• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Good signs for those hoping for cold and snowy weather going forward. The chances of a significant torch have gone down considerably IMO based on the MJO/AAM and look to the west pac. Thinking we will see a pretty impressive period of weather in the east/ central u.s well into the beginning of january. Core of cold should sit across the northern rockies, prairies and northern plains states with the BZ downstream and a moderate SE ridge in place. The further south and east you go, the more resistance you will get against major cold/snow as the AO/NAO is positive. Across the northern tier it will be a different story as the gradient look should continue overall with CPF if we can see an increase in wave flux over the NE pac. Warm up's will happen, it just looks like the cold should dominate any significant bouts of warmth unless your in the SE/mid atlantic.

The GWO will stay weaker then previously thought with all others factors remaining very similar as we head into the end of DEC/beginning of jan (NE pac warm pool, ridging over EPO/PNA domain, +AO/NAO/QBO and weak MJO overall). With that being said, as we head towards late jan,Feb and March the NAM state looks to trend more negative as EP flux often gains strength late winter in +QBO/Smin years. Western ENSO anoms look to increase as we head towards the FMA period via the NOI relationship as long as the EPO/WPO stay negative. How soon weakening of the vortex occurs is still up in the air and will be an important factor heading forward as this would help bring the AO/NAO indices down with more of an el nino setup potentially.​

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
دیشب آسمون و زمین بهم وصل بود! ظرف من 60 م.م نشون می ده...واقعا شبی فراموش نشدنی بود...شدتش غیر قابل وصفه! با رعدهایی که پشت سرهم آسمونو روشن می کردن!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
دیشب آسمون و زمین بهم وصل بود! ظرف من 60 م.م نشون می ده...واقعا شبی فراموش نشدنی بود...شدتش غیر قابل وصفه! با رعدهایی که پشت سرهم آسمونو روشن می کردن!

سلام علی جون

خیلی خیلی بهت تبریک میگم دوست خوبم:شاد2::گل:

این وضعیت وزش باد در شب گذشته بر روی مدیترانه است:

20131212_19_16_det.gif

hasan1

کاربر ويژه
تبریک فراوان به علی عزیز

اینجا هم بارون خوبی داره میاد. دما هم طبق دماسنج من 3.5 درجست. هر چند سازمان 6 درجه زده که اونم احتمالا به خاطر فاصله ایستگاه از شهره.

pokerface

متخصص هواشناسی
این شعری هست به زبان گرجی برای فریدونشهر رایج بین ساکنین گرجی. میدونید که در فریدونشهر هموطنان گرجی زندگی‌ می‌کنن که زمان شاه عباس اونجا ساکن شدن .رسم خط و زبان گویش گرجی قفقاز رو حفظ کردن .
დაქცქრის დიდწერი
کوه «دیـدْ تـْـسـِـری» نظاره گر توست

ჩაქჩქრის დიდხევი
و رود «دیـدْ خـِـوی» در قلبت جاریست

შემოკრტყმია მაღალ მთები
کوههای بلند تو را احاطه کرده

შვილითათარა და ვარდისყელი
و « تـَـتـَـرَشـْـویـلـی» و «وردیـسـْـقـِـلـی»

აღმოსავლეთი პირიქითიდან
از شرق به «پـیـری کـیـتـی» محدود شده ای

დასავლეთი ციხემდე
و از غرب به کوه «تـْـسـیـخـه»

ჭაჰიწოლი ხარ ზაგროსის მთები
میان کوههای زاگرس آرام گرفته ای

400 წელია ექნობამდე
از 400 سال پیش تا آینده

დაარსებული ხარ 19 უბანით
تشکیل شده ای از 19 محله

ქალების ქობიდან თათაშვილამდე
از «کـَـلـِـبـیـس کـُـبـی» تا «تـَـتـَـرَشـْـویـلـی»

ჩემო სოფელო იცოდე შენა
ای آبادی من بدان

ჩემი სიცოცხლე გაჩუქებ შენა
جانم را به تو هدیه خواهم داد

ali.doosti

کاربر ويژه

سلام علی جون

خیلی خیلی بهت تبریک میگم دوست خوبم:شاد2::گل:

سلام استاد بزرگوار ممنونم از لطف بی اندازتون برای برف دوشنبه شما دعا می کنم ... دعای برف بقول استاد بهروز داره جواب میده :خجالت2:
تبریک فراوان به علی عزیز

اینجا هم بارون خوبی داره میاد. دما هم طبق دماسنج من 3.5 درجست. هر چند سازمان 6 درجه زده که اونم احتمالا به خاطر فاصله ایستگاه از شهره.
ممنون حسن آقا منم بارش پیش بینی نشدتونو تبریک می گم..اینا که قرار نیست بیادو میاد یه حال دیگه دارن :گل:

hasan1

کاربر ويژه
سلام استاد بزرگوار ممنونم از لطف بی اندازتون برای برف دوشنبه شما دعا می کنم ... دعای برف بقول استاد بهروز داره جواب میده :خجالت2:

ممنون حسن آقا منم بارش پیش بینی نشدتونو تبریک می گم..اینا که قرار نیست بیادو میاد یه حال دیگه دارن :گل:

تشکر فراوان علی جان:گل:

آره واقعا خیلی حال میده اینجوری! خدا رو شکر... اگه برفم بزنه که از هیجان سکته هه رو زدم! :خنده2:

alirezamousavi

New member
سایت اکیو ودر بارش هارو برای مشهد از یکشنبه شب گرفته و تا روز سه شنبه ادامه داده ایا سرعت سامانه کم شده یا خبر دیگری هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا