف بارید با ارتفاع حدود 15 تا 20 سانتیمتر در هر نوبت
به نظرم این سنگین ترین بارشهایی بوده که من در طول عمرم و در یک هفته تجربه کردم

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا