• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یک مطلب مهم چناچه AO در ماه ژانوبه در فاز منفی قرار بگیرد منجر بوقوع آنومالی مثبت بارش در سطح کشور میگردد.

فاز مثبت Ao منجر به آنومالی مثبت فقط در سواحل شمالی کشور خواهد گردید.

همیشه آنچه که حقیقت هست رو باید با اشتیاق فراوان گفت:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در این ماهNAO مثبت منجر به آنومالی مثبت بارش در البرز مرکزی و سواحل کاسپین مبگردد.

فاز منفی بدون تاثیر خواهد بود و حتی در برخی موارد آنومالی منفی بارش در پی خواهد داشت.

فاز خنثی منجر به آنومالی مثبت بارش در جنوب غرب- جنوب شرق و بخشهایی از شمال شرق کشور میشه.

بارش سایر نقاط کشور نرمال برآورد میشه و ناهنجاری منفی بر خلاف دو فاز مثبت و منفی این شاخص در سطح کشور مشاهده نمیشود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

من کم نیاوردم ,منظورم این بود همه ی کارا دست خداست

منظورمن هم این نبود که شما کم آوردید بصورت کلی گفتم. همه کارها دست خداست . ولی کسانیكه مجموعه نقشه های هواشناسی رو از اون سر دنیا در اختیار من و شما قرار میدن و شما اون نقشه های خوشگل رو اینجا می ذاری مبناشون مشاهدات روزانه است ونه خواست خدای متعال
پس اگر به همچین چیزی اعتقاد داری و مجموعه مطالب ارائه شده امشب رو با پستی که زدی نفی میکنی ، بهتره واسه همیشه بی خیال هواشناسی بشی إ

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

ali.doosti

کاربر ويژه

خیلی ممنون علی جان

میشه دقیقا اینجا منتشر کنید که چه مطلبی واسه ایشون ارسال کردید؟
مطلبتونو عینا فرستادم...
این کامنت من و جواب ایشون:
اگر میشه لینکم بدید بهشون بدم اگر خصوصی نیست ;)

سلام استاد
تحلیل یکی از دوستان از شرایط موجوده...خوشحال میشم نظرتونو بدونم :)

وضعیت فعلی MJO به شرح ذیل هست

این آپدیت جدید MJo هست که مشخص میکنه امروز MJO در فاز شماره 3 در داخل دایره است:

http://up.iranjoman.com/images/eaj4xydlt9w8rblmezut.jpg

هر چند که چشم انداز بلند مدت این مولفه حکایت از قرار گرفتن مولفه مذکور پس از گذشت زمان وارد شدن به فاز 1 هست و با توجه به خنثی بودن انسو بخوبی دلیل اصلی فقر رطوبت رو مشخص کنه!

مطابق با نقشه زیر و رنگ زردی که در محدوده دریای سرخ به چشم میخوره هیچ چشم انداز مناسبی از تغذیه رطوبت مناسب برای ریز موجهایی که در تراز 500 میلی بار از فراز کشور ما دیده میشه متاسفانه وجود نداره

چشم انداز MJO

امروز+هفت روز آینده+ 14 روز آینده

http://up.iranjoman.com/images/tf3k2r2l0a8njjewg7h4.jpg

با تشکر
20.gif

......................................................................................
سلام
با تشکر از شما بابت مطلب مفیدتان. باتوجه به تابشهای فروسرخ زمینی که شما فرمودید کمبود رطوبت در غرب اقیانوس هند و ایران بخوبی تا 15روز دیگر فقر رطوبت دیده می شود. استقرار مادون جوالیان در فاز 3 یعنی شرق اقیانوس هند و برروی قاره دریایی علارغم ضعیف بودن آن سبب همگرایی بادهای سطحی در منطقه مذکور سبب ضعیف شدن بادهای شرقی بطرف غرب اقیانوس هند و فرارفت رطوبت می شود. که با جابجایی آن بطرف مرکز اقیانوس آرام استوایی و کاهش همگرایی در آن منطقه بتدرج بادهای شرقی بطرف ایران و غرب اقیانوس هند تقویت می شود که بدنبال آن شاهد افزایش رطوبت در غرب اقیانوس هند خواهیم بود. همانطور که دوستمان اشاره کردن در شرایط خنثی انسو خودنمایی بیشتری می کند.
لطفا لینک مربوط به این مدلها را نیز ارسال کنید.

aliwinter

Banned

منظورمن هم این نبود که شما کم آوردید بصورت کلی گفتم. همه کارها دست خداست . ولی کسانیكه مجموعه نقشه های هواشناسی رو از اون سر دنیا در اختیار من و شما قرار میدن و شما اون نقشه های خوشگل رو اینجا می ذاری مبناشون مشاهدات روزانه است ونه خواست خدای متعال
پس اگر به همچین چیزی اعتقاد داری و مجموعه مطالب ارائه شده امشب رو با پستی که زدی نفی میکنی ، بهتره واسه همیشه بی خیال هواشناسی بشی إ

من کلی گفتم
منظورم شما نبودی که اتفاقا من تحلیل های شما رو دوست دارم ودنبال میکنم بیخیال هواشناسی هم نمیشم
من کلی گفتم خدایا باشما نبودم که
سو تفاهم پیش امده اقا امیر.:گل: شما ببخش

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطلبتونو عینا فرستادم...
این کامنت من و جواب ایشون:
اگر میشه لینکم بدید بهشون بدم اگر خصوصی نیست ;)

سلام استاد
تحلیل یکی از دوستان از شرایط موجوده...خوشحال میشم نظرتونو بدونم :)

وضعیت فعلی MJO به شرح ذیل هست

این آپدیت جدید MJo هست که مشخص میکنه امروز MJO در فاز شماره 3 در داخل دایره است:

http://up.iranjoman.com/images/eaj4xydlt9w8rblmezut.jpg

هر چند که چشم انداز بلند مدت این مولفه حکایت از قرار گرفتن مولفه مذکور پس از گذشت زمان وارد شدن به فاز 1 هست و با توجه به خنثی بودن انسو بخوبی دلیل اصلی فقر رطوبت رو مشخص کنه!

مطابق با نقشه زیر و رنگ زردی که در محدوده دریای سرخ به چشم میخوره هیچ چشم انداز مناسبی از تغذیه رطوبت مناسب برای ریز موجهایی که در تراز 500 میلی بار از فراز کشور ما دیده میشه متاسفانه وجود نداره

چشم انداز MJO

امروز+هفت روز آینده+ 14 روز آینده

http://up.iranjoman.com/images/tf3k2r2l0a8njjewg7h4.jpg

با تشکر
20.gif

......................................................................................
سلام
با تشکر از شما بابت مطلب مفیدتان. باتوجه به تابشهای فروسرخ زمینی که شما فرمودید کمبود رطوبت در غرب اقیانوس هند و ایران بخوبی تا 15روز دیگر فقر رطوبت دیده می شود. استقرار مادون جوالیان در فاز 3 یعنی شرق اقیانوس هند و برروی قاره دریایی علارغم ضعیف بودن آن سبب همگرایی بادهای سطحی در منطقه مذکور سبب ضعیف شدن بادهای شرقی بطرف غرب اقیانوس هند و فرارفت رطوبت می شود. که با جابجایی آن بطرف مرکز اقیانوس آرام استوایی و کاهش همگرایی در آن منطقه بتدرج بادهای شرقی بطرف ایران و غرب اقیانوس هند تقویت می شود که بدنبال آن شاهد افزایش رطوبت در غرب اقیانوس هند خواهیم بود. همانطور که دوستمان اشاره کردن در شرایط خنثی انسو خودنمایی بیشتری می کند.
لطفا لینک مربوط به این مدلها را نیز ارسال کنید.

خیلی ممنون علی عزیز.
من واقعا به استاد پرنو علاقه خاصی دارم وخیلی خوشحالم از پاسخ ایشون . و از اینکه شما زحمت این پل ارتباطی او میکشید خیلی ازتون قدردانم
بنظر من هرکس که جوینده باشد قطعا یا بانده خواهد بود. من بخودم این جستجو ها رو انجام دادم و در این میانه مطالب مفید تری رو هم پیداکردم ، پس توصیه می کنم که ایشون هم سرچ کنند حتماً این نقشه ها وکلی مطالب مفید دیگه هم دراین خصوص پیدا خواهند کرد
لینک دادن خیلی راحت هست ولی من اصولا" ماهیگیری یاد میدم ولی ماهی به دست تون نمیدم.
وقتی هم که می بینم دوستان از نقشه هایی که من میذارم استفاده میکنند بدون اینکه من لینکش رو بدم خیلی لذت میبرم .
It's just like play an amazing game

lol

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

من کلی گفتم
منظورم شما نبودی که اتفاقا من تحلیل های شما رو دوست دارم ودنبال میکنم بیخیال هواشناسی هم نمیشم
من کلی گفتم خدایا باشما نبودم که
سو تفاهم پیش امده اقا امیر.:گل: شما ببخش
خواهش دارم
خوشحالم که بی خیال هواشناسی نمی‌شوید.
من هم شما رو دوست دارم و به همین دلیل هست که بیشتر سر به سرتون میذارم
در زبان انگیسی ما در این خصوص یکی اصطلاح هم داریم

escape goat
یعنی در یک جمع من چون روم به شما بازتر هست با شما راحت تر هستم و میدونم که شما هم بخوبی درک میکند
راستی یک تقلید صدای آقای اصغری رو هم آخر نیامدی ما یکم شارژ بشیم

سیبری

کاربر ويژه
سردترین ایستگاه های ایران تا ساعت 6:30
ورزقان 22-
چالدران 19-
بستان آباد19-
اردبیل 18-
سراب 18-
خلخال17-
فیروزآباد 17-
خیرآباد16-
مرند16-
سلماس 16-
همدان نوژه 16-
ماکو15-

DR WHO

کاربر ويژه
​​

Winter Forecast - 2013/2014
By Ed O'Toole
This forecast is based on certain solar, atmospheric and sea state conditions that are already in place or likely to be in place for the winter and each of these can be looked at in turn on the in depth version of the winter forecast.

However, the forecast headlines are:
Average to slightly colder than average temperatures.
Drier than average - notably December.
Weak high pressure anomaly, especially towards the north of the UK as the jet stream is deflected south.
Main risk of significant cold later in winter, but this is considered low risk presently.
Possible cold start to winter.
European Winter Temperature Anomaly

European Winter Precipitation Anomaly

European Winter Surface Pressure Anomaly

December to February Jet Stream

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

دیشب مشهد سردترین شب پاییز 1392 را تا این لحظه پشت سر گذاشت!

meteogram_celcius.cgi

در حالیکه متئوگرام فرودگاه مشهد سردترین دما رو 5- زیر صفر به ثبت رسوند ولی من امروز صبح در غرب مشهد در عین ناباوری دمای 10- زیر رو صفر در ساعت 8 صبح ثبت کردم!

تصاویر زیر گویای شدت برودت هوای مشهد خصوصا در غربی ترین نقطه شهر هست:

x6zgoh8hd7yplerp9r.jpg

xzai3i2olq84vu80a45.jpg

o6rsebmxbhu9iwe8bn1.jpg

0fzm5mjbrhmqslyn121q.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا