• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
گزارش صبح امروز

پیرانشهر 54.7 م م
سردشت 38.8 م م
سپیدان 19 م م
مریوان 14.7
رودان هرمزگان 13.5
سد درودزن 13.4
سربیشه بیرجند 12.6

rahsazan

کاربر ويژه
طبق گزارشات حاصله از شهر تربت حیدریه امروز صبح بارش برف دانه درشت به مدت نیم ساعت داشته

History for Torbat-Heydarieh, Iran
Hourly Observations
Time (IRST)Temp.Dew PointHumidityPressureVisibilityWind DirWind SpeedGust SpeedPrecipEventsConditions
3:30 AM1 °C0 °C94%1013 hPa10 kmCalmCalm--Partly Cloudy
9:30 AM2 °C1 °C94%1016 hPa8 kmCalmCalm--SnowHeavy Snow Showers

rahsazan

کاربر ويژه
ای بابا،اینقدر موج منفی ندین تو رو خدا !!!!!همه ناامیدین!!!!این که نشد کار!!!!بابا من میدونم که وضعیت زیاد بر وفق مراد تون نیست ولی همتون اینو قبول دارین که علم هواشناسی و هواشناسی 100درصد نیستو دائم درحال تغییره،پس اینقدر ناامید نباشین لطفا:خجالت2::گل::گل:

به عنوان کوچکترین عضوتون{البته از من کوچکتر هست}ازتون عاجزانه و خاضعانه!!!!تقاضا میکنم اینقدر موج منفی ندین

در تکمیل صحبت محمدجان ، فراموش نکنیم که هنوز 19 روز از زمستون گذشته و 71 روز اون باقیمونده
من زیاد به تاریخچه بارش شهرهای دیگه آشنا نیستم و به همون دلیل در مورد مشهد فقط صحبت میکنم واگرنه همه جای ایران سرای من است
حداقل توی 15 سال گذشته ما در مشهد یک بار اونم آخر دی 81 بارش برف 30 سانتیمتری در مشهد داشتیم و سال 86 و 76 هم با اون همه غوغا در دیماه اینقدر برف نیومده
بارشهای سنگین برف مشهد بیشتر در بهمن بودن مثل برف نیم متری 20 بهمن 76 و برف نیم متری اولین جمعه بهمن 74 و یادمون نره که پارسال در مدت یک هفته آخر اسفند دو تا برف 20 سانتی داشتیم که یکیش 1 روز مونده بود به آخرین روز سال
باز هم باید خدارو شکر کنیم که همین الان بارشمون حدود 70 درصد بارش سال آبی 89 بوده
با امیدواری نقشه هارو پیگیری کنیم که از تحلیل اونا لذت بیشتری ببریم و دعا کنیم که امسال از اون برفای قدیمی نصیب همه ایران بشه

amir tehranpars

کاربر ويژه
درود !
درحال حاظر قرارگیری ناوه بر روی عراق دیده میشه که به دلیل فعال نبودن دریای سرخ ، به جای مکیدن رطوبت از این منبع رطوبتی متاسفانه به مکیدن شنزارها ی صحرای عراق و عربستان و ریختن آن به جای بارش روی نیمه غربی کشور روی آورده !
و این بارش کشور هم به خاطر رطوبت ارسالی از روی خلیج فارس است !
هم اکنون هم در پایتخت به دلیل وزش باد وگردوخاک ( نه غبار آلودگی ) دید حدود 7km است !

8wfvmkjrv6laaomij3r.png
[/URL][/IMG]

mohamad$

کاربر ويژه
والا سامیار جان اگر بالای 200 اعلام کنن تبعات داره فکونم ترجیح میدن زیر 200 اعلام کنن . هفته قبل بیشترین و 180 اعلام کردن

محمد بجنورد

کاربر ويژه
در تکمیل صحبت محمدجان ، فراموش نکنیم که هنوز 19 روز از زمستون گذشته و 71 روز اون باقیمونده
من زیاد به تاریخچه بارش شهرهای دیگه آشنا نیستم و به همون دلیل در مورد مشهد فقط صحبت میکنم واگرنه همه جای ایران سرای من است
حداقل توی 15 سال گذشته ما در مشهد یک بار اونم آخر دی 81 بارش برف 30 سانتیمتری در مشهد داشتیم و سال 86 و 76 هم با اون همه غوغا در دیماه اینقدر برف نیومده
بارشهای سنگین برف مشهد بیشتر در بهمن بودن مثل برف نیم متری 20 بهمن 76 و برف نیم متری اولین جمعه بهمن 74 و یادمون نره که پارسال در مدت یک هفته آخر اسفند دو تا برف 20 سانتی داشتیم که یکیش 1 روز مونده بود به آخرین روز سال
باز هم باید خدارو شکر کنیم که همین الان بارشمون حدود 70 درصد بارش سال آبی 89 بوده
با امیدواری نقشه هارو پیگیری کنیم که از تحلیل اونا لذت بیشتری ببریم و دعا کنیم که امسال از اون برفای قدیمی نصیب همه ایران بشه

احسنت جناب میری،ایول داری بخدا:گل::گل::گل::توافق::توافق::توافق::4::4:

rahsazan

کاربر ويژه
احسنت جناب میری،ایول داری بخدا:گل::گل::گل::توافق::توافق::توافق::4::4:

خیلی لطف داری محمدجان
انشالله باقیمونده زمستون امسال مثل ابتدای دهه 50 بشه که تا عمر داریم برای آیندگان از زمستون 91 تعریف کنیم همونطور که واسه ما از برفای اون سال تعریف میکنن

سیبری

کاربر ويژه
دیروز از دشت سرولایت بین قوچان و نیشابور عبور کردم ، ولی بر خلاف انتظار برفش از دشت قوچان کمتر بود و فک می کنم که سرمای شبانش هم احتمالا بیشتر از دشت قوچان باشه

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
امروز ظهر يك مقدار بارون تو مركز شهر باريد تقريبن شبيه باروناي بهاري بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام مجدد

شکل گیری یک همچین ابرهایی در این موقع از سال و بر روی بینالود خیلی عجیب و منحصر بفرد به نظر میرسه و در واقع میشه گفت بنوعی غلبه جریانات گرم و مرطوب جنوبی در کار هست:

نمایی از ابرها بر فراز بینالود در همین لحظه:

fx9ic5yuu31dvgsqwxv.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا