• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
بامداد چهارشنبه برفی در گیلان

nvg10.prp.162.swasia.gif

محسن جان امکانش هست که برف درنقاط داخلی وجلگه ای مازندران برای هفته دیگه بیاد.شما برای چه روزهایی پیشبینی می کنید .درضمن شماره تماس شمارو دوست عزیز چطور می تونم تهیه کنم. باتشکر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان امکانش هست که برف درنقاط داخلی وجلگه ای مازندران برای هفته دیگه بیاد.شما برای چه روزهایی پیشبینی می کنید .درضمن شماره تماس شمارو دوست عزیز چطور می تونم تهیه کنم. باتشکر

سلام بر شما دوست خوبم

بله اگه آپدیت نقشه ها همینطوری پیش بره ؛ هیچ بعید نیست که این پدیده در مناطق داخلی و جلگه مازندران هم رخ بده.
در ارتباط با تماس هم شمارتون رو بصورت خصوصی در نظرات وب سایت هوای مشهد بذارید .حتما با شما تماس خواهم گرفت
www.mashhadmeteo.ir

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سیبری

کاربر ويژه
وقتی آدم این دما ها رو هنگام بارش برف می بینه ناخودآگاه اشک شوق در چشمانش حلقه می زنه ! و امید به 86 دیگه در دلش جوونه می زنه!

3du0dspvs1hl8w5pa3a.jpg

ali_kermanshah

کاربر ويژه

سلام بر شما دوست خوبم

بله اگه آپدیت نقشه ها همینطوری پیش بره ؛ هیچ بعید نیست که این پدیده در مناطق داخلی و جلگه مازندران هم رخ بده.
در ارتباط با تماس هم شمارتون رو بصورت خصوصی در نظرات وب سایت هوای مشهد بذارید .حتما با شما تماس خواهم گرفت
www.mashhadmeteo.ir

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

درود بر امیرمحسن عزیز

اتفاقا من همین سوال را داشتم که آیا احتمال بارش برف در نوشهر مازندران برای هفته آینده وجود داره ؟؟

در ضمن یه مورد دیگر هم که ذهنم را مشغول کرده بود اینه که دلیل این که بارش برف گیلان از مازندران بیشتره چیه ؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امير جان شوخي نكن بچه ها قلبشون ضعيفه!

سلام هادی جان

با توجه به بررسی هایی که بر روی رخ داد های آنومالی در سالهای معروف یخبندان ایران انجام دادم مثلا 1964 -1972 -2008 به این جمع بندی رسیدم که آنومالی ماههای ژوئن- جولای-آگوست- سپتامبر- اکتبر-نوامبر و دسامبر سال 1972 میلادی شباهت های زیادی با بخش اول زمستان 2013-2014 یعنی امسال داره!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

سلام هادی جان

با توجه به بررسی هایی که بر روی رخ داد های آنومالی در سالهای معروف یخبندان ایران انجام دادم مثلا 1964 -1972 -2008 به این جمع بندی رسیدم که آنومالی ماههای ژوئن- جولای-آگوست- سپتامبر- اکتبر-نوامبر و دسامبر سال 1972 میلادی شباهت های زیادی با بخش اول زمستان 2013-2014 یعنی امسال داره!

wow
البته هیچ 2 سالی مثل هم نمیتونه باشه ولی منم امسال را خیلی به سال های دهه 70 شبیه دیدم امیدوارم اگر هم میخواد شبیه اون سال بشه امیدوارم اون اتفاقات نیفته!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

wow
البته هیچ 2 سالی مثل هم نمیتونه باشه ولی منم امسال را خیلی به سال های دهه 70 شبیه دیدم امیدوارم اگر هم میخواد شبیه اون سال بشه امیدوارم اون اتفاقات نیفته!!!

منتهی الان پاییز 1995 رو هم که چک کردم ، به پاییز امسال و خصوصا ماه دسامبرش شباهت های زیادی داره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا