• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه

فک نکنم بهزاد جان با این وزش باد کم
خیلی بعیدست.

توی دو بارش اخیر در دمای 3 درجه به برف و بارون رسیدیم. الان ماسوله در دمای 2 درجه بارش برف گزارش کرده. به نظرم دمای لایه های بالایی جو کاملا مناسب هست که دمای سطح زمین به صفر نرسیده بارش برف شروع میشه. کشاورزی دما رو 4 و فرودگاه دمای فعلی رو 5 گزارش کردند. دماسنج من هم یخورده از 4 پایین تر اومده. اگه دما حدودا در همین سطح باقی بمونه و غروب و شب بارش ها شدید باشن من که خیلی امیدوارم به حداقل یخورده دیدن برف. انشاالله که بیاد :دعا:

aliwinter

Banned
توی دو بارش اخیر در دمای 3 درجه به برف و بارون رسیدیم. الان ماسوله در دمای 2 درجه بارش برف گزارش کرده. به نظرم دمای لایه های بالایی جو کاملا مناسب هست که دمای سطح زمین به صفر نرسیده بارش برف شروع میشه. کشاورزی دما رو 4 و فرودگاه دمای فعلی رو 5 گزارش کردند. دماسنج من هم یخورده از 4 پایین تر اومده. اگه دما حدودا در همین سطح باقی بمونه و غروب و شب بارش ها شدید باشن من که خیلی امیدوارم به حداقل یخورده دیدن برف. انشاالله که بیاد :دعا:

دمای سطح زمین فعلا مناسب نیست
موج ها هم که هرموقع شرایط داره مساعد میشه برای برف ,فرار میکنن
امیدوارم امیدوارم که برف بیاد فردا صبح
ولی ببخشید بهزاد جان مطمعنم نمیاد.:خنده1:

aliwinter

Banned
f16384c3c7048a1e1.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هواشناسی روسیه برای مشهد در روز دوشنبه:

Weather in Mashhad
d.sun.c4.s2.png
Mo16.12 −2..+3

d.sun.c4.s1.png
Tu17.12 −3..0

d.sun.c2.png
We18.12 −5..−3

Weather characteristics, atmospheric phenomenaAir temp., °CAtm. pressure, mmHgWind, m/s Humidity, %Real feel, °C
0:30
n.moon.c4.r1.png
Mainly cloudy, light rain+3680E388+1
3:30
n.moon.c4.r2.png
Mainly cloudy, rain+2680E392+1
6:30
n.moon.c4.r2.png
Mainly cloudy, rain+2682E294+1
9:30
d.sun.c4.r2.png
Mainly cloudy, rain+1683E393−1
12:30
d.sun.c4.s2.png
Mainly cloudy, snow+1683E389−1
15:30
d.sun.c4.s2.png
Mainly cloudy, snow0683E387−2
18:30
n.moon.c4.s2.png
Mainly cloudy, snow−1685E387−3
21:30
n.moon.c4.s1.png
Mainly cloudy, light snow−2686E3

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هواشناسی کانادا در روزهای آینده سرمای شدید و سراسری رو برای ایران ما پیش بینی کرده!!!!!

یعنی آخر قطب شمال:

13121800_2_1200.gif

pokerface

متخصص هواشناسی
برف و کولاک از دیشب گردنه کلوسه در شهرستان فریدونشهر را نیز مسدود کرده و ارتباط روستاهای کلوسه ، دورک ، وزوه ، کاهگانک ، وستگان ، کاهگان بالا و کاهگان با مرکز این شهرستان را قطع شده است.
راهداران در حال تلاش برای بازگشایی این مسیرها هستند اما به علت وزش باد شدید و کاهش میدان دید، بازگشایی این مسیر امکان پذیر نیست .
رانندگانی که قصد تردد در محورهای هرستان فریدونشهر را دارند، باید خودروهای خود را به زنجیرچرخ و وسایل گرمایشی مجهز کنند.
بارش برف وکولاک موجب لغزندگی برخی محورهای مواصلاتی استان اصفهان شده است.
مسئول مدیریت راههای استان اصفهان گفت: بارش برف و وزش باد شدید از دیشب تاکنون در گردنه خوانسار در محور خوانسار - دامنه و گردنه کلوسه در محور فریدونشهر - پشتکوه موجب کولاک شده است.
آقای کازرونی افزود: همچنین محورهای تیران - داران - الیگودرز ،گلپایگان - خمین و محور خوانسار - بوئین میاندشت هم به علت بارش برف لغزنده است.
وی از رانندگانی که قصد تردد در این محورها را دارند خواست حتما چراغ خودروهای خود را روشن و وسایل نقلیه خود را به وسایل گرمایشی و زنجیر چرخ مجهز کنند.
اداره کل هواشناسی استان اصفهان اعلام کرد، در ارتفاعات شهرستان فریدونشهر 50 سانتی متر برف برزمین نشسته است.
وزش باد شدید، بارش برف و باران تا فردا در غرب استان اصفهان ادامه دارد.

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام دیشب خداروشکر عالی بارید
ظرف من 5 م.م
فرودگاه 10.1
صفی آباد 1.8
بعد تو آمارم باید صفی آبادو جمع ببندم :|

pokerface

متخصص هواشناسی
تصاویر زیر رو همین الان داغ داغ از تنور درومده خانوم shalika onikashvili عزیز از فریدونشهر فرستادن

37st4ltdw9tm3pb9472p.jpg
lw575qw8k96rzyg24evx.jpg
y9avi8f3u7860mvx90yz.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا