• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه

داداش سیبری؟؟ یا برف منظورته برادر جان؟؟:فکر::giggle:
الهی:دعا::خنده2:
من؟؟:34: ممنون:34: دانشگاه انجمن شناسی اینا هست؟؟:فکر::10::ناراحت:

داداش سیبری امسال با کمال میل عنوانشو به شمال غرب تقدیم کرد یه سال مرخصی گرفتن:خنده2:
برف منظورمه! دیشبم انگار برف بوده! امشب چه سرمایی بشه واوووو!
بله شما :خجالت2:
اونو پیام نور داره شما بخونید روزانه یه رشته بهتر درآید :خنده1:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
داداش سیبری امسال با کمال میل عنوانشو به شمال غرب تقدیم کرد یه سال مرخصی گرفتن:خنده2:
بله باریده بود:18: ایشالا بازم برف میاد نه سرما! :137:
چی؟ واقعا؟؟:تعجب: من شوخی کردما:تعجب:
عهههههههه داداش:31: من باور میکنما:قهر: الکی نگو:giggle:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

حاج محسن بیشتر از اینکه برف بباره عاشق سرمای خشک و گزنده است و امسال به مراد دلش هم خواهد رسید با این وضع نقشه ها

ali.doosti

کاربر ويژه

بله باریده بود:18: ایشالا بازم برف میاد نه سرما! :137:
چی؟ واقعا؟؟:تعجب: من شوخی کردما:تعجب:
عهههههههه داداش:31: من باور میکنما:قهر: الکی نگو:giggle:

برف یه مدت میره طرف خارجکیا کریسمسشون بی برف نمونه ما هم یه کم استراحت می کنیم :خنده1:
خب شما شوخی می کنید منم شوخی می کنم :چشمک:
ولی خب خوب بخونید قبول میشید ایشالا:خجالت2:
داداش امیر محسنم از اینکه بی اجازه لقب سیبریو به شما دادم ناراحت شد دیدی ؟:خجالت2:

aliwinter

Banned

حاج محسن بیشتر از اینکه برف بباره عاشق سرمای خشک و گزنده است و امسال به مراد دلش هم خواهد رسید با این وضع نقشه ها

شرما با برفش حال میده خودش نشون میده وگرنه به نظر من سرمای سخت بی برف
یعنی هیچ:سوت::خنده1: پس گرم بشه بهتره یخ بزنیم برای چی اخه یه هدفی باید باشه:خنده1:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
برف یه مدت میره طرف خارجکیا کریسمسشون بی برف نمونه ما هم یه کم استراحت می کنیم :خنده1:
خب شما شوخی می کنید منم شوخی می کنم :چشمک:
ولی خب خوب بخونید قبول میشید ایشالا:خجالت2:
داداش امیر محسنم از اینکه بی اجازه لقب سیبریو به شما دادم ناراحت شد دیدی ؟:خجالت2:

ممنون:12::39:
هی وای:52::ترس::122:
منکه نیستم:فرار::سوت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دماي گرمادره "فرودگاه" به 5 و دماي حسي به 0 رسيد!روند كاهش دما خيلي خوبه و احتمالن به خاطر غروب خورشيد شدت هم ميگيره!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دماي گرمادره "فرودگاه" به 5 و دماي حسي به 0 رسيد!روند كاهش دما خيلي خوبه و احتمالن به خاطر غروب خورشيد شدت هم ميگيره!

خوب اگه الان فرودگاه 5 باشه پس معلومه هوای سرد داره از سمت جنوب شرق میاد چون دما اینجا تو غرب 1 درجه گرمتره با دماسنج من. در ضمن در سطح زمین کم فشار داریم

qudemazy.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دلیل دوم

خوب اون خطوط زرد در منطقه ما که می بینید نشان دهنده خطوطی با بادهای موازی و هم جهت در تراز 300 میلی بار جو هستند ( جت استریم) سرعت این وزش باد در این تراز در حال حاضر 70 نات هست و در واقع خود جت استریم جنب حاره ای هست!

اون دایره های قرمز رنگ هم نشان دهنده فعالیت سایکلونی در تراز 300 میلی بار هستند پس ما در تراز های بالای جو هم در منطقه مون سایکلون داریم:

h726677ilb056pzy2kfr.jpg

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دلیل سوم

خوب حالا ما چی کم داریم که بارش نداریم؟

اولیش اینکه باید باروت داشته باشیم خوب حالا چیکار کنیم ؟

احتیاج به تاوایی در تراز 500 میلی بار جو داریم!!

یعنی چی ؟

یعنی اینکه باید امواج ناپایدار تراز میانی جو از فراز منطقه ما رد بشن.

در تصوبر زیر شما می تونید اون منطقه ای که بصورت مورب از جنوب غرب به سمت شمال شرق کشیده رو به خوبی ببینید و چون تاوه قطبی داره به سمت منطقه ما نفوذ میکنه اون امواج ناپایدار تراز میانی جو به منطقه ما کشیده خواهند شد:

mjyg49u07fo6x4jwg8rz.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دلیل چهارم

Temperature Advection 700 hPa Temperature Advection indicates the movement of warmer/colder air into regions with colder/warmer on a horizontal level. The regions with cold air advection are marked by blue solid lines. Warm air advection in red solid lines.

یعنی چی ؟

یعنی تغییر افقی توده های هوا در تراز 700 میلی بار جو!

خوب در نقشه زیر شما خطوطی رو به رنگ قرمز می بینید که معرف توده هوای گرم است و خطوطی رو به رنگ آبی یافت میکنید که نشان دهنده توده هوای سرد یا جبهه هوای سرد در تراز 700 میلی بار هست

xd1ftup0u9b2c6khjjqj.jpg

در تصویر بالا توده هوای گرم و مرطوبی رو می بینید که در نزدیک جنوب منطقه ماست که توسط جبهه سرد پیرامونش احاطه شده. این توده هوای گرم و مرطوب در سطح زمین هم با یک کم فشار همراهی میشه!

بصورت همزمان در محدوده استان سمنان هم مرکز هوای پر فشار و سرد به چشم میخوره !!!

تا جاییکه من میدونم یکی از شرایط وقوع بارشهای جبهه ای و مناسب برخورد 2 توده هوای گرم و مرطوب جنوبی و سرد و پر فشار شمالیه که در این نقشه چیدمان توزیع الگوی فشار و حرکت افقی توده هوای گرم و سرد خیلی مناسبه!

DR WHO

کاربر ويژه

امیر کوروش عزیز

مطلب بالا رو مخصوص شما گذاشتم که در 26 نوامبر منتشر شده بود که وضعیت امسال رو ماههای دسامبر و ژانویه مقایسه کرده بوده با سالای 1950- 1968 و 2008 که نویسنده مقاله اعتقاد داشته که امسال یکی از 3 الگوی بالا قرار هست که رخ بده!

اینو من خیلی وقت پیش خونده بودم و ظاهرا شرایط سال 2008 یا 1386 خورشیدی در شرف وقوع هست!

الان ديدم پست تون را :گل: فقط اميدوارم در ژانويه با مساعد شدن اوضاع اقيانوس هند شرايط بارش كشور نيز بهبود يابد و اميد مى رود كه زمستان امسال كم بارشى زمستان ٨٦ را نداشته باشد و فقط از بابت توزيع فشار و دما شبيه ٨٦ باشد
.

DR WHO

کاربر ويژه
اميرمحسن جان شما هم معتقدى تا ١٠ دى بارشهاى قابل ملاحظه اى نخواهيم داشت ؟ و

علت وقفه بارشى تا ١٠ دى را

قوى بودن كمفشار ايسلند ميدونيد؟ كلا ژانويه ٢٠١٤ چگونه ميبينى از نظر بارش و دما ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
و خوب اینهم دیگه گویاست

رطوبت در تراز 700 میلی بار جو و موقعیت مشهد ،که دیگه فقط یک جرقه کوچیک لازم داره تا آغاز گر بارشها باشه

iunguuvkhulhsmux7fw7.jpg

آرزو میکنم که قبل از شروع روزهای سرد پیشرو، سرزمین خراسان هم سپیدپوش بشه تا دل همه ما هم شاد بشه و انرژی بگیریم:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا