سلام دیشب خداروشکر عالی بارید
ظرف من 5 م.م
فرودگاه 10.1
صفی آباد 1.8
بعد تو آمارم باید صفی آبادو جمع ببندم :|
علی پس چرا اینجا نبارید داداش
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام دیشب خداروشکر عالی بارید
ظرف من 5 م.م
فرودگاه 10.1
صفی آباد 1.8
بعد تو آمارم باید صفی آبادو جمع ببندم :|
من یک لحظه فک کردم بوشهر سفید پوش شده,ولی برف مجلسی شیکی امده تبریک شهاب جان:گل:
ملکان »»» آذربایجان شرقی »»» 21 آذر 1392 هجری خورشیدی:
همینک ساعت 12/30 دقیقه.
شهرک ولی عصر (عج)
یعقوب جان قرار نبوده اهواز بارش چندانی داشته باشه ولی از امشب تا فردا شانس خیلی خوبی دارید...پیک باش کوه های شمال و شال شرق خوزستانه...علی پس چرا اینجا نبارید داداش
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
تاثیرات شاخص دور پیوندی PNA بر روند موج سرمای پیشرو
تاریخ : پنجشنبه بیست و یکم آذر 1392
نویسنده : امیر محسن
نظر بدهید
همزمان با گسترش موج سرما و برف در ایران برای روزهای پیشرو علاوه بر مثبت شدن شاخص نوسان شمالگان یا AO + که منجر به تقویت ورتکس یا گرداب قطبی گردیده که در این حالت موج سرما با جهت غرب به شرق از سمت مرزهای شمال غربی به داخل مرزهای ایران نفوذ کرده که در پست قبلی به آن پرداختیم ، شاخص شمال اقیانوس آرام یا PNA بصورت همزمان در فاز منفی قوی قرار گرفته است:
وضعیت فعلی شاخص PNA
با توجه به نقشه های پیش یابی این شاخص دور پیوندی ، انتظار بر این است که این شاخص همچنان در فاز منفی قوی ماندگار باقی بماند که در این صورت منجر به بروز آنومالی کاهش محسوس دما با محور شمال شرقی- جنوب غربی از مرکز سیبری به سمت ایران میگردد لذا موج سرمای هفته آینده ایران متاثر از منفی شدن شاخص دور پیوندی شمال اقیانوس آرام(PNA -) می باشد.
نقشه آنومالی ضخامت لایه 500-1000 میلی بار( سطح زمین )در حالت فاز منفی شدید PNA-
ممنون امیر جان ،اینها شاخصهای بسیار مهمی هستن که تاحالا اونطور که باید و شاید بهش پرداخته نشده.ممنون از پست بسیار اموزندت،لذت میبریم عکسای برفی ببینیم مقالات امیرو بخونیم موزیکی گوش بدیمو در حسرت برف واقعی در گرمسیرات مرطوب جنوب به سر ببریم