همه چیز دست الله هست .وسلام
اون که البته ولی از تو حرکت از خدا برکت
اینو معمولا ما ایرانی ها هر وقت کم میاریم استفاده میکنیم
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
من کم نیاوردم ,منظورم این بود همه ی کارا دست خداست
مطلبتونو عینا فرستادم...
خیلی ممنون علی جان
میشه دقیقا اینجا منتشر کنید که چه مطلبی واسه ایشون ارسال کردید؟
من کلی گفتم
منظورمن هم این نبود که شما کم آوردید بصورت کلی گفتم. همه کارها دست خداست . ولی کسانیكه مجموعه نقشه های هواشناسی رو از اون سر دنیا در اختیار من و شما قرار میدن و شما اون نقشه های خوشگل رو اینجا می ذاری مبناشون مشاهدات روزانه است ونه خواست خدای متعال
پس اگر به همچین چیزی اعتقاد داری و مجموعه مطالب ارائه شده امشب رو با پستی که زدی نفی میکنی ، بهتره واسه همیشه بی خیال هواشناسی بشی إ
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
مطلبتونو عینا فرستادم...
این کامنت من و جواب ایشون:
اگر میشه لینکم بدید بهشون بدم اگر خصوصی نیست
سلام استاد
تحلیل یکی از دوستان از شرایط موجوده...خوشحال میشم نظرتونو بدونم
وضعیت فعلی MJO به شرح ذیل هست
این آپدیت جدید MJo هست که مشخص میکنه امروز MJO در فاز شماره 3 در داخل دایره است:
http://up.iranjoman.com/images/eaj4xydlt9w8rblmezut.jpg
هر چند که چشم انداز بلند مدت این مولفه حکایت از قرار گرفتن مولفه مذکور پس از گذشت زمان وارد شدن به فاز 1 هست و با توجه به خنثی بودن انسو بخوبی دلیل اصلی فقر رطوبت رو مشخص کنه!
مطابق با نقشه زیر و رنگ زردی که در محدوده دریای سرخ به چشم میخوره هیچ چشم انداز مناسبی از تغذیه رطوبت مناسب برای ریز موجهایی که در تراز 500 میلی بار از فراز کشور ما دیده میشه متاسفانه وجود نداره
چشم انداز MJO
امروز+هفت روز آینده+ 14 روز آینده
http://up.iranjoman.com/images/tf3k2r2l0a8njjewg7h4.jpg
با تشکر
......................................................................................
سلام
با تشکر از شما بابت مطلب مفیدتان. باتوجه به تابشهای فروسرخ زمینی که شما فرمودید کمبود رطوبت در غرب اقیانوس هند و ایران بخوبی تا 15روز دیگر فقر رطوبت دیده می شود. استقرار مادون جوالیان در فاز 3 یعنی شرق اقیانوس هند و برروی قاره دریایی علارغم ضعیف بودن آن سبب همگرایی بادهای سطحی در منطقه مذکور سبب ضعیف شدن بادهای شرقی بطرف غرب اقیانوس هند و فرارفت رطوبت می شود. که با جابجایی آن بطرف مرکز اقیانوس آرام استوایی و کاهش همگرایی در آن منطقه بتدرج بادهای شرقی بطرف ایران و غرب اقیانوس هند تقویت می شود که بدنبال آن شاهد افزایش رطوبت در غرب اقیانوس هند خواهیم بود. همانطور که دوستمان اشاره کردن در شرایط خنثی انسو خودنمایی بیشتری می کند.
لطفا لینک مربوط به این مدلها را نیز ارسال کنید.
خواهش دارم
من کلی گفتم
منظورم شما نبودی که اتفاقا من تحلیل های شما رو دوست دارم ودنبال میکنم بیخیال هواشناسی هم نمیشم
من کلی گفتم خدایا باشما نبودم که
سو تفاهم پیش امده اقا امیر.:گل: شما ببخش