سلام داداش:6:
قابل شمارو نداره:خنده2:
منکه بیرون نمیرم :گریه: :34: به بابام میگم بندازه بعد میذارم انجمن:81:
با جایزه ای که گفتین:سوت:
ممنون. جایزتون محفوظ . دعا کنید مام به زودی برف داشته باشیم. ما برف خیلی دوست می داریم. :شاد2:
سلام داداش:6:
قابل شمارو نداره:خنده2:
منکه بیرون نمیرم :گریه: :34: به بابام میگم بندازه بعد میذارم انجمن:81:
با جایزه ای که گفتین:سوت:
ممنون. جایزتون محفوظ . دعا کنید مام به زودی برف داشته باشیم. ما برف خیلی دوست می داریم. :شاد2:
آقا تبریک عجب برفی اومده، خوب همونطور که نیاز به یادآوری نیست، سقف خونه ها در رشت شیبدار هست و بنده هم صحت این عکس رو کاملا تایید میکنم:خجالت2:ووووووواااااااااااااااااااااااااییییییییییییی عجب برفی داره میاد مشهد. تبریک فراوان :شاد2::شاد:
دوستان من کاملا صحت این عکس رو تایید می کنم.
محمد رضا جان، منم دیگه امروز مجبور شدم برم برف های رو سقف رو پارو کنم!
The report was made 32minutes ago, at 12:30 UTC |
Wind 50 km/h from east |
Temperature -24°C |
Humidity 100% |
Pressure 1016 hPa |
Visibility 0050 m |
Scattered clouds at a height of 300ft Overcast at a height of 1000 ft |
heavy snow storm |
خوب اینم بزارم و برم::تعجب2::kamyar:
Mashhad, Iran
Current weather observation
The report was made 32minutes ago, at 12:30 UTC Wind 50 km/h from east Temperature -24°C Humidity 100% Pressure 1016 hPa Visibility 0050 m Scattered clouds at a height of 300ft
Overcast at a height of 1000 ftheavy snow storm
ووووووواااااااااااااااااااااااااییییییییییییی عجب برفی داره میاد مشهد. تبریک فراوان :شاد2::شاد:
دوستان من کاملا صحت این عکس رو تایید می کنم.
محمد رضا جان، منم دیگه امروز مجبور شدم برم برف های رو سقف رو پارو کنم!
میگم خودمونیم یکی چند وقت دیگه پستهای مارو بخونه با خودش فکر میکنه اصحاب کهف بوده!
میگم خودمونیم یکی چند وقت دیگه پستهای مارو بخونه با خودش فکر میکنه اصحاب کهف بوده!
تبریک به همشهزیان خوبم. همونطور که انتظار میرفت روند آپدیتها بهتر شد. مطابق با آخرین آپدیتها قسمت اعظم بارش مشهد به صورت برف خواهد بود.:گل:
آپديت جديد جي اف اس تفاوت چنداني با صبح نداره و تنها تفاوتش اينه كه با هر آپديت بارش هاي قوچان داره كمتر ميشه!و محدوده اوج بارش داره به سمت مشهد شيفت ميكنه!
جی اف اس و بویژه ای سی ام از حدود یک هفته پیش پیک بارش سامانه پیش رو رو برای منطقه مشهد و کلات در نظر گرفته بودن
البته همنطور که قبلا گفتم بارش نیشابور هم از این سامانه به نظر خوب باشه
جی اف اس و بویژه ای سی ام از حدود یک هفته پیش پیک بارش سامانه پیش رو رو برای منطقه مشهد و کلات در نظر گرفته بودن
البته همنطور که قبلا گفتم بارش نیشابور هم از این سامانه به نظر خوب باشه
درود بر شما محسن جان
كاملن درست پيش بيني كردين محسن جان البته در مورد بارش نيشابور مخالفم!همانطور كه رشته كوه بينالود واسه مشهد عامل تشديد كننده بارش از اين سامانه هست واسه نيشابور يك مقدار مزاحم خواهد بود!