• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه

سلام داداش:6:
قابل شمارو نداره:خنده2:
منکه بیرون نمیرم :گریه: :34: به بابام میگم بندازه بعد میذارم انجمن:81:
با جایزه ای که گفتین:سوت:

ممنون. جایزتون محفوظ . دعا کنید مام به زودی برف داشته باشیم. ما برف خیلی دوست می داریم. :شاد2:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
ممنون. جایزتون محفوظ . دعا کنید مام به زودی برف داشته باشیم. ما برف خیلی دوست می داریم. :شاد2:

یووووووووووووهههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووو:8::8::8:
ایشالا:دعا::دعا::دعا:
من برم دنبال عکس:فرار:

rahsazan

کاربر ويژه
ووووووواااااااااااااااااااااااااییییییییییییی عجب برفی داره میاد مشهد. تبریک فراوان :شاد2::شاد:
دوستان من کاملا صحت این عکس رو تایید می کنم.
محمد رضا جان، منم دیگه امروز مجبور شدم برم برف های رو سقف رو پارو کنم!

oc8v5loibr5v3ixf553.jpg
آقا تبریک عجب برفی اومده، خوب همونطور که نیاز به یادآوری نیست، سقف خونه ها در رشت شیبدار هست و بنده هم صحت این عکس رو کاملا تایید میکنم:خجالت2:

rahsazan

کاربر ويژه
خوب اینم بزارم و برم::تعجب2::kamyar:
Mashhad, Iran

[h=4]Current weather observation
The report was made 32minutes ago, at 12:30 UTC
Wind 50 km/h from east
Temperature -24°C
Humidity 100%
Pressure 1016 hPa
Visibility 0050 m
Scattered clouds at a height of 300ft
Overcast at a height of 1000 ft
heavy snow storm

rahsazan

کاربر ويژه
خوب اینم بزارم و برم::تعجب2::kamyar:
Mashhad, Iran

Current weather observation

The report was made 32minutes ago, at 12:30 UTC
Wind 50 km/h from east
Temperature -24°C
Humidity 100%
Pressure 1016 hPa
Visibility 0050 m
Scattered clouds at a height of 300ft
Overcast at a height of 1000 ft
heavy snow storm

ووووووواااااااااااااااااااااااااییییییییییییی عجب برفی داره میاد مشهد. تبریک فراوان :شاد2::شاد:
دوستان من کاملا صحت این عکس رو تایید می کنم.
محمد رضا جان، منم دیگه امروز مجبور شدم برم برف های رو سقف رو پارو کنم!

oc8v5loibr5v3ixf553.jpg

دکتر من برات یه عکس میزارم از محلمون همین دقایقی پیش:غش:

مشاهده پیوست 48506

dr.ben
میگم خودمونیم یکی چند وقت دیگه پستهای مارو بخونه با خودش فکر میکنه اصحاب کهف بوده!

samann

کاربر ويژه
تبریک به همشهزیان خوبم. همونطور که انتظار میرفت روند آپدیتها بهتر شد. مطابق با آخرین آپدیتها قسمت اعظم بارش مشهد به صورت برف خواهد بود.:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
تبریک به همشهزیان خوبم. همونطور که انتظار میرفت روند آپدیتها بهتر شد. مطابق با آخرین آپدیتها قسمت اعظم بارش مشهد به صورت برف خواهد بود.:گل:

به شما هم تبريك سامان جان.
نتنها قسمت اعظم بارش بلكه كل بارش برف خواهد بود حتا در خشك آباد و گرمادره مشهد "فرودگاه" !!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان

ظاهرا نوسانات AO و NAO در فاز مثبتشون در حال تشدید هستند که ره آوردشون سرمایش دماست

سیبری

کاربر ويژه
آپديت جديد جي اف اس تفاوت چنداني با صبح نداره و تنها تفاوتش اينه كه با هر آپديت بارش هاي قوچان داره كمتر ميشه!و محدوده اوج بارش داره به سمت مشهد شيفت ميكنه!

جی اف اس و بویژه ای سی ام از حدود یک هفته پیش پیک بارش سامانه پیش رو رو برای منطقه مشهد و کلات در نظر گرفته بودن
البته همنطور که قبلا گفتم بارش نیشابور هم از این سامانه به نظر خوب باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس و بویژه ای سی ام از حدود یک هفته پیش پیک بارش سامانه پیش رو رو برای منطقه مشهد و کلات در نظر گرفته بودن

سلام محسن جان

با شما کاملا موافقم ، نیشابور هم در بارش و هم در شدت سرما رکورد دار خواهد بود شاید تا 21- زیر صفر هم بره

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

درود بر شما محسن جان
كاملن درست پيش بيني كردين محسن جان البته در مورد بارش نيشابور مخالفم!همانطور كه رشته كوه بينالود واسه مشهد عامل تشديد كننده بارش از اين سامانه هست واسه نيشابور يك مقدار مزاحم خواهد بود!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Here is an updated look at the visible solar disk on Saturday.
Solar activity is currently low.
Sunspot 1917 remains the most active Earth facing region and is capable of producing at least C-Class solar flares. All other visible regions remain stable for now. A number of coronal mass ejections (CMEs) were observed during the past 24 hours and each appear to be directed away from our planet.

hqq164u3resi0iefs11i.jpg

یک ساعت پیش اعلام شد که خورشید همچنان در وضعیت حداقل فعالیت میباشد و این موضوعی هست که از ماههای قبل همچنان ادامه دارد ، فقط یادمه میاد که امیر کوروش بنقل از هواشناسی کرمانشاه گفته بود که فعالیتهای خورشیدی افزایش یافته و نمیدونم که چرا یک همچین برآوردی رو اون دوستان اعلام کردند؟

آیا اپدیت ها رو چک نمیکنند؟

سیبری

کاربر ويژه
10 تاپ سرمای ایران امروز

1-چالدران18-
2-سلماس14/6-
3-ماکو11/4-
4-تبریز10-
5-ارومیه 10-
6-اردبیل فرودگاه9/8-
7-قره ضیاءالدین 9/4-
8-ورزقان 9/2-
9-مرند9-
10-اهر، پلدشت اشنویه 8-

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود بر شما محسن جان
كاملن درست پيش بيني كردين محسن جان البته در مورد بارش نيشابور مخالفم!همانطور كه رشته كوه بينالود واسه مشهد عامل تشديد كننده بارش از اين سامانه هست واسه نيشابور يك مقدار مزاحم خواهد بود!

اصولا شهر نیشابور در سامانه هایی که عامل لیفت دینامیکی مناسب ندارند مثل سامانه پیشرو بدلیل موقعیت جغرافیایی و شکل توپوگرافی که همانا قرار گرفتن در نزدیک ترین محل نسبت به رشته کوههای بینالود میباشد، شانس بارش خوبی داره هادی جان

چند وقت پیش هم این اتفاق افتاد و در حالیکه مشهد و قوچان بارش چندانی نداشتند نیشابور یک بارش دو رقمی عالی کسب کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا