ali.doosti
کاربر ويژه
سلام
بارش اعلام شده توسط فرودگاه از این سیستم 10.1+40= 50.1
بارش اعلام شده توسط فرودگاه از این سیستم 10.1+40= 50.1
دوستان یه خبر خوب. دیگه مشکل صدور مجوز واسه استفاده از هواپیماهای شخصی دو نفره خدا رو شکر حل شده. من پیشنهاد میکنم یدونه از اینا بگیریم واسه ایستگاه هواشناسی جناب محمد رضا عزیز که از بالا وضعیت رو واسمون به طور زنده گزارش کنن! :بای:
مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته مقررشد با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، کسانی که توانایی مالی دارند هواپیماهای فوق سبک در فرودگاههای کم ترافیک کشور مستقر کنند.
محمود رسولینژاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: دولت در قالب توافقنامه سه جانبه فی ما بین سازمان صنایع هوایی، شرکت فرودگاههای کشور و بخش خصوصی به عنوان سرمایهگذار، از علاقهمندان پرواز با هواپیماهای فوق سبک حمایتهای لازم را ارائه میکند.
وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به رعایت استانداردها و ایمنیهای لازم در این گونه پروازها، افزود: پرواز هواپیماهای فوق سبک در تهران تا شعاع 70 کیلومتری و در شهرهای بزرگ تا شعاع 40 کیلومتری پذیرفته نمیشود.
رسولینژاد با بیان اینکه برای علاقهمندان تهرانی نیز در خارج از شهر فضایی برای پرواز هواپیماهای دو نفره و فوق سبک در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: در بخش کنترل راداری، این مدل هواپیماها تابع مقررات ویژهای هستند و رابطی با کنترل پرواز دارند تا نشست و برخاست به صورت ایمن انجام شود.
مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور درباره سرمایهگذاری بخش خصوصی در فرودگاههای کشور گفت: سرمایهگذاری بخش خصوصی به رشد صنعت فرودگاهی کشور میانجامد و هم اکنون پروژههای متعددی با مشارکت بخشخصوصی در فرودگاهها در حال انجام است و سالانه فراخوانهایی نیز برای جذب سرمایهگذار داده میشود.
وی یادآور شد: شرکت فرودگاهها آماده پذیرش سرمایهگذار در بخشهای مختلف فرودگاهی مثل پارکینگ طبقاتی، شهر فرودگاهی و هتل است.
الان در تمام دنیا، فرودگاه هایی رو برای پرواز هواپیماهای شخصی در شهرهای بزرگ اماده کردن، این که در تهران تا شعاع 70 کیلومتری اجازه پرواز نمیدن با این که اصلا اجازه پرواز ندن فرقی نمیکنه! طرف میخواد سریع این شهر و اون شهر بره برای همین هواپیمای شخصی میخره وگرنه اگر قرار باشه از تهران بره تا فرودگاه آزادی قزوین برای پرواز که قشنگ میره مهرآباد و به شهر مورد نظرش پرواز میکنه!
من که هیچ وقت حاضر نیستم با یک همچین قارقارکی پرواز کنم! هواپیمای سبک تک موتوره فقط سسنا و بس!
بخشی از عملیات زمستانی هست، باید این کار رو انجام بدندیروز در اتوبان تهران قم مرتب داشتن کیسه شن و نمک مستقر میکردن! یعنی برای این محور بارش سنگین برف دیده شده؟
این ابرهای امروز مشهد، منو یاد ابرهای دی85 (سامانه پربارش دی85) انداختخدا رو شکر سر و شکل آسمون مشهد امروز خیلی امیدوار کننده است و امتداد همگرایی از بینالود تا غرب و جنوب غرب مشهدامتداد پیدا کرده.
میشه به سامانه پیشرو امیدوار شد:
این ابرهای امروز مشهد، منو یاد ابرهای دی85 (سامانه پربارش دی85) انداخت
طول یک باند ابری که وارد مشهد شده در امتداد بینالود حداقل 10 تا 15 کیلومتر میشه
ضمنا عکس پل آب و برقه:سوت:
http://www.wunderground.com/history/airport/OIMM/2006/12/28/DailyHistory.html
خدا به داد من یکی برسه که تا هفته آینده عصر و شب کلاس دارم!!!:خنده2::سوت: