• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس تا بعدازظهر روز 17 دسامبر اپدیت شد و همچنان روند شل کن و سفت کن آپدیتهای قبلیش رو ادامه داده!!!!!

13121718_2_1112.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم ضخامت لایه 850-1000 میلی بار که حکایت از استقرار مرکز سردچال بسته در شامگاه دوشنبه اینده بر روی دشت مشهد داره

13121618_2_1112.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امشب اگه وضعیت اپدیتها رضایت بخش باشه و شارژ بشم قصد دارم یک پست تحلیلی جامع منتشر کنم و دلایل علمی وقوع ناهنجاری پیشرو رو منتشر کنم و به دوستان عزیز تقدیم کنم.

اگر رضایت خاطرم فراهم بشه:خجالت2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
امشب اگه وضعیت اپدیتها رضایت بخش باشه و شارژ بشم قصد دارم یک پست تحلیلی جامع منتشر کنم و دلایل علمی وقوع ناهنجاری پیشرو رو منتشر کنم و به دوستان عزیز تقدیم کنم.

پس باید عملیات انرژی دهی به سامانه ی هفته بعد را آغاز کنیم!!!:خنده1:

mmh1982

New member
سلام امیر محسن نظرت درباره سیستم هفته اینده روی شمال بخصوص منطقه گرگان چیه؟؟؟؟ میشه امید داشت برف خوبی داشته باشیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا اینجای کار و تا تاریخ 17 دسامبر برای شهرهایی مثل بانه- پیرانشهر-اشنویه- نقده- اردبیل در حدود 50 الی 75 سانتیمتر برف انتظار دارم بباره!

در ارتباط با پر بارش ترین بخش زاگرس هم یعنی قله شیر کوه 1.5 متر.

باور دارم شاید ارتفاع برف در اردبیل به 1.5 متر هم برسه

nojeana

کاربر ويژه
انشاله
و خسته نباشید راستی امیر جان هر لحظه تغییر می کنه آپدیت ها و کلش هم رو بحث سرمای سامانه است در آخرین آپدیت برف نهاوند خیلی کم شده و کلش بارون درج شده ، نظرتون چیه راستی وضعیت تهران و البرز رو چجور تحلیل می کنید؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انشاله
و خسته نباشید راستی امیر جان هر لحظه تغییر می کنه آپدیت ها و کلش هم رو بحث سرمای سامانه است در آخرین آپدیت برف نهاوند خیلی کم شده و کلش بارون درج شده ، نظرتون چیه راستی وضعیت تهران و البرز رو چجور تحلیل می کنید؟

سلام محمد جان و شبت بخیر

والا هنوز منتظرم ببینم چی میشه ، راستش هنوز برای منطقه خودمون به یک جمع بندی مشخص نرسیدم چون هر لحظه نقشه ها یک ساز میزنند ولی فعلا همه چیز در شمال غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی قطعیه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا اینجای کار و تا تاریخ 17 دسامبر برای شهرهایی مثل بانه- پیرانشهر-اشنویه- نقده- اردبیل در حدود 50 الی 75 سانتیمتر برف انتظار دارم بباره!

در ارتباط با پر بارش ترین بخش زاگرس هم یعنی قله شیر کوه 1.5 متر.

باور دارم شاید ارتفاع برف در اردبیل به 1.5 متر هم برسه

با تشکر از تذکر محسن عزیز

منظورم زردکوه بختیاری بود:خجالت2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]MASHHAD AIRPORT Current weather observation
The report was made 12 minutes ago, at 17:25 UTC
Wind calm
Temperature 1°C
Humidity 64%
Pressure 1020 hPa
Visibility 7000 m