• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
البته مطمئنا با این وضعیت تهران در زمستان 91 خون جلوی چشم همه کارکنان سازمان هواشناسی و گرفته . از نوع حرف زدن اصغری میشه فهمید تا وقتی که تهران برف خوب نیاد اصلا از شرایط راضی نیست . بالاخره اونم داره تو تهران زندگی میکنه .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن عزیز

از تحلیل خوبت خیلی ممنونم.

آرزو میکنم که قوچان برف خیلی خوبی بباره و ما هم از خوشحالی شما شاد بشیم:گل:

نقشه رطوبت هم نشون میده رطوبت خزری از شرق قوچان به بعد و روی مشهد نفوذ کمتری داره که البته امیدوارم تغییر کنه

تراز 700

13011100_2_0718.gif

سیبری

کاربر ويژه
سلام داش محسن،خوبی داش؟؟تحلیلت واسه بجنورد چیه؟؟؟مثل اینکه اینبار هم سیستم واسه بجنورد خوب عمل نخواهد کرد و بجاش میره رو شیروان و فاروج و قوچان خوب عمل میکنه نه؟؟
سلام داداشی
بجنورد همونطور که خودت میدونی خیلی خاصه 5 کیلومتر بعد از پلیس راه تو گردنه امین الله بارشش 2 برابر بجنورده ولی خود بجنورد بخاطر باد پناهی که شرق کوه های بدرانلو قرار گرفته بارشش پایینه اما از این سیستم ببه نظرم برف خوبی بگیره

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام داداشی
بجنورد همونطور که خودت میدونی خیلی خاصه 5 کیلومتر بعد از پلیس راه تو گردنه امین الله بارشش 2 برابر بجنورده ولی خود بجنورد بخاطر باد پناهی که شرق کوه های بدرانلو قرار گرفته بارشش پایینه اما از این سیستم ببه نظرم برف خوبی بگیره

حرفت کاملا درسته و موافقم:توافق::توافق::توافق:

حقیقتش خودمم خیلی به این موج امیدوارم،انشاالله که نا امیدم نمیکنه

سپاسگزارم داداشی:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان شما شرایط دمایی و بارشی تهران و برای چهارشنبه شب و پنجشنبه چطور ارزیابی میکنید . بارشای تهران ممکنه از ابتدا برف باشه ؟ یا در انتها هم برف نمیشه ؟ منظورم کل شهر هست

کلا یه تحلیلی میفرمایید . تشکر . البته تحلیل واقع بینانه نه برای دلخوشی ما .:گل:

سیبری

کاربر ويژه
محسن عزیز

از تحلیل خوبت خیلی ممنونم.

آرزو میکنم که قوچان برف خیلی خوبی بباره و ما هم از خوشحالی شما شاد بشیم:گل:

امیر محسن جان سپاس از لطفت
حقیقتش یه قانون نا نوشته تو هواشناسی هست که منم اونو 70% قبول دارم!

اونم اینکه الگوهای بارش تو یه بازه زمانی مشخص مثلا طول یه فصل مدام تکرار میشن ! مثلا امسال برای چند بار پیاپی نزدیک شروع بارشها نقشه ها کاملا به نفع مشهد تغییر میکرده که امیدوارم اینبار هم همینطور بشه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
راستی بنظرتون{امیرمحسن جان و داداش محسن عزیز}،وضعیت سمت مرزهای استان و شمالشرق استان خراسان شمالی چطور خواهد بود؟؟چون 2-3 تا از دوستام روستاشون سمت مرزه و این هفته میخوان برن روستاشون،احتمال بسته شدن راه روستاشون هست؟؟؟سمت بدرانلو چطور؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان شما شرایط دمایی و بارشی تهران و برای چهارشنبه شب و پنجشنبه چطور ارزیابی میکنید . بارشای تهران ممکنه از ابتدا برف باشه ؟ یا در انتها هم برف نمیشه ؟ منظورم کل شهر هست

کلا یه تحلیلی میفرمایید . تشکر . البته تحلیل واقع بینانه نه برای دلخوشی ما .:گل:

محمد جان

امشب انشاء الله که نقشه ها آپ شدند چون الان هیچ چیز مشخص نیست:گل:
امیر محسن جان سپاس از لطفت
حقیقتش یه قانون نا نوشته تو هواشناسی هست که منم اونو 70% قبول دارم!

اونم اینکه الگوهای بارش تو یه بازه زمانی مشخص مثلا طول یه فصل مدام تکرار میشن ! مثلا امسال برای چند بار پیاپی نزدیک شروع بارشها نقشه ها کاملا به نفع مشهد تغییر میکرده که امیدوارم اینبار هم همینطور بشه

محسن عزیز

ممنون که اینقدر با روحیه و انرژی به من امید میدین:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی بنظرتون{امیرمحسن جان و داداش محسن عزیز}،وضعیت سمت مرزهای استان و شمالشرق استان خراسان شمالی چطور خواهد بود؟؟چون 2-3 تا از دوستام روستاشون سمت مرزه و این هفته میخوان برن روستاشون،احتمال بسته شدن راه روستاشون هست؟؟؟سمت بدرانلو چطور؟؟؟

محمد جان راههای کوهستانی خراسان شمالی مسلما به کولاک برف مواجه خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
زماني که فقط يک پسر بچه بودم عکسهاي ايران و جهان را از کتابهاي جغرافي ميبريدم و در يک دفتر ميچسباندم و از ديدن آنها لذت فراوان ميبردم. اين يک امر ذاتي است و تا کنون در وجودم باقي مانده است، من از ديدن عکس به خصوص عکسهاي مناطق ايران و جهان احساس آرامش ميکنم.
فعلا در یک شرکت کشتیرانی مشغول به فعالیت هستم و یکسری از سفرهایم را از طریق همین کشتیها میروم.
در ادامه گشت و گذار شما در اين سايت به عکسهايي از کشور عزيزمان ايران، عکس هاي جهان به نظر پهناور و
خاطرات شخصی خودم برخورد میکنید که در مدت حدود بیست سال تهیه شده اند. این عکس ها کاملا کار خودم هست و از هیچ منبع یا فرد دیگری نشأت نگرفته اند، لازم به ذکر هست که همسر و دخترم در تهیه عکسها کمک زیادی به من کرده اند و خیلی از آنها متشکرم.
ماهيت اين سايت با خيلي از سايتهاي ديگر فرق ميکنه، در حقيقت چون تمامي عکسها و مطالب توسط خودم تهيه ميشود و از جايي اقتباس نميشود بايد به سفرهاي زيادي بروم تا هر چند ماه يکبار اين عکس ها، خاطرات و مطالب جديد را در داخل سايت قرار دهم، اما خوبي اين کار اينست که يکدفعه مطالب زيادي اضافه ميشود.
ذکر این نکته لازم هست که عکس های این سایت دائرة المعارف کامل از عکس های ایران و جهان نیست بلکه تعدادی از نقاط و مکان هایی هستند که من از آنها بازدید کرده ام و عکس گرفته ام، به بیان راحت تر نمایشگاه و یا کلکسیونی از عکسهای من هستند........

http://www.soheilnets.com/index.htm

آرش-مشهد

کاربر ويژه
طبق گزارشات حاصله از شهر تربت حیدریه امروز صبح بارش برف دانه درشت به مدت نیم ساعت داشته

دقیقا. تربت 24 ساعت گدشته 2.3 میلیمتر بارش داشته.

کلا دیشب جنوب خراسان مثل اینکه بارشش مناسب بوده. بیرجند 10.8 میلیمتر بارون اومده:شاد2:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
البته مهرداد با وجود این، در مناطق زیادی از جمله تهران و یا استان فارس تا اواخر اسفند هم احتمال برف سنگین وجود داره و بعضی سالها که اصلاً زمستان میفته رو اسفندماه

مشهد که به طور نرمال برفای سنگینش بهمن و اسفند هست.

saeed hh

کاربر ويژه
انگار هوای مرطوب از جنوب شرق ایران دور میزنه و میاد البرز مرکزی به خاطر ارتفاع زیاد البرز مرکزی بارشهای تهران رو نروژ خوب زده کاری که قبلنا اوقیانوس هند واسه ما انجام میداد یکی از دلایل کم بودن بارش های تهران فعال نبودن اوقیانوس هند هستش

mohamad$

کاربر ويژه
نه سعید همون سیستم غربی هست که میاد سمت تهران و ضعیف هم میشه . 15 میلیمتر بارش برای تهران این وقت سال اصلا چیز قابل توجهی نیست اونم تازه برای شرق تهران

شرایطی که گفتی اگر رخ بده تهران 100 میلیمتر میباره مثل 83

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا