• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
كو اون سيبري ك چند هفته اميرآقا و دوستان مشهدي ازش دم ميزنن .. ما ك چيزي نديديم هوا اونقدر سرد نميشه ك حتي دماي كمينه ب صفر برسه اين بود زور پرفشار سيبري يا پرفشار اروپايي سر وكار داريم ؟ كسي هست جواب بنده حقير و بده؟

ببخشيد كسي ناراحت نشه
شايد نقشه ها رو سر و ته ديديم همه!!!!!!
برای شما چه تاریخی داده بودن خاطرتون هست!؟

hamed2148

کاربر ويژه
بيخيال .. اگه چند صفحه ب عقب برگردي متوجه ميشي چي ميگم .. من دوست دارم اگه پيشبيني براي منطقه اي ميشه ديگه زير رو نشه تا نا اميد بشيم از اينطور پيشبيني ها ... حالا اميرآقا ب خاطر سابقه درخشانشون تو اين زمينه ب شخصه انتظار بيشتري ميره تا بقيه دوستان ....

سیبری

کاربر ويژه
18:30

اردبیل فرودگاه 16-
سقز سراب 13-
سلماس ملکان 12-
آلودگی نقده قره ضیائ الدین 11-
تبریز بستان اباد زرینه هریس10-

چقدر قوچان تحقیر شده!
خاک بر سرت کنن قوچان! یه زمانی خودت رشک سردسیرات ایران بودی به لحاظ برفای پیاپی و کولاک و سرما ! تا همین پارسال سر شب 18- میشدی!
حالا باید با دمای سردسیرات دیگه حال کنی !

ایستگاه قوچان

تاریخ07/10/1391
زمان (UTC)18
دما-18° c

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اکیوودر رو ببینید واسه مشهد چی زده!
هر چند که تا اون زمان هزار بار همه چی تغییر میکنه!!!
Untitled.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینم از اون پیش بینی هاست بارش برف بر روی دریا!!!!!!!!

13121518_2_1512.gif

hamed2148

کاربر ويژه
اکیوودر رو ببینید واسه مشهد چی زده!
هر چند که تا اون زمان هزار بار همه چی تغییر میکنه!!!
مشاهده پیوست 48722

اين واسه يه ماه ديگس درسته ؟؟؟ ما دو روز قبل برا پيشگويش مشكل داريم چ برسه يييييييييك. مااااااااه ديييگه !!!!!!!!!!!!

سیبری

کاربر ويژه
خودمونیم عجب ضد حالی خورد شمالشرق
واقعا الان اگه کارد بزنی خونمون در نمیاد!
یه هفته مناطق دیگه کشور میبارید مثل چی و ما اینجا فقط گرما و خشکی ناهنجار رو تحمل میکردیم به امید رسیدن به برف امروز و فردا
اما هر چی به زمان موعود نزدیکتر شدیم آبدیتای مایوس کننده زد تو حال ما:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بيخيال .. اگه چند صفحه ب عقب برگردي متوجه ميشي چي ميگم .. من دوست دارم اگه پيشبيني براي منطقه اي ميشه ديگه زير رو نشه تا نا اميد بشيم از اينطور پيشبيني ها ... حالا اميرآقا ب خاطر سابقه درخشانشون تو اين زمينه ب شخصه انتظار بيشتري ميره تا بقيه دوستان ....

اینو کلا مخصوص شما نوشته بودم دوست من:

توضیح: مبنای اصلی خدمات وب سایت مشهد ارائه پیش بینی بر اساس آخرین آپدیت نقشه های هواشناسی میباشدو من در اینجا نه پیشگویی میکنم و نه غیب گویی و هر لحظه امکان تغییر نقشه های هواشناسی در جهت مساعدتر شدن اوضاع و افزایش بارشها و یا فراهم نشدن فاکتورهای مناسب و کاهش بارشها وجود دارد که این موضوع دلیل اصلی جذابیت علم هواشناسی همواره بوده و خواهد بود.

hamed2148

کاربر ويژه

اینو کلا مخصوص شما نوشته بودم دوست من:

توضیح: مبنای اصلی خدمات وب سایت مشهد ارائه پیش بینی بر اساس آخرین آپدیت نقشه های هواشناسی میباشدو من در اینجا نه پیشگویی میکنم و نه غیب گویی و هر لحظه امکان تغییر نقشه های هواشناسی در جهت مساعدتر شدن اوضاع و افزایش بارشها و یا فراهم نشدن فاکتورهای مناسب و کاهش بارشها وجود دارد که این موضوع دلیل اصلی جذابیت علم هواشناسی همواره بوده و خواهد بود.

سلام امير جون ...شايد من خيلي عجولم آخه از دو هفته تمام مدلها ميگن بارش برف وسرما ولي مطمئنم امشب هيچي نمي باره ....واقعا چرا اينطوري شد .. الان پرفشار سيبري درست برعليه شمال شرق داره عمل ميكنه و باعث ميشه اينگونه بارشهامون پر پر بشه مثل دل من !!! اگه اشتباه ميكنم بگو برادر تا از اشتباه در بيام و ب راه راست هدايت بشم!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا